FK Slavija
Re: FK Slavija
Ali to je bila iz slobodnjaka ako mislis na ovaj protiv Slobode i Spalevicev protiv vas u Banja Luci.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
pa daDevil je napisao/la:Ali to je bila iz slobodnjaka ako mislis na ovaj protiv Slobode i Spalevicev protiv vas u Banja Luci.

TREĆI PUT ČASTIMO !
Na ovoj vašoj temi za situaciju u klubu (ne samo ekipi) nego i u klubu najvise se krivi Odovic. Situaciju u FK Slavija ne poznajem detaljno, osim onoga sturog sto procitam u novinama. Za tucnjavu između igraca sam cuo i bez obzira sto je Kutalija otisao, takvo nesto se MORA odraziti na ekipu. S druge strane, mozda bi ste trebali probleme traziti i na drugim mjestima, osim na trenerskoj klupi. Kao sto se da primjetiti, navijac sam Želje, a polusezonu u kojoj nas je Odovic sa 9. mjesta na tabeli izveo u Europu ne zaboravljam. A mozda je i ekipa jednostavno trenutno van forme, sto se moze desiti svima, bez obzira na igracki kadar i trenera 

- Neprilagodjen
- Kontakt:
pitajte vase igrace koliko su uplatili na pobjedu modrice u srijedu u kladionicama
Pa sta i da su uplacivali na Modricu,jesi i ti cudam.Prvo nema ni u jednoj kladionici ni u BIH ni u Bg da se moze singlirati PL.Dakle mora se naci jos min.4 para sto je veliki rizik za veliku uplatu.Cak i da su to i uradili sta ima veze.Koliko ja znam momaka sto igraju fudbal da uplacuju protiv svoga tima jer ako izgube imaju tiket a ako pobede imaju solidne premije od kluba.Zato ti ovo nimalo nema mesta.Neprilagodjen je napisao/la:pitajte vase igrace koliko su uplatili na pobjedu modrice u srijedu u kladionicama
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Bez brige za opstanak, Čelik danas u..o motku
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ma no sikiriki sto se toga tice.Naravno da ostajete.Imaju dvije seoske ekipe koje bi trebale ispasti.Jedna (Laktasi)ce sigurno a druga malo teze(Travnik).Teodosic Milos je napisao/la:Ma da ti kazem.....da je veoma losa atmosfera u klubu nakon ovoga......jbg ..... Kutalija koliko god da je on stalno srao na treninzima i tako to.....nije trebao biti prebijen.....iako je prevrsio svaku mjeru......dosta ce nam faliti.....ali koga nema bez njega se mora ...........ostajemo 100%.....jer 7 bodova i domaca utakmica je prevelika prednost u odnosu na Dodikovu ekipu
BosnaE
- Don Corleone
- Kontakt:
Ma i ja kazem nije naopako...newton_heath_lyr je napisao/la:Ma no sikiriki sto se toga tice.Naravno da ostajete.Imaju dvije seoske ekipe koje bi trebale ispasti.Jedna (Laktasi)ce sigurno a druga malo teze(Travnik).Teodosic Milos je napisao/la:Ma da ti kazem.....da je veoma losa atmosfera u klubu nakon ovoga......jbg ..... Kutalija koliko god da je on stalno srao na treninzima i tako to.....nije trebao biti prebijen.....iako je prevrsio svaku mjeru......dosta ce nam faliti.....ali koga nema bez njega se mora ...........ostajemo 100%.....jer 7 bodova i domaca utakmica je prevelika prednost u odnosu na Dodikovu ekipu
TI SI NAJBOLJA, TEBI DAJEM SVE, BIĆEŠ PRVAK TI, ZEMLJE NIČIJE
Izgleda odlucili da me demantuju,jovanovic sa 20-ak metara postize pogodak.
-
- Kontakt:
kazem ti ja, a ti neces da slusasDevil je napisao/la:Izgleda odlucili da me demantuju,jovanovic sa 20-ak metara postize pogodak.

TREĆI PUT ČASTIMO !
Koje je godiste igrac Simic, mislim da 8 nosi?
Goran Simic 1973.godiste.pajkan85 je napisao/la:Koje je godiste igrac Simic, mislim da 8 nosi?
Sta je ovo crveni karton u prvoj minuti za Tadica ?
A sad i drugi za Spalevica ?
A sad i drugi za Spalevica ?
× Plava krv ispod koze ×
Sta je ovo danas bilo.Ponizeni osramoceni.Cuj dobiti crveni u 1.minuti.
Davno sam ja rekao nije Tadic pojacanje za Slaviju.

meni nije jasno sto vi napadate odowica sto daje prostora u prwom timu mladjim igracima al stwarno ako onu djecu ostawite i pustite da igraju moglo bi bit nesto od slawije posebno onaj oglecewac od njega ce bit igracina!!
Evo citam izjavu varesanovica trenera Sarajeva kako ce neke igrace postediti nastupa protiv Slavije,izgleda da idu s ciljem da izgube a bore se za evropu?!

HSK Zrinjski Mostar
- zlaya_tm87
- Kontakt:
stedi ih vjerovatno za derbi, iako po meni su im vece sanse da uzmu slaviju dole nego nas na kosevu, al' eto...Babilon je napisao/la:Evo citam izjavu varesanovica trenera Sarajeva kako ce neke igrace postediti nastupa protiv Slavije,izgleda da idu s ciljem da izgube a bore se za evropu?!![]()
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Maleni su iskompleksirani ŽeljomBabilon je napisao/la:Evo citam izjavu varesanovica trenera Sarajeva kako ce neke igrace postediti nastupa protiv Slavije,izgleda da idu s ciljem da izgube a bore se za evropu?!![]()

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Prvo mani se tog slova w i ne stavljaj ga gde ne treba.shkembe je napisao/la:meni nije jasno sto vi napadate odowica sto daje prostora u prwom timu mladjim igracima al stwarno ako onu djecu ostawite i pustite da igraju moglo bi bit nesto od slawije posebno onaj oglecewac od njega ce bit igracina!!
Drugo ja koji nisam iz Lukavice,a pogotovo ovi koji jesu vide da je to forsiranje mladih igraca upravo dovelo do toga da je Slavija tu gde jeste na tabeli.Slazem se da bi od njih moglo biti nesta pre svega od malog NEdima,pa da ne valja ne bi isao u Wislu ali zasto stalno ubacivati u odlucujucim momentima decu na teren koju ce iole jaci igrac da raznese kao tornado.A lik na klupi ima odlicnog napadaca Bakovica i u veznom jos nekoliko likova koji su jaci od ovih malaca.Ali ako su zaista tako veliki talenti zasto ih jedan trener poput Erbeza nije forsirao dok je bio na klupi vec su tek sansu poceli dobijati mladji kada je on otisao.Iz prostog razloga sto se kod ovoga prvog osetila disciplaina u igri jer tesko ces ti ovim mladjim igracima narediti da se vracaju u odbranu jer su oni svi ofanzivno orijentisani i iz toga proizilazi mnogo glupih i nepotrebnih golova gde ne mogu to 2 stopera i ova dva zadnja vezna zatvoriti jer su i bekovi od povrede Arsenijevica katastrofalni.
Je li ozbiljno?Teodosic Milos je napisao/la:I napokon su mi se molitve uslisile....i Odovic je podnio ostavku....samo ne shvatam sta je cekao ovoliko vremena...13.ti na tabeli .... ovo nam se nije desilo zadnjih 7 godina ove premier lige...nadam se da Bjelica nece nastaviti njegovim vodama....i ubacivanjem Odinog sina koji ne zasluzuje ni u Famosu da igra, a kamoli jednom ozbiljnom premier ligaskom timu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.