Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

elgigante
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la elgigante » 11 avg 2015, 13:00

samocelik je napisao/la:
elgigante je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Dao Bog da svi doživimo još mnogo ljeta i ovih vručina,boljem stanju mog kluba,utakmicu protiv selendri,pa da prićamo o posjetama.Jedan podatak, one godine kad nas je Jagodić vodio kad smo završili 4. protiv Radnika 8000,a protiv Gradine koja je već osigurala bila povratak u niži rang u pola 4 na + 30 bilo između 6 i 7 hiljada.
I? Stvar je u tome da vi utakmice sa listicom shvatate kao derbi, a mi imamo samo jedan derbi u sezoni(na domacem terenu). Imas podatke od prosle godine, pa vidi koliko je ukupno bilo gledalaca na Kosevu pa izvuci sve te vase bajne sezone i uporedi. Mozda ima neka da je blizu bila?
Stvar je u tome da mi dolazimo zbog Čelika, a ne zbog nekog Širokog, Sarajeva ili Radnika. Za grad koji možda ima više simpatizera "Sarajeva" nego li opština Zenica stanovnika, uz to još prvak i zdrava sredina što se poslovanja tiče, ova posjeta je smiješna.
Ne budi smijesan. Zasto vam onda Sarajevo puni stadion za razliku od recimo Drine?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 11 avg 2015, 13:02

Pappy je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Mrtva trka za najlosijeg trenera lige .. uscuplic versus muharemovic.. bisera od izbora igraca do taktike..hajde barem da smo u necemu naj. Imamo najstrucnjaka na klupi mislim.
Milan Gutović tu čisti konkurenciju. Ostali mogu da se bore za poziciju dva. ;)
Oni meni ko je najlošiji trener lige. :urnebes:

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 11 avg 2015, 14:11

Pitanja za one koji znaju:
U petak igra Sarajevo, a za vikend igraju Olimpic - Slavija i jedna utakmica Lige prvakinja (mislim na stadion Koševo). Kad igra Olimpic, a kad je ova utakmice ženskih? Kako je moguće da se dopuste tri utakmice u tri dana, kako će to utjecati na teren?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la hilmo » 11 avg 2015, 14:14

kvalitet je napisao/la:Pitanja za one koji znaju:
U petak igra Sarajevo, a za vikend igraju Olimpic - Slavija i jedna utakmica Lige prvakinja (mislim na stadion Koševo). Kad igra Olimpic, a kad je ova utakmice ženskih? Kako je moguće da se dopuste tri utakmice u tri dana, kako će to utjecati na teren?
Olimpic će vjerovatno igrati opet u Istočnom Sarajevu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 11 avg 2015, 14:17

Ne vjerujem da će dopustiti da domaću utakmicu igraju u gostima.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 11 avg 2015, 14:29

hilmo je napisao/la:
Olimpic će vjerovatno igrati opet u Istočnom Sarajevu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikakav dopis još nije stigao. Šuška se da je to moguće, ali prije svega jer raja misli da Olimpic igra cijelu sezonu kod nas. :lol: Mislim da neće ipak.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 avg 2015, 14:34

Pappy je napisao/la: Nikakav dopis još nije stigao. Šuška se da je to moguće, ali prije svega jer raja misli da Olimpic igra cijelu sezonu kod nas. :lol: Mislim da neće ipak.
Ma i ja mislim da nece igrati samo cijelu sezonu, ali Kosevo j estvarno pretrpano posljednjih mjesec dana, i onda nazalost najvise Olimpic ispasta.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 11 avg 2015, 15:02

[youtube][/youtube]

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 11 avg 2015, 15:04

Utakmici prisustvovalo oko 600 gledalaca domaćih navijača za ponašanje na današnjoj utakmici zaslužuju vrlo dobro ocjenu,
cjeli tok susreta protekao je u fer i korektnom navijanju.Ako se izuzme jedna manja grupica koja je u nekoliko navrata
upućivala uvredljiv jezik službenim licima.
Znači Drina neće ništa postići saopštenjem, jer je delegat ovo napisao u zvaničnom izvještaju. :roll:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 11 avg 2015, 15:12

Pismen je delegat pravo :lol: :lol:
Trebao bi razmak između svake od tih utakmica biti 24 h, ako se uzme u obzir da pitari igraju u noćnom terminu, onda bi trebali i ostali, a nešto sam sumnjičav prema mogućnosti da Olimpic, a posebno SFK igra u 8, pa je i meni logično da Olimpic ide u Lukavicu opet...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 11 avg 2015, 15:31

Pappy je napisao/la:
Utakmici prisustvovalo oko 600 gledalaca domaćih navijača za ponašanje na današnjoj utakmici zaslužuju vrlo dobro ocjenu,
cjeli tok susreta protekao je u fer i korektnom navijanju.Ako se izuzme jedna manja grupica koja je u nekoliko navrata
upućivala uvredljiv jezik službenim licima.
Znači Drina neće ništa postići saopštenjem, jer je delegat ovo napisao u zvaničnom izvještaju. :roll:
Pa dragi Pappy sta bi oni trebali realno postic? Ne branim nikog u ovoj situaciji ali opste poznato je da navijaci Celika bojkotuju domace utakmice. Nisam siguran gdje je delegat pozicioniran na utakmicama a uvrede su dosle od 2-3 osobe izgleda iz VIP-a. Sta se radi na stadionima sirom BiH pa cak i na Bilinim kad je fino popunjen u dobra stara vremena ovo je smijesno i saopstit....

Samo jedan pokusaj da se skrene malo paznje na Drinu i mozda na sudjenje. I ja bih pjenio da sam dobio gol u 96oj min...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 11 avg 2015, 16:21

Ne mogu da vjerujem sta ljudi ovdje pisu. Cuj da Olimpic igra i naredne utakmice u Lukavici!? Na onoj oranici igrati!? Kakva glupost!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 11 avg 2015, 16:38

Nije valjda moguce da Sarajevo i Zrinjski uniste Kosevo koliko je Lukavica raskopana?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 11 avg 2015, 16:41

Mokroguz je napisao/la:Nije valjda moguce da Sarajevo i Zrinjski uniste Kosevo koliko je Lukavica raskopana?
Do te mjere da lopta sama odskoci dok se izvodi slobodnjak. Dodje ti ko na volej :mrgreen:

Hoces lijevo, moras sutnut desno. I obrnuto.
tuzlanska Sloboda

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 avg 2015, 17:58

3. kola iza nas, a vec 2 trenera dobilia pedalu. Idemo dalje, ovo je tek pocetak.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 11 avg 2015, 18:02

Treci ce akobogda biti Dz.M. zvani beskrilna letjelica.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 avg 2015, 18:03

Ma Velez dobija naredno kolo i tako i njega ostavljaju jos kolo-dva da vide ima li napretka. Ako slucajno ne pobijedite Viteza, onda je i njemu pedala zagarantovana.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 avg 2015, 01:40

Zaista dosta kvalitetnih poteza i golova u ovom kolu imalo se itekako sta vidjeti...go drine :tokralju: sta je sve radnik uspio promasit :tokralju:
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 avg 2015, 12:35

Na današnji dan 1954. je odigran prvi zvanicni srajevski derbi. U Kupu Jugosalavije pitari su slavili sa 5:2
=\_1921_/=

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 12 avg 2015, 12:41

invincible1921 je napisao/la:Na današnji dan 1954. je odigran prvi zvanicni srajevski derbi. U Kupu Jugosalavije pitari su slavili sa 5:2
Normalno :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.