Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

zgembo89
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la zgembo89 » 10 avg 2015, 16:47

Bicakcic igra u Hofenhajmu al ga niko ne ubacuje u prvih 11 al se gura Vranjes jer je srcan pa nema ni Zukanovica koji igra u Sampdoriji..ja bi volio da mi predjemo na formaciju 3-5-2...Dole stavit Kolasinca SPahica i Bicakcica onda im dodat sa strane lijevo Zukanovica i Hajrovica ili Viscu desno u sredini Pjanic Lulic i jos jedan Besic ili Vrancic gore Dzeko

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 11 avg 2015, 12:44

Neki Kenan Muslimović prešao u Novaru, Seria B, ima 18 godina i napadač je.

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 11 avg 2015, 13:02

bhsport je napisao/la:Grahovac moze itekako biti od koristi sada, jer se treba provjeriti sta je sa Besicem i ukoliko on ne bude mogao na tu poziciju probati Kolasinca a Zuku na beka. Graha moze biti alternativa za Medunjaninovo mjesto jer je ovaj izgleda van forme.

Medunjanin je u pretemporadi počeo većinu utakmica, a sve i jednu je igrao određenu minutazu, osim prošle gdje nije konkurisao za nastup.
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 11 avg 2015, 18:40

Ako bi sastavljali ekipu od igraca standardnih (ili koji ce to biti) u klubovima,
s izuzetkom Begovica, koji je neprikosnoven, ovako

.................Beg
Mujdza....Sunjic....Spaha....Zuka
...........Seo....Salihovic
..Visca.........Pjanic.......Lulic
................Dzeko

Iako mislim da ce Besic biti u prvih 11 , bez obzira na status u klubu i da, Grahovac je definitivno interesantan.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 11 avg 2015, 20:34

Grahovac je napredovao pa mogu reci za 50%! Kreće se, vraća se i mislim da je uz Mumeta najbolje rijesenje, brzi i borbeniji je od Mede a zna i sa loptom!

---------------------------Beg-----------------
Menso------Spaha-----Zuka-----Seo
--------------Besic -------Grah -----------
-Visca-------------Pjana----------Lula -
----------------------Dzekson --------------
:bih:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 11 avg 2015, 21:38

vrebac86 je napisao/la:Grahovac je napredovao pa mogu reci za 50%! Kreće se, vraća se i mislim da je uz Mumeta najbolje rijesenje, brzi i borbeniji je od Mede a zna i sa loptom!

Iskreno, nisam gledao Grahovca, malo zanam o njemu. U U21 nije bio nista posebno ali se vidjelo da ima potencijal, ako je za godinu u austriji uspio da napreduje i realizuje talenat,onda super. Dosta vise dizelasa, .

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 11 avg 2015, 23:55

vrebac86 je napisao/la:Grahovac je napredovao pa mogu reci za 50%! Kreće se, vraća se i mislim da je uz Mumeta najbolje rijesenje, brzi i borbeniji je od Mede a zna i sa loptom!

Defanzivac sigurno dobar, ima veliki radijus kretanja, nije mu mrsko ganjati, tako da bi imao sta reci u repci !!!

Vrijeme je malo i rascistiti ove sa starim zaslugama, pa neka se malo zapitaju za svoje zalaganje u klubu...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 12 avg 2015, 00:16

Čudna smo mi sorta ljudi ... Godinama te nema u kombinacijama za spisak od 23 igrača; odigraš 2-3 utakmice solidno i već si u prvih 11. :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 avg 2015, 00:20

Čuj borbeniji od Medunjanina. Kad je to Medunjanin igr'o defanzivu i pokriv'o prostor? :urnebes:
Ni za tribina onakvi igrači nisu!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 avg 2015, 00:22

bavarian_bk je napisao/la:Čudna smo mi sorta ljudi ... Godinama te nema u kombinacijama za spisak od 23 igrača; odigraš 2-3 utakmice solidno i već si u prvih 11. :D
Smijesno, danas sam bio napisao post, i onda izbrisao jer je suvisno bilo sta reci...
Naravno, zelim mu da nastavi s dobrim partijama i da sto prije dobije poziv u reprezentaciju, ali s njim i Besicem u liniji i njihovim "ogromnim" iskustvom bismo pocinili samoubistvo...

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 12 avg 2015, 00:27

bavarian_bk je napisao/la:Čudna smo mi sorta ljudi ... Godinama te nema u kombinacijama za spisak od 23 igrača; odigraš 2-3 utakmice solidno i već si u prvih 11. :D
Nije tako, momak odigra dobro protiv jednog Ajaxa a to sigurno nesto znaci, dok neko drugi na toj poziciji nije ni u kombinacijama u klubu...
Razmisli malo...
Znas dodjes na odmor u BiH kad ugledas dobra mala setka po komsiluku, malo se raspitas koje?
Kad ona mala sto je prije dvije godine nisi ni primjecivao, nadosla kona za par godina kako nisi dolazio ;) :P
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 avg 2015, 00:36

Husika je napisao/la:
Nije tako, momak odigra dobro protiv jednog Ajaxa a to sigurno nesto znaci, dok neko drugi na toj poziciji nije ni u kombinacijama u klubu...
Razmisli malo...
Znas dodjes na odmor u BiH kad ugledas dobra mala setka po komsiluku, malo se raspitas koje?
Kad ona mala sto je prije dvije godine nisi ni primjecivao, nadosla kona za par godina kako nisi dolazio ;) :P
Na terminu uvijek prije odaberem 40-50-godisnjaka da igram s njim jer ima fudbal u malom prstu, ima viziju, zna sacuvati loptu, ne plasi je se i ne rjesava bezglavo, itd... nego prvotimca Zrinjskog (junior) koji sam pretrci vise nego svi mi zajedno...valjda je poenta jasna...

nije ovo U21(22) nego A - reprezentacija...jednostavno bilo bi preopasno poceti tekmu s dva tako mlada igraca u veznoj liniji u tako jakoj utakmici...smatram da pored Besica mora igrati neko iskusniji, pa bio to Medo, Sejo, Vrancic ili ko vec...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 avg 2015, 00:40

U pravu je @bavarian. Pa na njega niko nije racunao ni za klupu, jer su nam dobro poznate njegove mane. Meni Grahovac licno nije kalibar za prvih 11 reprezentacije, prosle sezone sam ga pratio, a i u mladoj reprezentaciji, i nimalo mi se nije svidio.

Sad ove utakmice sa Ajaxom, nisam stigao da odgledam, mozda se momak stvarno afirmisao, ali sumnjam da je preko jedne sezone mogao da ukloni ove mnogobrojne deficite sto je imao. Odigrao je i Avdija utakmicu zivota protiv Intera, pa sta... :P

Ali svakako, Hadzic je dobivao poziv iz Sturma, zasto ne bi Grahovac, ako ostane standardan, iz Rapida. Dobice on svoju sansu, pa cemo ga vidjeti na djelu. Nece to promaci Mesi.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 12 avg 2015, 00:50

Poenta je u tome da se neciji rad pocne cijeniti, ne mora odmah u 11 .
Sta mi imamo od Mede kad odigra utakmicu jednom u mjesec nije mlad da to nadoknadi trkom i zalaganjem, dobro nam je poznata njegova fizika i desna noga...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 12 avg 2015, 01:08

U prvih 11 sigurno trebaju da budu Beg, Spaha, Mujdza, Kolasinac, Pjanic, Besic, Lulic i Dzeko.
Vranjes, Bicakcic, Sunjic, Zukanovic koji god bude u naj formi treba da igra. Isto je sa Hajrovicem i Viscom. To nisu nikakvi problemi. Problem je taj u centru sa Besicem i Pjanicem. Ja bi zvao Seju, u formi, jeste da je losa liga al mi znamo ko je Sejo. On nema vise sta da uci, samo nek je u formi i to je to.
Vrancic, Grahovac i jos jedan napadac bi se trebali pozvati. Hadzic i Tino van. Djuric i Ibisevic su takodjer kriticni.
Steta sto nemamo jednu prijateljsku i da je Andora prije Belgije da se mozemo uigrati. Valjda Besic neci biti rovit.
Sto je najvaznije da ce Pjanic i Dzeko imati par utakmica da srede tu konekciju u Romi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 avg 2015, 01:12

Virtu4l je napisao/la:Da, falio mi je Schwab, koji je dobio crveni karton u prvom meču, inače on i Petsos počinju utakmice u paru. Večeras su Petsos i Grahovac bili fenomenalni, tako da Srđana već u nedjelju očekujem u prvoj postavi.
Kao što sam i napisao nakon Ajaxa, očekivao sam ga u prvoj postavi jer ne bi valjalo da je trener drugačije odlučio nakon odlične partije na Amsterdam Areni. Sutra, tj. večeras igraju derbi sa Austrijom i ako ponovo bude u prvoj postavi, mislim da Meša ne bi trebao imati nikakvu dilemu oko poziva.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 12 avg 2015, 02:07

Grahovca sam dobro prostudirao tako da mogu reci da se radi o tehnicki izuzetno limitiranom igracu,najblize Zahirovicu s tim sto je Zahirovic puno brzi,borbeniji pa i tehnicki bolji igrac ako se uposte moze u istoj recenici spominjati Zahirovic i tehnika.Mislim da sam ovime sve rekao.
Grahovac je bio U21 Tino Sven Susic,Jagodic ga je gurao po svaku cijenu,zbog toga cak ulazio u sukob sa igracima koji su mu bili konkurencija a koji su daleko bolji od njega,poput Bešića i Prcića.
Ja ne vidim ni jedan kvalitet Grahovca koji je i blizu dovoljan sa bi isti dobio poziv u reprezentaciju,pa cak ni destruktivna igra jer je spor a i da nije dzaba ti trka ako ne znas a on definitivno ne zna.

Osim toga,odigrao tri cijele utakmice za jedan Rapid i daj ga odmah u reprezentaciju dok neki drugi momci igraju citave sezone pa nista,ne mozemo tako.Polako,mora se on jos puno dokazivati prije poziva,mozda se ja i ugrizem za jezik.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 12 avg 2015, 04:48

Kakav god da je kraj pjevaca Hadzic Anelke je NOGOMETNI VANZEMALJAC GRAHOVAC.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 12 avg 2015, 04:52

Sheyi je napisao/la:Neki Kenan Muslimović prešao u Novaru, Seria B, ima 18 godina i napadač je.
Sin od Muslimovic Zlatana :bih:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 avg 2015, 06:53

Gabon je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Neki Kenan Muslimović prešao u Novaru, Seria B, ima 18 godina i napadač je.
Sin od Muslimovic Zlatana :bih:
Hoces rec' da ga je Zlaja naklepao sa 16 godina? Bojim se da je tad bio jos uvijek nevin...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, General505, Serha, Uknaac, Zglavkar i 57 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []