FK Slavija
Re: FK Slavija
Čaplja i Simo Krunić su prvi pikovi za novog trenera. Hajde Mister Arogantni pakuj kofere, i bježi iz Slavije. 
SLOBODA - SLAVIJA 3:0 (2:0) Juniori
Stadion: Tušanj, Tuzla
Gledalaca: 70
Sudija: Elvedin Topuzović (Tuzla)
Strijelci: 1:0 Ćosić 25, 2:0 Ahmetović 28, 3:0 Todorović 66
Žuti kartoni: Čvoro (Slavija)
SLOBODA: Muminović, Mušanović, Salkić, Kasumović, Suljić, Todorović, Ćosić, Dedić, Đukić, Habibović, Buljubašić Igrali su još: Ljaljić, Ahmetović, Salihbegović, Palata, Fišeković Trener: Denis Karić
SLAVIJA: Nedžibović, Lalović, Hatibović, Čvoro, Ćorić, Bjeloš, Kulina, Popovac, Taušan,Kanostrevac, Zuko igrali su još: Lučić, Soknić, Torlaković, Milinković, Kljajić Trener: Milan Miovčić
SLOBODA - SLAVIJA 3:1 (2:0) Kadeti
Gledalaca: 40
Sudija: Velimir Drinić (Modriča)
Strijelci: 1:0 Hodžić 12, 2:0 Smajić 17, 2:1 Minić 57, 31 Hidanović 78
Žuti kartoni:Devedžić (Sloboda), Pandurević (Slavija)
Crveni karton: Njegoš Baričanin (Slavija)
SLOBODA: Bajić, Janevski, Bećirović, Beganović, Smajić, Hodžić, Kurtalić, Čičkušić, Rizvanović, Kasumović, Omerović Igrali su još: Batalević, Kovčić, Kotarević, Hidanović, Devedžić Trener: Nermin Hasić
SLAVIJA: Šiljegović, Mandić, Pandurević, Baričanin, Mrda, Stevanović, Šoja, Lukić, Škrba, Minić, Asentić Igrali su još: Bandović, Kuljanin Trener: Bojan Kuljanin
Gledalaca: 70
Sudija: Elvedin Topuzović (Tuzla)
Strijelci: 1:0 Ćosić 25, 2:0 Ahmetović 28, 3:0 Todorović 66
Žuti kartoni: Čvoro (Slavija)
SLOBODA: Muminović, Mušanović, Salkić, Kasumović, Suljić, Todorović, Ćosić, Dedić, Đukić, Habibović, Buljubašić Igrali su još: Ljaljić, Ahmetović, Salihbegović, Palata, Fišeković Trener: Denis Karić
SLAVIJA: Nedžibović, Lalović, Hatibović, Čvoro, Ćorić, Bjeloš, Kulina, Popovac, Taušan,Kanostrevac, Zuko igrali su još: Lučić, Soknić, Torlaković, Milinković, Kljajić Trener: Milan Miovčić
SLOBODA - SLAVIJA 3:1 (2:0) Kadeti
Gledalaca: 40
Sudija: Velimir Drinić (Modriča)
Strijelci: 1:0 Hodžić 12, 2:0 Smajić 17, 2:1 Minić 57, 31 Hidanović 78
Žuti kartoni:Devedžić (Sloboda), Pandurević (Slavija)
Crveni karton: Njegoš Baričanin (Slavija)
SLOBODA: Bajić, Janevski, Bećirović, Beganović, Smajić, Hodžić, Kurtalić, Čičkušić, Rizvanović, Kasumović, Omerović Igrali su još: Batalević, Kovčić, Kotarević, Hidanović, Devedžić Trener: Nermin Hasić
SLAVIJA: Šiljegović, Mandić, Pandurević, Baričanin, Mrda, Stevanović, Šoja, Lukić, Škrba, Minić, Asentić Igrali su još: Bandović, Kuljanin Trener: Bojan Kuljanin
Bilo bi dobro da do smjene trenera dodje sto brze da trener koji preuzme ekipu upozna se sa istom i spremi je za sljedecu utakmicu jer ce biti veoma gutavo protiv Olimpika i oni su u recimo rezultatskoj krizi pa je i njima pobjeda pod moranjem..Capljic i Krunic su sigurno imena koja mogu da odgovore na sve novonastale nedace vezane za klub..Mada bi ja vise trenutno volio Krunica nego Vladu iz razloga sto je Vlado imao neke nesuglasice sa pojedinim clanovima uprave pa da se ti neki animoziteti nebi provlacili kroz klub...Po meni je Vlado ostavio neizbrisiv trag i vrhunski je vodio ekipu dok je bio trener i sva raja ga je gotivila a ekipa posebno..Dok je Krunic izrastao u bas dobrog trenera,cak je bio i jedan od kandidata za klupu C.Zvezde kad je smjenjivan Stojanovic,pa vodio Jagodinu u evropskim takmicenjima mislim da je za ove lige trener sa velikim kredibilitetom..ne znam spominju se jos Dino Djurbuzovic,Darko Nestorovic i Darko Vojvodic nista nas od ove uprave ne smije iznenaditi...
Znam da je off al kad ste spomenuli vladu i simu, to su po meni dva najveca klauna na balkanu
( ne msm na njihove trenerske sposobnosti, obojica su jako dobri)
Posto ponekad pratim srbijansku ligu, uspio sam gledati obojicu kada su gostovali na areni sport. Posto znam da su obojica rodjene Sarajlije, sime se sjecam dok je vodio malene, a vlade dok je vodio vas i znam dobro da su imali onaj sarajevski dijalekt i pricali ijekavicom, dok su u pomenutim emisijama gubili pojmove dal je pobeda ili pobjeda, dal je vrijeme ili vreme i sl. Ne znam sta im je bio cilj pricat ekavicom dok su hljeb zatadjivali u srbiji
Posto ponekad pratim srbijansku ligu, uspio sam gledati obojicu kada su gostovali na areni sport. Posto znam da su obojica rodjene Sarajlije, sime se sjecam dok je vodio malene, a vlade dok je vodio vas i znam dobro da su imali onaj sarajevski dijalekt i pricali ijekavicom, dok su u pomenutim emisijama gubili pojmove dal je pobeda ili pobjeda, dal je vrijeme ili vreme i sl. Ne znam sta im je bio cilj pricat ekavicom dok su hljeb zatadjivali u srbiji
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ne furaju se samo oni na ekavicu. Većina koja ode tamo počne da priča ekavicom, iz ne znam kojeg razloga. Imaš Ognjena Koromana koji je vrlo malo proveo u Srbiji, igrao svuda, i sada kada vodi omladince Zvezde propričao ekavicu.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ja kad sam god upoznao ljude rodjene u sarajevu da zive u srbiji, a bilo ih je sigurno preko 300... nisam primjetio da govore ekavicu, cak sta vise, ponose se ijekavicom usred beograda (uglavnom sam tamo putovao), e sad kako je sa pojedincima, ne bi ulazio u tu diskusiju...Pappy je napisao/la:Ne furaju se samo oni na ekavicu. Većina koja ode tamo počne da priča ekavicom, iz ne znam kojeg razloga. Imaš Ognjena Koromana koji je vrlo malo proveo u Srbiji, igrao svuda, i sada kada vodi omladince Zvezde propričao ekavicu.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Jbg, sve je to u kakvu sredinu uđeš. Da l si podložan promjenama, da l želiš da se asimiliraš, ili šta već. Oni su dobri stručnjaci, ja bih s njima i na hebrejskom pričao samo da dođu.jovanmaksimovic je napisao/la:ja kad sam god upoznao ljude rodjene u sarajevu da zive u srbiji, a bilo ih je sigurno preko 300... nisam primjetio da govore ekavicu, cak sta vise, ponose se ijekavicom usred beograda (uglavnom sam tamo putovao), e sad kako je sa pojedincima, ne bi ulazio u tu diskusiju...Pappy je napisao/la:Ne furaju se samo oni na ekavicu. Većina koja ode tamo počne da priča ekavicom, iz ne znam kojeg razloga. Imaš Ognjena Koromana koji je vrlo malo proveo u Srbiji, igrao svuda, i sada kada vodi omladince Zvezde propričao ekavicu.
Ja imam dosta prijatelja pravoslavaca i sto @papy kaze jel predje granicu i vrati se ovamo fura ekavicu. Nije mi cudno za mladje ajd mozda im se lakse uklopiti u tu novu sredinu, al simo i vlado su stare zicegu da se nekom prodaju 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
@Pappy, ja tipovo da ce te biti medju 10 ekipa.....nije valjda da cu fulat i kako onako opet los teren, pa skoro ste ga opet radili, sta je sad problem, jel se opet mora ponovo sve raditi?
Bivši jeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Hajmo saddd.
@skver zato što imaš indijance u upravi, koji ne znaju gdje gone, čitaj Ujić i Šavija. Urađen teren, protiv Veleža u relativnom dobrom stanju, ali tada je bila i suša i sve, pa hajde. Ali onda nastupa spomenuta kompanija. Dan poslije utakmice sa Veležom bez ičijeg znanja Šavija zakazuje utakmicu omladinaca Slavije i Zvezde. Teren poslije utakmice sa Veležom nije ravnat, i onda se na toj utakmici još upropastio. Isti dan, bez ikakvih konsultacija prihvata se da Olimpic igra kod nas. I onda pred utakmicu sa Olimpicom, neki njihov lik traži da se teren maksimalno natopi vodom.
I ovaj novi lik što održava teren to uradi, i onda se iskopa na toj utakmici. Ajmo dalje. Slavija utakmice omladinskih kategorija treba da igra u Vojkovićima, na terenu Famosa. I u subotu, trebali da gostuju omladinci Mladosti. I ovi su svima javali, prijavili u Savez, javili gostima, policiji, ali nisu Famosu. I nisu im dali da tamo igraju utakmicu. Zakažu u nedelju dvije utakmice na Slavijinom stadionu. Dakle tri utakmice u dva dana imaš na lošem terenu. Zamisli na šta on liči u ponedeljak. On je za utakmicu sa SLobodom fantastično pripremljen.
Povrh svega, sveznalica Šavija ide mimo savjeta onih koji prave teren, i tjera Gutovića da izlazi na trening tu, umjesto da ide u Vojkoviće, gdje takođe treniramo tri puta sedmično. Dobro je da teren uopšte i postoji kakvi likovi se za sve pitaju. Al' znaš kako kažu, ničija nije do zore, pa tako ni njihova.
@skver zato što imaš indijance u upravi, koji ne znaju gdje gone, čitaj Ujić i Šavija. Urađen teren, protiv Veleža u relativnom dobrom stanju, ali tada je bila i suša i sve, pa hajde. Ali onda nastupa spomenuta kompanija. Dan poslije utakmice sa Veležom bez ičijeg znanja Šavija zakazuje utakmicu omladinaca Slavije i Zvezde. Teren poslije utakmice sa Veležom nije ravnat, i onda se na toj utakmici još upropastio. Isti dan, bez ikakvih konsultacija prihvata se da Olimpic igra kod nas. I onda pred utakmicu sa Olimpicom, neki njihov lik traži da se teren maksimalno natopi vodom.
Steta, imate sve predispozicije da imate jedan od najboljih stadiona kad bi malo usminkali sve i uradili jos istocnu tribinu i sve sto treba za evropska takmicenja. Hajde valjda bude i to jednog dana.
Ma teško. Dok je ove Uprave, biće sreća ako ne ispadnemo. Slavija ako ispadne ona se gasi. Ali to mnogi ne shvataju. I biće na kraju sezone, eto mi smo pokušali sve što smo mogli, ali nismo uspjeli. Otjeraju iz kluba čovjeka koji daje najviše love. 
Jel istina da ce Spalevic biti trener igrac ako polozi stosta?
Za sada se razmišlja o provjerenoj opciji, nije vrijeme za eksperimente.Hellas je napisao/la:Jel istina da ce Spalevic biti trener igrac ako polozi stosta?
Samo znam da jedino kod vas lopta odskoci dok se izvodi slobodnjakPappy je napisao/la:Bivši jeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Hajmo saddd.![]()
@skver zato što imaš indijance u upravi, koji ne znaju gdje gone, čitaj Ujić i Šavija. Urađen teren, protiv Veleža u relativnom dobrom stanju, ali tada je bila i suša i sve, pa hajde. Ali onda nastupa spomenuta kompanija. Dan poslije utakmice sa Veležom bez ičijeg znanja Šavija zakazuje utakmicu omladinaca Slavije i Zvezde. Teren poslije utakmice sa Veležom nije ravnat, i onda se na toj utakmici još upropastio. Isti dan, bez ikakvih konsultacija prihvata se da Olimpic igra kod nas. I onda pred utakmicu sa Olimpicom, neki njihov lik traži da se teren maksimalno natopi vodom.I ovaj novi lik što održava teren to uradi, i onda se iskopa na toj utakmici. Ajmo dalje. Slavija utakmice omladinskih kategorija treba da igra u Vojkovićima, na terenu Famosa. I u subotu, trebali da gostuju omladinci Mladosti. I ovi su svima javali, prijavili u Savez, javili gostima, policiji, ali nisu Famosu. I nisu im dali da tamo igraju utakmicu. Zakažu u nedelju dvije utakmice na Slavijinom stadionu. Dakle tri utakmice u dva dana imaš na lošem terenu. Zamisli na šta on liči u ponedeljak. On je za utakmicu sa SLobodom fantastično pripremljen.
Povrh svega, sveznalica Šavija ide mimo savjeta onih koji prave teren, i tjera Gutovića da izlazi na trening tu, umjesto da ide u Vojkoviće, gdje takođe treniramo tri puta sedmično. Dobro je da teren uopšte i postoji kakvi likovi se za sve pitaju. Al' znaš kako kažu, ničija nije do zore, pa tako ni njihova.
tuzlanska Sloboda
SMJEŠNO PA NEMA KUD VIŠE,,,,,,,Hellas je napisao/la:Jel istina da ce Spalevic biti trener igrac ako polozi stosta?
Stigla nova oprema Givova izgleda potpisan ugovor na tri godine...Protiv Olimpika ce se igrati u novoj opremi...
Sto se tice novog trenera ovaj jaran mi kaze da je skoro sve pa zavrseno sa Simom Krunicem opet eto citam u sportdc.. da i on ganja inostrani angazman a ako mu to ne upali kod nas je bar je tako rekao...
Sto se tice novog trenera ovaj jaran mi kaze da je skoro sve pa zavrseno sa Simom Krunicem opet eto citam u sportdc.. da i on ganja inostrani angazman a ako mu to ne upali kod nas je bar je tako rekao...
Ako mislite dobro svom klubu ove sezone ne potpisujete sa Srđanom Bajićem ništa, vidim da vam je i on u opcijama!
to vam kažem kao prijatelj
Mislimo mi dobro svom klubu, ne misle ostali. Neće Bajić doći, dolazi drugi trener. Ali na žalost, stanje u klubu je takvo da ga vode kabadahije, i sada kada su vidjeli da su i mediji krenuli protiv njih pokušavaju da se izvuku, a time su samo napravili dublji raskol, i to je situacija koja vodi ne ka ispadanju, nego ka gašenju. Tako će Šavija moći da pored svog imena pored Košarkaškog kluba da stavi i mission complete pored FK. Samo se nadam da sljedeći korak nije rukomet ili ženska odbojka. Čisto da i to ugasi.Drina1945 je napisao/la:Ako mislite dobro svom klubu ove sezone ne potpisujete sa Srđanom Bajićem ništa, vidim da vam je i on u opcijama!to vam kažem kao prijatelj
Mi ćemo se boriti, i dalje gledati utakmice i navijati za Slaviju, ali čak i da nam Murinjo dođe na klupu zbog Ujića i njemu sličnih ja se ne nadam više ničemu.
Aj vi bar znate koga da krivite, mi više ne znamo ni ko nam je uprava ni ko je predsjednikPappy je napisao/la:Mislimo mi dobro svom klubu, ne misle ostali. Neće Bajić doći, dolazi drugi trener. Ali na žalost, stanje u klubu je takvo da ga vode kabadahije, i sada kada su vidjeli da su i mediji krenuli protiv njih pokušavaju da se izvuku, a time su samo napravili dublji raskol, i to je situacija koja vodi ne ka ispadanju, nego ka gašenju. Tako će Šavija moći da pored svog imena pored Košarkaškog kluba da stavi i mission complete pored FK. Samo se nadam da sljedeći korak nije rukomet ili ženska odbojka. Čisto da i to ugasi.Drina1945 je napisao/la:Ako mislite dobro svom klubu ove sezone ne potpisujete sa Srđanom Bajićem ništa, vidim da vam je i on u opcijama!to vam kažem kao prijatelj
Mi ćemo se boriti, i dalje gledati utakmice i navijati za Slaviju, ali čak i da nam Murinjo dođe na klupu zbog Ujića i njemu sličnih ja se ne nadam više ničemu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.