FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 04 maj 2010, 22:30

moustapha je napisao/la: @geronimo

Ideja ti je dobra. Mada nisam siguran koliko i pametna, posto je poznato da secer tesko gubi opklade.
Ma secu sam ja navratio na kladjenje, taj nema poroka. :mrgreen: Grijesis, sjeti se da je zadnju izgubio od Hareta i ko je ga spasio. ;)
Ja sam jos bez poraza, koliko me sjecanje sluzi. Ovaj predstojeci lahko bih podnio. :D

@secer - vidis sta ti zemljak @recitacija predlaze. :mrgreen:

P.S. Ole gunar FCB - nisam niciji fan, ja moram biti neutralan. :(
Vom Jäger zum Gejagten

Jusuf Coric 96
Kontakt:

Post Postao/la Jusuf Coric 96 » 04 maj 2010, 22:31

Monolog je napisao/la:@ Sanjin

Nisam navijač Bayerna, ali ti si ovdje napisao hrpu da ne kažem čega. Ta hrpa = ovo što si napisao za Robbena. On je bio skoro pa najvažniji igrač Reala kada su osvojili titulu, a opet je otišao kao "tehnološki višak". U Bayernu ima status Boga, zašto to mijenjati? Nije budala. Dalje, ko će ga kupiti? Niko nema novca da ga uzme, osim Barce, Chelsea i Reala. U ova dva kluba je igrao, u Barcu 100% ne ide, a City je mala maca spram giganta kakav je Bayern. Ribbery ako ode, barem će dobiti dobre pare za njega, tako da će naći adekvatnu zamjenu, iako će to biti teško, ali...Also, kada je Barca zabila 6 Bayernu?

@ Gero i Šećer

Dajte šta "opakije", navikao sam vas sa klupskim avatarima, kao što su prepoznatljivi i "bezimeni" i "haris". Dakle, nešto žešće, ipak je malo žena na forumu, nema potrebe da se "hvalite" postavljajući vaće slike. :mrgreen:
Kada je barca to zabila 6 bayernu ????Jesili ti navijač Aston Ville?
Jux

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 maj 2010, 22:34

@ Jusuf Ćorić

Ja sam vatreni navijač Cruz Azula. A avatar Aston Ville je zbog moje stare koja HIN gotivi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 04 maj 2010, 22:36

oprostite onda nije 6 bilo malo mi se pobrkalo....sorry :D sta sam htio reci jeste kao prvo,da je robben igrao kao sto je i sam rekao najbolju sezonu svog zivota...tesko da ce je ponoviti...ribery ce otici i uzece bayern pare,sto je bolje sada nego sljedece sezone kada ce dzabalesku otici...e sada zasto se bajern bori toliko za ribery-a!!!a to je zato sto pare neigraju ulogu kada takvih igraca nema puno u svjetu tako da su pare bezvrjedne...takvi igraci igraju samo u najvecim klubovima.. sta mislis zasto nedodze jedan ronaldo,kaka, rooney i jos mnostvo ostalih u bajern iako bajern po mom misljenju ima vise para i od reala,mancestera ili barce...pa da ih pitaju crkli bi od smjeha :D bitan je prestiz i veliki idu u velike klubove..e zato nevjerujem da ce ribery ostati :D on bi i u bajernu isto financijski dobro prosao,ali tu pare neigraju ulogu,jer samo u velikom klubu moze da dokaze dali je igrac za najvece podvige i da dobije reputaciju vrhunskog igraca,heroja nacije kao npr.zidan...sada ga ceka novi izazov u karijeri i novo dokazivanje....zasto je van der vaart otisao u real??zbog para???ne nego da vidi jeli vrhunski igrac...i uvidio je da nije i sada bi nazad u bundesligu...u hamburg ili bajern...sta mislis bili dzekson u bajern,pa i on bi crko od smjeha vjeruj mi

OLE SUPER FCB
Kontakt:

Post Postao/la OLE SUPER FCB » 04 maj 2010, 22:37

geronimo je napisao/la:
moustapha je napisao/la: @geronimo

Ideja ti je dobra. Mada nisam siguran koliko i pametna, posto je poznato da secer tesko gubi opklade.
Ma secu sam ja navratio na kladjenje, taj nema poroka. :mrgreen: Grijesis, sjeti se da je zadnju izgubio od Hareta i ko je ga spasio. ;)
Ja sam jos bez poraza, koliko me sjecanje sluzi. Ovaj predstojeci lahko bih podnio. :D

@secer - vidis sta ti zemljak @recitacija predlaze. :mrgreen:

P.S. Ole gunar FCB - nisam niciji fan, ja moram biti neutralan. :(
Pa zašto ti je taj avatar?Kako ja vidim to je neko iz bayerna.
Onda fino stavi na avatar neutralan
P.S. Šta ti znači to gunar ???

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 maj 2010, 22:40

sanjinzeljo je napisao/la:oprostite onda nije 6 bilo malo mi se pobrkalo....sorry :D sta sam htio reci jeste kao prvo,da je robben igrao kao sto je i sam rekao najbolju sezonu svog zivota...tesko da ce je ponoviti...ribery ce otici i uzece bayern pare,sto je bolje sada nego sljedece sezone kada ce dzabalesku otici...e sada zasto se bajern bori toliko za ribery-a!!!a to je zato sto pare neigraju ulogu kada takvih igraca nema puno u svjetu tako da su pare bezvrjedne...takvi igraci igraju samo u najvecim klubovima.. sta mislis zasto nedodze jedan ronaldo,kaka, rooney i jos mnostvo ostalih u bajern iako bajern po mom misljenju ima vise para i od reala,mancestera ili barce...pa da ih pitaju crkli bi od smjeha :D bitan je prestiz i veliki idu u velike klubove..e zato nevjerujem da ce ribery ostati :D on bi i u bajernu isto financijski dobro prosao,ali tu pare neigraju ulogu,jer samo u velikom klubu moze da dokaze dali je igrac za najvece podvige i da dobije reputaciju vrhunskog igraca,heroja nacije kao npr.zidan...sada ga ceka novi izazov u karijeri i novo dokazivanje....zasto je van der vaart otisao u real??zbog para???ne nego da vidi jeli vrhunski igrac...i uvidio je da nije i sada bi nazad u bundesligu...u hamburg ili bajern...sta mislis bili dzekson u bajern,pa i on bi crko od smjeha vjeruj mi
Neko i sa manje vrijednim igracima dogura do finala najprestiznijeg takmicenja u Europi, a neko i sa ogromnim zvijezdama ne moze ni do cetvrtfinala? Govori li ti sta ovo? :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 maj 2010, 22:42

OLE SUPER FCB je napisao/la: P.S. Šta ti znači to gunar ???
Ulažem cenera da je to zbog "ubojice dječjeg lica" Ole GUNAR Solskjaer.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 04 maj 2010, 22:45

govori a to je da je lion sa mnogo manjim zvjezdama od bajernovih dogurao do polufinala...niste sami nebojte se!!!svake godine ima ekipa koje kolektivno prednjace i dalje doguraju,samo razlika je omere hocete li moci to ponoviti opet sljedece godine ili ce opet biti 8 finala ili grupna faza... kontinuitet je bitan drug

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 maj 2010, 22:49

Kada prelistam postove od ovog sanjina, ne znam da li bih plakao ili bih se smEjao (OLE gunar - korijeni su mi iz serbije :mrgreen: ).
OLE SUPER FCB je napisao/la: Pa zašto ti je taj avatar?Kako ja vidim to je neko iz bayerna.
Onda fino stavi na avatar neutralan
Imam zadatak da svaki dan mjenjam avatar, priznaj da to nije la(h)ko. Nekad se potrefi i ovaj sa Rumenigeom (trenutni), pa je to tebe zbunilo. :mrgreen:
Ovo gunar je zato sto me podsjeca na jednog igraca kojem sam se divio te noci u Barceloni. :(

Dosta zezanja, sad se vratimo normalnoj diskusiji. Cini mi se da smo malo pretjerali. :)
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 maj 2010, 22:51

sanjinzeljo je napisao/la:govori a to je da je lion sa mnogo manjim zvjezdama od bajernovih dogurao do polufinala...niste sami nebojte se!!!svake godine ima ekipa koje kolektivno prednjace i dalje doguraju,samo razlika je omere hocete li moci to ponoviti opet sljedece godine ili ce opet biti 8 finala ili grupna faza... kontinuitet je bitan drug
A to Lyon ima kontinuitet? :o :o
Zapamti ovaj post, iduce sezone Bayern ponovo ide dalje od cetvrtfinala..... ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 04 maj 2010, 22:52

OLE SUPER FCB je napisao/la: Stani malo.Čiji si ti fan geronimo???A to što pričaš da će finale biti gnoj od utakmice je čista glupost.U finalu bi se trebalo igrati otvoreno.Mislim da će biti utakmica solidna.A i ovo da ćemo pobijediti tri razlike je smiješno. Kada je bilo finale u zadnjih 10g. sa tri gola za jedan klub osim onog 2005 i neznam koliko je bilo 2007.Šanse su 50%-50%...8.5 hertha,15.5 Dfb Pokal(druga titula,22.5 LP finale)
Naravno da ce biti otvoreno i naravno da cemo im zabiti 3 gola (minimalno). 8-)
Volio bih da je Barsa prosla, tu bi bilo tijesno, ali vjerujem da bi ih Bayern dobio.
A Inter ce proci ko Lion, ako ne i gore :D

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 04 maj 2010, 22:54

mozes se ti pasha ili smijati ili plakati isto ti dodze... :D vidim da si ti ovako bistar momak,a o fudbalu se slabije rezumijes jelde?!

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 04 maj 2010, 22:57

negovorim o lionu nego o vecim klubovima,a i lion ima veci kontinuitet od bayerna :D vidi ovako ode li ribery nece sigurno daleko...ostane li u sta sumnjam druga je prica...

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 04 maj 2010, 22:58

omerbavarac je napisao/la:
sanjinzeljo je napisao/la:govori a to je da je lion sa mnogo manjim zvjezdama od bajernovih dogurao do polufinala...niste sami nebojte se!!!svake godine ima ekipa koje kolektivno prednjace i dalje doguraju,samo razlika je omere hocete li moci to ponoviti opet sljedece godine ili ce opet biti 8 finala ili grupna faza... kontinuitet je bitan drug
A to Lyon ima kontinuitet? :o :o
Zapamti ovaj post, iduce sezone Bayern ponovo ide dalje od cetvrtfinala..... ;)
Naravno, od ove godine ide kontinuitet Bayerna.
Narednih godina polufinale nam je minimum ;)

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 04 maj 2010, 23:02

zivi bili pa vidjeli.... :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 maj 2010, 23:10

sanjinzeljo je napisao/la:mozes se ti pasha ili smijati ili plakati isto ti dodze... :D vidim da si ti ovako bistar momak,a o fudbalu se slabije rezumijes jelde?!
Teske rijeci, vrlo teske, padaju od priznatih eksperata. :lol:
Bojim se da ces malo duze cekati na Mainz ili neki drugi kolosalni neuspjeh Bayerna.
A do tada nas postedi svojih "strucnih" komentara.

Jer, kao sto rekoh, ne znam da li bih se smijao ili plakao. :D
Vom Jäger zum Gejagten

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 04 maj 2010, 23:15

opet taj nas mentalitet

cim odigramo dobru sezonu odma nam ne trebaju pojacanja,mislim da tu uvijek pogrijesimo :?
ali tako je uvijek bilo,mislim da nam trba koji stoper,posto po meni ne pase kombinacija badstuber i van buyten,na bek bi stavio contenta koji je sjajno igrao do sad i treba mu dati iduce godine sansu,
demichelis i van buyten su rupa zato i primamo puno golova ali eto imali smo srece sto smo uvijek dali jedan vise gol :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 maj 2010, 23:17

sanjinzeljo je napisao/la:negovorim o lionu nego o vecim klubovima,a i lion ima veci kontinuitet od bayerna :D vidi ovako ode li ribery nece sigurno daleko...ostane li u sta sumnjam druga je prica...
Vidi sad ti! Sa Bilalom igra Bayerna je definitivno bila slabija, nego kad on nije bio tu. Mnogo vece zalaganje od strane rezervnih igraca je vidjeno za razliku od Riberya, pa stoga njegov odlazak mozda i nece toliko tesko pasti. Stoji da je on vrhunski igrac ali sa njim ili bez njega Bayern ce svakako dalje od cetvrtfinala sljedece godine. ;) :D

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 04 maj 2010, 23:18

čestitke na osvojenoj tituli, nadajmo se da je to zadnji trofej koji ste osvojili

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.