Izo je kulturan igrac.Burundi je napisao/la:Nekako sam stekao dojam da ce Izo ovu sezonu da razvali, od individualnih priprema u Grckoj do ovih priprema i utakmica s Werderom koje sam pratio uzivo, pa bas bacio oko na Izu, i cini mi se da se momak oslobodio one treme koja ga kocila u prethodnom periodu. Igrac koji moze daleko.Senegal je napisao/la:Hajrović asistent u pobjedi Werdera protiv Brna
izo
Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Kulturan igrac, ali stidan. Vjerovatno je radio s psihologom. Igrac koji moze s nogama mnogo toga uraditi, a ne samo sutati isprve.
I to ssm upravo primjetio dok sam gledao, igra s loptom, i siguran je, ne srlja. Vidjecemo u novoj sezoni.
I to ssm upravo primjetio dok sam gledao, igra s loptom, i siguran je, ne srlja. Vidjecemo u novoj sezoni.
DD
-
bavarian_bk
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Nastavlja sa dobrim partijama u pripremnim utakmicama . Sinoć gol ( na 3.04) i asistencija ( na 4.34 ) . Ako Bog da , ima da razvali ovu sezonu .
Nastavlja sa dobrim partijama u pripremnim utakmicama . Sinoć gol ( na 3.04) i asistencija ( na 4.34 ) . Ako Bog da , ima da razvali ovu sezonu .
mogao bi, ako mu sistem igre bude odgovarao, ono tekmi kad je igrao, a što sam pogledao, igrao je krilo u formaciji 4-4-2 ili čak centralnog napadača, a niti jedna pozicija mu ne odgovara
Izetova pozicija je krilo u formaciji 4-2-3-1, dakle istureno krilo, bliže golu, to je igrao u Grasshoppersu, a tu je igrao i protiv Argentine na SP, tako da se bojim da ako ne bude igrao tu, da neće moću dati najbolje od sebe 
- majestic24
- Kontakt:
Odlicna stvar za Izeta je odlazak Di Santa iz Werdera. Mislim da je sad sve izvjesnije da ce upasti u pocentih 11 i da ce igrati kao poluspic.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Betis zainteresovan za Hajrovića.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Koji prekid Hajrovica za 3:0. Dobro je izgleda da se vraca.
Usao u igru par minuta prije toga, promasio je jednu priliku.dubrovnik je napisao/la:Koji prekid Hajrovica za 3:0. Dobro je izgleda da se vraca.
https://youtu.be/FDetpoXf1H0 0:55
Ovo mu je treca asistencija ovog ljeta, a i postigao je dva gola. Treba uzeti u obzir da je cini mi se samo jednu utakmicu igrao svih 90 minuta, ove ostale ili je ulazio u drugom ili je igrao samo poluvrijeme.
Nadam se da ce procepiti ovu sezonu, jos je Di Santo otisao, bice vise prostora za igru.
Opet uvalio gol

Opa izgleda da se Hajrovic vraca. Kako je lijepo kad uspijemo dovesti nekog iz dijaspore pa se nadas ovako necemu. Zamisli da igra za Svicarsku i citamo vijesti za ovaj come back.Sheyi je napisao/la:Opet uvalio gol![]()
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jel Werder mjenjao trenera? Ako nije, bolje mu je da ide ako misli igrati. Ovi nastupi i golovi protiv poluamaterskih ekipa ama bas nista ne znace. Evo neki lik usao u zabio 4 komada 
- Gabon
- Kontakt:
Izo na zemlji, fino radi..

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ovi njegovi ne mogu meda, vjerovatno ce ući uskoro jer je ovo sramota da samo jednu šansu stvore za čitavo prvo poluvrijeme.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
cuj zele igraca dzabeBetis očajnički želi reprezentativca BiH-a Izeta Hajrovića. Pošto Verder ne želi da ga pusti kao slobodnog fudbalera, realno je da se dva kluba dogovore oko jednogodišnje pozajmice.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
NA klupi bio za vikend u prijateljskoj utakmici Werdera na njegovoj poziciji RW igro mladi fudbaler iz Werder II tima..kaze Izo bice mi Werder odskocna daska 
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, vec je jasno da je decko vrlo sumnjivih intelektualnih kapaciteta, a djeluje i dosta umisljeno i napuhano... Ipak, moram mu odati priznanje da je napravio dosta u karijeri i zaradio dosta novca, i to sve samo sutevima lijevom nogom sa distance... Sve ostalo je za njega visa fudbalska matematika izgleda.zgembo89 je napisao/la:NA klupi bio za vikend u prijateljskoj utakmici Werdera na njegovoj poziciji RW igro mladi fudbaler iz Werder II tima..kaze Izo bice mi Werder odskocna daska
Da.. Sinisa Mihajlovic je znao puno vise osim sutati lijevicom iz daljine.... Da je Izet skromnog intelekta, to ne znam ali cinjenicno stanje pokazuje da je (jos uvijek) clan jednog bundesligasa.....SlevinKelevra je napisao/la:Ma, vec je jasno da je decko vrlo sumnjivih intelektualnih kapaciteta, a djeluje i dosta umisljeno i napuhano... Ipak, moram mu odati priznanje da je napravio dosta u karijeri i zaradio dosta novca, i to sve samo sutevima lijevom nogom sa distance... Sve ostalo je za njega visa fudbalska matematika izgleda.zgembo89 je napisao/la:NA klupi bio za vikend u prijateljskoj utakmici Werdera na njegovoj poziciji RW igro mladi fudbaler iz Werder II tima..kaze Izo bice mi Werder odskocna daska
Pisu da vise nema mjesta ni na klupi Werdera. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sabinho je napisao/la:Pisu da vise nema mjesta ni na klupi Werdera.
Pusti to, prošle sedmice su isto pisali za Medunjanina a momak narednu utakmicu starter. Ovi naši čim nemaju materijala izmisle ga.
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.