NK Zvijezda Gradačac

odevingi
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la odevingi » 10 avg 2015, 23:11

nista mi ne smeta kod piske a brate dragi zasto toliko bacas pricu o ljubavi kad sam ja gledo kako udes sa navijacima i odvojis se pa pametujes zao ti dat 5 km likuuu

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 10 avg 2015, 23:41

Odevingi ba 1% da das klubu koliko sam ja platio clanarina samo a da ne pricam gdje sam bio sve o svom trosku ne busom kao ti i vecina uliznica ceka da navijaci piska tuli fatko nasmir benjo i ostali organizuju bus pa da sjedes i da ides na gostovanje. A Ako je potrebno prije svake utakmice cu slikati kartu i objavit da vidis iako imam propusnicu platim kartu usljo jedan skriveni...

I odgovori mi sutra kad ne bude piske dole koga cete prozivati usljupi jedni toliko ste iskreni i dobro namjerni pa daj skinite maske pa pljujte pisku i ostale ljude. Lahko je glumit generala za tastaturom ajmo tribine cistit pred utakmicu forumasi...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 11 avg 2015, 08:31

Ovdje stvarno ima par interesantnih likova, koji su vazda bili optimisti. I kada je sve išlo nizbrdo, kada smo ispali u Prvu Federalnu oni su određene ljude kovali u Zvijezde. I sada kada ih malo načneš oni se sami otvore i počnu pričati protiv tih istih ljudi, protiv Hamze, Feje, određenih članova uprave itd.
Ja i neko ko slično razmišlja kao ja kada kažemo da nešto neštima drvlje i kamenje na nas a sad ti isti pričaju protiv, samo to treba izvući između redaka.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 11 avg 2015, 08:51

Niko druze moj ne prica protiv Feje i Hamze ali cinjenica da su oni sklapali ekipu i ako krene po zlu to je feja reko igracima da on prvi leti. Ljudi iz uprave su se jednom opekli slucaj Alija i Segrt i mislim da nece sebi dopustiti da jos jednom isti scenarij prolaze. Mi cemo vidjeti u subotu dali mi imamo kapacitet ili nemamo jer taj isti Travnik nas je vec pobjedio. Prema tome svi na Banju.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 11 avg 2015, 09:45

crvenobijeli je napisao/la:Pisko kad sam ti nudiii napadaca,slao link napadaca,da ga preporucis hamzi,nisi mi se javljao,a sad taj momak po 2,3 gola daje po utakmici u swedskoj 2 ligi...momak bi dosao za duplo manje para od pliske i ristica plus 25 godina ima,mlad moze jos napredovat,ali ne vama je bolji ristic...
Da ti ne misliš na Ordagića? On jeste dao par golova za Orašje ali u Drugoj ligi FBiH, a, sada je davao po 2-3 gola u 6. ligi Švedske za Ängebäck BK ;)

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 11 avg 2015, 10:49

sony_91 je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:Pisko kad sam ti nudiii napadaca,slao link napadaca,da ga preporucis hamzi,nisi mi se javljao,a sad taj momak po 2,3 gola daje po utakmici u swedskoj 2 ligi...momak bi dosao za duplo manje para od pliske i ristica plus 25 godina ima,mlad moze jos napredovat,ali ne vama je bolji ristic...
Da ti ne misliš na Ordagića? On jeste dao par golova za Orašje ali u Drugoj ligi FBiH, a, sada je davao po 2-3 gola u 6. ligi Švedske za Ängebäck BK ;)
Jest taj,a sad igra ja mislim u 2,ili 3 ligi,a kad je bio u toj 6 ligi davao je i po 7,8 golova na utakmici...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 11 avg 2015, 11:28

crvenobijeli je napisao/la:Jest taj,a sad igra ja mislim u 2,ili 3 ligi,a kad je bio u toj 6 ligi davao je i po 7,8 golova na utakmici...
On je sada u ekipi koja igra u 3. ligi koja je inače ubjedljivo zadnja i koja je u 12. kola ima 6 bodova a kada sam zadnji put provjeravao Ordagić je dao 1 samo. On je dao nekih 20 golova u 6. ligi za sezonu. Pratio sam ja njegove igre još od 2008., znam o kome se radi. Tip igrača Ristića samo lošiji ;)

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 11 avg 2015, 12:35

sony_91 je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:Jest taj,a sad igra ja mislim u 2,ili 3 ligi,a kad je bio u toj 6 ligi davao je i po 7,8 golova na utakmici...
On je sada u ekipi koja igra u 3. ligi koja je inače ubjedljivo zadnja i koja je u 12. kola ima 6 bodova a kada sam zadnji put provjeravao Ordagić je dao 1 samo. On je dao nekih 20 golova u 6. ligi za sezonu. Pratio sam ja njegove igre još od 2008., znam o kome se radi. Tip igrača Ristića samo lošiji ;)
Grijesis rodjace,momak je zabio sad za vikend,pogledaj klip na youtube,koji je sniman je prije 3 godone,al sad je dosta napredovo,a jos mladji od ristica 7 godina,a ako ga imas na fb pogledaj slike i objave,sve ce ti bit jasno,meni je dobar igrac,koji daje 100% od sebe svaku tekmu,,neznam dali ga poznajes,ili si samo cuo za njega?

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 11 avg 2015, 12:44

poz cuo sam da se hadyic iz veleya nudio igro vani a 21 god gledo sam njegov klip ubica za golmane

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 11 avg 2015, 13:09

crvenobijeli je napisao/la:Grijesis rodjace,momak je zabio sad za vikend,pogledaj klip na youtube,koji je sniman je prije 3 godone,al sad je dosta napredovo,a jos mladji od ristica 7 godina,a ako ga imas na fb pogledaj slike i objave,sve ce ti bit jasno,meni je dobar igrac,koji daje 100% od sebe svaku tekmu,,neznam dali ga poznajes,ili si samo cuo za njega?
Ma, ne griješim. Nisam provjeravao određeni period, ali, eto, možda je dao još po neki gol posljednjih dana. Ja sam njega gledao više puta na utakmicama, nije to taj kvalitet koji je potreban Zvijezdi. Njegov maksimum je Druga liga FBiH, bio je on i u Gradini u Prvoj ligi pa ne znam da li je postigao više od 3 gola za sezonu. Kažem ti, pratim ga od 2008., znam o čemu govorim ;) . A, provjerio sam ponovo jer nisam bio u toku, zadnja dva kola postigao je 4 gola ;) . Inače, njegova ekipa je zadnja nakon 13. kola u trećoj ligi sa osvojenih 9 bodova

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 11 avg 2015, 13:27

A et vidjet cemo koliko ce ristic postici,ako ga pratis onda znas da je momak ok,zna sa loptom,visok,ima tehnike dovoljno za napadaca,zna se postavit,.jbgA vidjet cemo kako ce biti s ovin napadacima,ako postigne i 1 preko 6 golova to ce bit kao da real osvoji lp.skoro pa nemoguce :urnebes:

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 11 avg 2015, 13:36

crvenobijeli je napisao/la:A et vidjet cemo koliko ce ristic postici,ako ga pratis onda znas da je momak ok,zna sa loptom,visok,ima tehnike dovoljno za napadaca,zna se postavit,.jbgA vidjet cemo kako ce biti s ovin napadacima,ako postigne i 1 preko 6 golova to ce bit kao da real osvoji lp.skoro pa nemoguce :urnebes:
E jesi ga stao hvaliti, isto kao da ti je neka daljnja rodbina :)
Zadnja izmjena: zmaj348, dana/u 11 avg 2015, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 11 avg 2015, 13:37

crvenobijeli je napisao/la:A et vidjet cemo koliko ce ristic postici,ako ga pratis onda znas da je momak ok,zna sa loptom,visok,ima tehnike dovoljno za napadaca,zna se postavit,.jbgA vidjet cemo kako ce biti s ovin napadacima,ako postigne i 1 preko 6 golova to ce bit kao da real osvoji lp.skoro pa nemoguce :urnebes:
Šteta je za Asanovića što još uvijek nema radne dozvole, on je trebao biti taj prvi napadač. A, što se tiče napadača i golova ne mora on davati dosta golova ako radi za ekipu. Evo ti primjer Alen Turbić. On je rijetko kada i u najboljim danima postizao više od 10 golova za sezonu, ali, on je igrao za ekipu, oko njega su uvijek svi postizali golove kao na traci. Ja Ordagića znam i govorim ti da nije za Prve lige, probao je i nije se pokazao ;) . Sada, možda i ja griješim jer ga nisam gledao od kako je u Švedskoj, ali, ne vjerujem da je mogao dosta napredovati u 6. ligi u kojoj je bio do prije mjesec i pol ;)

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 11 avg 2015, 14:40

zmaj348 je napisao/la:
HAha a kako bi tek da je bliznja :mrgreen: ma ne samo kazem da je momak dobar igrac,mogo je se dovest mjesto ristica,objavit cu klip veceras,pa ces vidjet da ima logike,a u 5 ligi je poceo u novembru preso u 3 ligu i mijenjo je 2,3 kluba u toj ligi...

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 11 avg 2015, 17:11

crvenobijeli je napisao/la:
zmaj348 je napisao/la:
HAha a kako bi tek da je bliznja :mrgreen: ma ne samo kazem da je momak dobar igrac,mogo je se dovest mjesto ristica,objavit cu klip veceras,pa ces vidjet da ima logike,a u 5 ligi je poceo u novembru preso u 3 ligu i mijenjo je 2,3 kluba u toj ligi...
E jbg sad ako smo spali da igrače tražimo na Facebook i forumu onda nismo ni za ove lige a kamoli za borbu iu Pl, jos malo i termin treninga će ići preko Facebooka

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 11 avg 2015, 18:18

crvenobijeli, da ti nisi mozda Mustafa Pestalic? :lol: :lol: :urnebes: :urnebes:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 11 avg 2015, 19:09

Kapetan je napisao/la:crvenobijeli, da ti nisi mozda Mustafa Pestalic? :lol: :lol: :urnebes: :urnebes:
E samo jos on fali

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 11 avg 2015, 19:16

Kapetan je napisao/la:crvenobijeli, da ti nisi mozda Mustafa Pestalic? :lol: :lol: :urnebes: :urnebes:
:mrgreen: muce :urnebes:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 11 avg 2015, 20:14

evo link

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 11 avg 2015, 21:49

Eto da i ja prokomentarisem kada se sve splahlo oko poraza.Po meni,nije iznenađenje.Ovako se nesto očekivalo nakon losih rezultata u pripremnim s losijim protivnicima i to samo iz razloga sto se ima takav stav prema klubu.Pojedini premijerligasi nemaju igračima za stan,hranu obezbijediti novac,a kamoli platu pa se ljudi bore kao lavovi i odnosom prema klubu htjeli ili ne htjeli privlače sponzore.U prevodu za dobar posao nađu se pare.Kod nas obrnuto,plati ti meni a ja uradio sta ili ne uradio.Samo po dzepu,prvo igračima pa onda treneru i Hamzi.Da se sabralo petnaestak momaka sa opstine za one uslove bi grizli,pa kao takvi mozda i bolje rezutate naprave.Novi Travnik će pobijediti,jer moraju nakon poraza i sto igraju u Gradačcu.Metallaghe će im dva tri kom. zabiti i napravit će + 6.Kod kuće će i nesto pokazati,kada ne bude islo trazit će razloge neuspjeha u sucima,kao protiv Orasja,samo da bi nas obmanuli.Definitivno se ne treba zavlačiti,ako ne ispune cilj u prvih par kola odmah sankcije uvesti.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.