shminka je napisao/la:e moj Mirza
Ne zasluzujemo te Mirza.shminka je napisao/la:gotovo je ovo, umro Viola...baš bi kretenski bilo izgubiti protiv ovog lika
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
shminka je napisao/la:e moj Mirza
Ne zasluzujemo te Mirza.shminka je napisao/la:gotovo je ovo, umro Viola...baš bi kretenski bilo izgubiti protiv ovog lika
Pa vjerovatno sto je razbio maler protiv ovog zabara, protiv kojeg ja se nadam nece vise igrati jer ce prerasti te top 200 igrace. Sutra protiv ilkela, nadam se bez stresova, i onda lacko ili zemljaForster je napisao/la:Bravo Mirza![]()
Nešto mu se posebno draga pobjeda, nije ovako nikad bacio reket![]()
Idemo do titule majstoree![]()
Aldin ocajan u drugom
Cuj Viola ne zna drzati reket u rukama, a Hamou i Gombos znaju drzati rekete jel?shminka je napisao/la:Jašta, samo velikima su potrebna 3 seta da dobiju lika koji ne zna držati reket u rukama
Na stranu sve, nisu humani uslovi za tenis...igrati u ova doba u augustu je baš teško
Nije prepucavanje Damir - Mirza nego tvoje ne zasluzujemo te na svaki opravdan poraz Damira. Viola je pristojan igrac i ne bi bio na poziciji na kojoj jeste proteklih godina. Uostalom razbio je Mirzu vec dva puta, uzeo je par turnira a to najlosiji igraci svijeta bas i ne mogu.shminka je napisao/la:Ne kontam fkt čemu prepucavanja Damir-Mirza...teško da na svijetu imaš lošijih igrača od ovog Viole, tehnički...prvi svakom udarcu se čini da će slomiti neki dio tijela
za njega je Gombos Davydenko, a Hamou Fernando Gonzales...
na kraju krajeva, Džumhur-Viola 6-1 6-2
Pa eto zbog pracenja Mirzinog meca sam ti napisao ne zasluzujemo te jer si ga kudio, ne znam sta nije jasno.shminka je napisao/la:"Ne zaslužujemo te" ne ide nikad na račun igrača, nego na račun ljudi koji na nenormalan način prate naš tenis
Titule na RGu su se osvajale u zavisnosti od toga dal su loptice natopljene vodom ili ne, a vi ovdje ismijavate to što sam rekao da teže loptice odgovaraju više udaraču kakav je Gombos, u meču sa Damirom kojem lagane loptice pomažu da spinom otjera protivnika od osnovne linije...opet, nikakvo pravdanje...samo analiziranje meča
Ovaj Viola je jedan od najsmješnijih igrača na svijetu, lik ništa nema...samo trčkara okolo...ali dobro, ako se tebi svidja njegova igra...
Mislio sam da ce vratiti onaj break u trecem setu,steta za poraz,moglo se dobiti Lorenzija.remA1 je napisao/la:Damir je bolji teniser od Mirze. Tako je trenutno. Daj Bože da i Mirza uđe u top 100 pa ćemo onda tražiti razlike, i raspravljati o kvalitetu i jednog i drugog.
Šetkić poražen.
Opet iz krajnosti u krajnost, zasto si tako tegoban lik?shminka je napisao/la:nemam snage fkt, Viola igra kao Federer u najboljim danima...Mirzina najveća pobjeda u karijeri
Taj set zavrsen 6-0 za Emu, drugi je izgubila 3-6 a u trecem je vodila 3-1 i mec je prekinut vjerovatno zbog kise. Trebala bi ovo dobiti.badel62 je napisao/la:Evo Ema Burgic-Bucko igra kvalifikacijski mec protiv 5 nositeljice i vodi 4-0 u prvom setu.
Edit: Ema je pobijedila. Treci set je dobila 6-3. Bravo Ema.oldtown1990 je napisao/la:Taj set zavrsen 6-0 za Emu, drugi je izgubila 3-6 a u trecem je vodila 3-1 i mec je prekinut vjerovatno zbog kise. Trebala bi ovo dobiti.badel62 je napisao/la:Evo Ema Burgic-Bucko igra kvalifikacijski mec protiv 5 nositeljice i vodi 4-0 u prvom setu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.