Svi igraci se kao sto rekoh placaju iz budzeta kluba.
Nema nikakav extra budzet za Benku ili nekog drugog.
Al eto picite vi po tripu nekom

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Objasnio.Hordas Doboj je napisao/la:Siguran sam da ce Gojkara potpisati poboljsan ugovor u slucaju da ne ode nigdje. Ne bi se nasi ovako nonsalantno ponasali da je suprotno. Moje misljenje je da nema potrebe za sekirancijom tj da ljudi u klubu itekako znaju sta rade. A sumnjam i da je PAOK-ovom vlasniku 1,5 mil € neka velika cifra. Ako ga zeli on ce to iskesirati bez po beda.
Normalno da su sada svi igraci pod ugovorom sa Sarajevom i svako obestecenje koje se bude placalo ce ici 90% u nasu kasu. Svakig igraca mi placamo. Jedino je Bilbiju placao direktno Tan. Sve ostalo ide preko naseg racuna. Svaki igrac je nas 100%!Orton je napisao/la:Ofirate sa tom pricom da ti Kardif ili neko drugi placa igraca.
Svi igraci se kao sto rekoh placaju iz budzeta kluba.
Nema nikakav extra budzet za Benku ili nekog drugog.
Al eto picite vi po tripu nekom
Dzaba se nadas, nece sigurno, ostaje nam da mahalamo o iznosu.pitic je napisao/la:Nadam se da će javno obznaniti za koliko su ga prodali.
Shvatam kada kriju iznose koje Tan daje i ostale sponzorske iznose, ali mislim da navijači FKS imaju pravo da znaju za koliko je koji igrač otišao iz FKS.hilmo je napisao/la:Dzaba se nadas, nece sigurno, ostaje nam da mahalamo o iznosu.pitic je napisao/la:Nadam se da će javno obznaniti za koliko su ga prodali.
Milosu sretno, dosta dobrih stvari je uradio za nas, dosta nam je zivaca pokidao. Hvala mu!!
niko sretniji od mene ako su nam u klubu toliko sposobni ljudi da za onakvog Milosa mogu uzeti vise od 150k eura, onda skidam kapu, mozemo mi o Milosu pricati bajke, realnost je da je zadnjih pola godine igrao kriminalno, i nekoga ko sa strane gleda i nece bas toliko ocarati gol u Lukavici u utakmici u kojoj je izgubio 845 lopti, i jos jednom svaka cast ako se uzelo za Milosa vise od te cifre koju ja napisahSteph je napisao/la:Ima teorije.
Kao sto rekoh neki dan, 200 000 eura. To je i sam rekao.Kako nezvanično saznaje portal ****.ba Sarajevo će na ime obeštećenja dobiti oko 200.000 eura. Stojčev je u bordo dresu odigrao 58 zvaničnih susreta, a postigao je 10 golova i upisao 11 asistencija.
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, benko21, boki86, Burberry46, feniksptica, InatSilniBosanski, Jadnimi, juka55, mnon46, MokraKifla, striktnosarajevski i 89 gostiju.