S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: S.S. Lazio
Alessio Romagnoli

I ne sjecam se najbolje, al moji pisu da je plakao kad je dao gol za ASR, izjavljivao nesto i rugao se lazialima. Mhm zasto sve to, fakat je meni cudna ova situacija oko njega. Kako god, ja npr da sam kakav igrac ne bih nikad mogao igrat za lazio i juve, ne znam kakve pare i motiv da su u pitanju.
embrace the chaos
Re: RE: Re: S.S. Lazio
Ma sjecam se sta si pisao o njemu ranije pa zatoChinaglia je napisao/la:na šta misliš, prosvijetli me
kad je došao u prvi tim, pružao je igre koje su nagovjestile ogroman talenat, al' prošle sezone je imao nesreću da je Mauri odigrao najbolju sezonu u karijeri i da je Felipe Anderson eksplodirao, tako da je on apsolutno ostao zakovan za klupu, a ove sezone bi mu bilo još i gore, jer je tu Kishna, a i vezni red je pojačan igračima kao što su Morrison i Milinković-Savić, pa se može igrat' s formacijama, a kako god okreneš, on je donji
Il Club più titolato al mondo!
nekad prije je izjavio da su mu idoli Valentino Rossi i Alessandro Nesta, a i sad je uzeo #13 u Milanu, a navodno je kao dijete trebao doći u Lazio, al' pošto je tad situacija kod nas bila haotična, otišao je kod vas
Re: RE: Re: S.S. Lazio
pa znam šta sam pisao i znam šta sad pišem, Keita je kriv za promijenu mišljenja, njegovo ponašanjemuxa je napisao/la:Ma sjecam se sta si pisao o njemu ranije pa zato
Ma dobar je Keita samo neka ga kod vas, nama pošaljite Bigliu 
pošaljite vi €40 mln i eto vam ga 
ne može, €40 mln ili ne ide nigdje, eventualno €35 mln
Lotito traži 50 €mln, pa sad
Lotito traži 50 €mln, pa sad
Ma pusti Lotita, valja gluposti. Tražio je i za Hernanesa, pa ga dobro i za 15 uvali
pisali ste vi da će i Felipe Andersona prodat' za €30 mln
Lucas Biglia ne ide nigdje ispod €35 mln, u to budi uvjeren, vidiš da nije prodao niti jednog bitnog igrača, ne smije
za njega su već stizale ponude od €25 mln i odbijene su
Lucas Biglia ne ide nigdje ispod €35 mln, u to budi uvjeren, vidiš da nije prodao niti jednog bitnog igrača, ne smije
e segna sempre lui, e segna sempre lui, si chiama Beppe Signori, si chiama Beppe Signoriiii
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- IlPrincipino
- Kontakt:
Aston Villa so far are the club who are reportedly closest to matching the demand for Keita Balde Diao, but Lazio still expect more.
The player is largely believed to have demanded a transfer after reports emerged of a row with President Claudio Lotito.
The President is reported by Il Corriere dello Sport as having set the starting price for the player at €15m, in agreement with sporting director Igli Tare.
Aston Villa's offer of €10-11m for the player so far is the closest, but Lotito is expected to hold on a little longer.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
spodoba od Lotita pregovara s nekim Kinezima oko sponzorstva, da l' će Lazio nakon godina i godina konačno dobit' generalnog sponzora
realno, očekujem da neće
danas 59 rođendan slavi Bruno Giordano

Jaime Baez (20), jedan od najtalentovanijih igrača iz Južne Amerike, mogao bi postat' nova akvizicija Lazija, a Baez je već prozvan novim Luis Suarezom
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
za meč protiv Leverkusena, za sada je prodato 17000 karata, za revanš 600
Vraca se Mauri ?

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.