Prva liga FBiH 2015./2016.
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2015./2016.
Ajde ljudi organizujte se ako hoćete livescore sa tekmi.
Znaci u poruku mi poslati BROJ mobitela i iz kojeg grada.
Sad moram vako ići i tražiti brojeve od svakog...
Znaci u poruku mi poslati BROJ mobitela i iz kojeg grada.
Sad moram vako ići i tražiti brojeve od svakog...
Re: 1. kolo Prve lige FBIH
Isti slucaj brate, i ja bih mogao slati iz Bihaca, ali nisam siguran da li bi mogao biti na svim utakmicama, nekad je postojao livescore na forumu NKJ, ali stranica je zamrznuta, ali ima nas par koji smo aktivni ovdje pa bi mogli izvjestavati, uostalom za sportsport.ba radi i izvjesni Pasic, pa bi se administracija mogla njemu obratiti...zmaj348 je napisao/la:Ovdje je jako bitno izabrati korektne forumase,koji nisu previše navijački nastrojeni,radi objektivnog javljanjaGracanicaAA je napisao/la:Evo opet ću napisati...Mirzoni89 je napisao/la:Ma ima forumasa i iz Jajca, Visokog, Bihaca pogotovo, Mostar i Orasje je uvijek bila bolna tacka, jedino da ako koja ekipa i forumas ode njima u goste, pa javi rezultat, drugacije nikako...
Ostavite brojeve ko moze 100% javljati rezultat. Grad i broj šalji meni u pp. Znaci zvat će vas oni na mob.ja bih mogao slati poruke iz Gradacca i o svom trošku ali nisam pouzdan zbog nemogućnosti praćenja svih utakmica u sezoni ,jbg takav mi je posao..
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Kod vas je takvih vrlo malo ako cemo realnozmaj348 je napisao/la:Ovdje je jako bitno izabrati korektne forumase,koji nisu previše navijački nastrojeni,radi objektivnog javljanjaGracanicaAA je napisao/la:Evo opet ću napisati...Mirzoni89 je napisao/la:Ma ima forumasa i iz Jajca, Visokog, Bihaca pogotovo, Mostar i Orasje je uvijek bila bolna tacka, jedino da ako koja ekipa i forumas ode njima u goste, pa javi rezultat, drugacije nikako...
Ostavite brojeve ko moze 100% javljati rezultat. Grad i broj šalji meni u pp. Znaci zvat će vas oni na mob.ja bih mogao slati poruke iz Gradacca i o svom trošku ali nisam pouzdan zbog nemogućnosti praćenja svih utakmica u sezoni ,jbg takav mi je posao..

Re: Prva liga FBiH - II Kolo
HNK BRANITELJ - NK METALLEGHE B.S.I. - 2 Metalleghe doveo dosta solidnih igraca, ne vjerujm da Branitelj moze parirati
NK ZVIJEZDA - NK NOVI TRAVNIK - 1 Zvijezda iz PL-a, Novi Travnik iz nizih rangova
FK RADNIČKI-HNK ČAPLJINA - 1 Radnicki borben u provm kolu protiv teskog protivnika, kod kuce su sigurno jos bolji
BOSNA VISOKO-FK GORAŽDE - 2 Bosna u zaletu i sigurno ce daleko dogurati, ali nadam se pobjedi Gorazda
FK RUDAR K.-NK GOŠK - 1 Tradicionalno Rudar bolji kod kuce
NK JEDINSTVO-FK BUDUĆNOST - 2 Jedinstvo oslabljeno u odnosu na proslih sezona, Buducnost simpaticna ekipa a i dobro se snalaze
SLOGA LJ.-HNK ORAŠJE - 2 Orasje na iskustvu i u zaletu, ali im nece biti lahko, dobra utakmica
NK PODGRMEČ-NK BRATSTVO - 2 Bratstvo tvrda ekipa, Podgrmec vec nekoliko godina na dnu
NK ZVIJEZDA - NK NOVI TRAVNIK - 1 Zvijezda iz PL-a, Novi Travnik iz nizih rangova
FK RADNIČKI-HNK ČAPLJINA - 1 Radnicki borben u provm kolu protiv teskog protivnika, kod kuce su sigurno jos bolji
BOSNA VISOKO-FK GORAŽDE - 2 Bosna u zaletu i sigurno ce daleko dogurati, ali nadam se pobjedi Gorazda
FK RUDAR K.-NK GOŠK - 1 Tradicionalno Rudar bolji kod kuce
NK JEDINSTVO-FK BUDUĆNOST - 2 Jedinstvo oslabljeno u odnosu na proslih sezona, Buducnost simpaticna ekipa a i dobro se snalaze
SLOGA LJ.-HNK ORAŠJE - 2 Orasje na iskustvu i u zaletu, ali im nece biti lahko, dobra utakmica
NK PODGRMEČ-NK BRATSTVO - 2 Bratstvo tvrda ekipa, Podgrmec vec nekoliko godina na dnu
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 14 avg 2015, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- samo_lijevo
- Kontakt:
Komentar, molim lijepo.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
- Moderator
- Kontakt:
@Mokroguz nemoj samo polupati 1x2 moras dati razlog zasto si stavio 1 ili 2 nismo mi ko PL da samo bubas...
HNK BRANITELJ - NK METALLEGHE B.S.I. x2 (Branitelj se nije bog zna sta pokazao u Ljubuskom, dakle Metalleghe je kvalitetnije i opet im dajem prednost ovdje da mogu do bodova, a Branitelju da igra kako zna odbranu
)
NK ZVIJEZDA - NK NOVI TRAVNIK 1 (Komsije su malo zalutale u Gorazdu mislim da ce sad kod kuce to sve ispravit i pokazati da znaju igrati i da Novom Travniku posalje 2-3 komada sretno komsije
)
FK RADNIČKI - HNK ČAPLJINA 1 (Nakon "LUDE" utakmice u Gabeli Radnicki docekuje Capljinu za koju sam bio uvjeren da su mogli izuci pozitivan rezultat kod kuce, ali prevario sam se mogli bi hse oni boriti za opstanak.Dok za Radnicki samo mogu reci Svaka cast
)
BOSNA VISOKO - FK GORAŽDE 1 (Gorazde srecom dobilo Zvijezdu koja ce iz kola u kolo biti bolja kao i moje Bratstvo tako da Bosni ostaje tri boda i da ovjere pobjedu u gostima. )
FK RUDAR K. - NK GOŠK 1x (Teska tekma za Gosk tako i za Rudar...Gosk mozda ce cupati bodove u Kaknju, ali ipak Rudar je Rudar kada igra kod kuce.)
NK JEDINSTVO - FK BUDUĆNOST x2 (Po ovome sto su pokazali kod nas u Gracanici tesko da ovo Jedinstvo moze biti negdje u sredini tabele jer jednostavno nemaju igre pa zato dajem prednost Buducnosti jer eto komsije su.)
SLOGA LJ. - HNK ORAŠJE 1x2 (Hmm... Za ovu tekmu mogu reci da ocekujem puno golova bar 4 )
NK PODGRMEČ - NK BRATSTVO 2 (Ma sta reci za ovu utakmicu...Omic ce biti spreman tu su papiri i nadam se nekoj super igri sa nase strane i pobjedu makar 0-1 tamam.Za Podgrmec mogu reci da su kasno poceli pripreme kako ja znam dakle mozemo iskoristit to u nasu korist)
SRETNO SVIMA
HNK BRANITELJ - NK METALLEGHE B.S.I. x2 (Branitelj se nije bog zna sta pokazao u Ljubuskom, dakle Metalleghe je kvalitetnije i opet im dajem prednost ovdje da mogu do bodova, a Branitelju da igra kako zna odbranu

NK ZVIJEZDA - NK NOVI TRAVNIK 1 (Komsije su malo zalutale u Gorazdu mislim da ce sad kod kuce to sve ispravit i pokazati da znaju igrati i da Novom Travniku posalje 2-3 komada sretno komsije

FK RADNIČKI - HNK ČAPLJINA 1 (Nakon "LUDE" utakmice u Gabeli Radnicki docekuje Capljinu za koju sam bio uvjeren da su mogli izuci pozitivan rezultat kod kuce, ali prevario sam se mogli bi hse oni boriti za opstanak.Dok za Radnicki samo mogu reci Svaka cast

BOSNA VISOKO - FK GORAŽDE 1 (Gorazde srecom dobilo Zvijezdu koja ce iz kola u kolo biti bolja kao i moje Bratstvo tako da Bosni ostaje tri boda i da ovjere pobjedu u gostima. )
FK RUDAR K. - NK GOŠK 1x (Teska tekma za Gosk tako i za Rudar...Gosk mozda ce cupati bodove u Kaknju, ali ipak Rudar je Rudar kada igra kod kuce.)
NK JEDINSTVO - FK BUDUĆNOST x2 (Po ovome sto su pokazali kod nas u Gracanici tesko da ovo Jedinstvo moze biti negdje u sredini tabele jer jednostavno nemaju igre pa zato dajem prednost Buducnosti jer eto komsije su.)
SLOGA LJ. - HNK ORAŠJE 1x2 (Hmm... Za ovu tekmu mogu reci da ocekujem puno golova bar 4 )
NK PODGRMEČ - NK BRATSTVO 2 (Ma sta reci za ovu utakmicu...Omic ce biti spreman tu su papiri i nadam se nekoj super igri sa nase strane i pobjedu makar 0-1 tamam.Za Podgrmec mogu reci da su kasno poceli pripreme kako ja znam dakle mozemo iskoristit to u nasu korist)
SRETNO SVIMA

HNK BRANITELJ - NK METALLEGHE B.S.I. ....X ....( Koliko god da su se gosti pojacali ne vjerujem da su sposobni uzeti nova 3 boda sa strane, a nasi sportski prijatelji iz Mostara mogu ako nista otkinuti dva boda prvom favoritu za PL, dakle 0-0 ili 1-1)
NK ZVIJEZDA - NK NOVI TRAVNIK ... 1... (Gradacacka "Barca" bi trebala uzeti ovo ali nece im biti lako, pritisak je veliki na njihovim igracima)
FK RADNIČKI - HNK ČAPLJINA ....1x .....( X sam stavio zbog 3 crvena kartona iz proslog kola, ipak mi nismo ekipa koju krasi siroka klupa, oduvjek smo sa tim patili ali to normala za nas jer smo kao klub ,finansijski ,na niskim granama)
BOSNA VISOKO - FK GORAŽDE ....1... ( domacini,po meni najvece iznenadjenje prvog kola uzimaju ovo lagano, ne vjerujem da je Gorazde toliko dobro ali ko zna mozda grijesim)
FK RUDAR K. - NK GOŠK ....1x.....( Gosk je ekipa koja je uvijek igrala na silu i uz svestranu pomoc sudija ali po pricama sa utakmicom protiv nas , izgledaju veoma slabo,,,tesko je se vratiti u normalu nakon prosle cirkus sezone)
NK JEDINSTVO - FK BUDUĆNOST.... x ....( Takodjer sam cuo da su Biscani lose igrali u carsiji, mnogo destruktivni i bez ideje, nazalost, a o "zige zagama "manje vise svi poznajemo ekipu i ako su u formi onda mogu mnogo da ucine, Buducnost ce uci u PL u narednih 3, 4 sezone 100% sam uvjeren)
SLOGA LJ. - HNK ORAŠJE ...1... ( Ljubusaci ce biti hit prvenstva i dobit ce ovo tesko ali ce pobjediti a dok gostima takodjer predvidjam svijetlu buducnost ako nista onda kao stabilan prvoligas , barem za koju sezonu ispred nas)
NK PODGRMEČ - NK BRATSTVO ....2x ....( X sam stavio samo zbog toga sto su komsije po meni sve samo nisu dovoljno hrabri u gostima, gotovo pa su prava domacinska ekipa ali mozda se to promjeni ove sezone ali ne vjerujem nesto u to, ali ovde ce sigurno ostati ne porazeni )
NK ZVIJEZDA - NK NOVI TRAVNIK ... 1... (Gradacacka "Barca" bi trebala uzeti ovo ali nece im biti lako, pritisak je veliki na njihovim igracima)
FK RADNIČKI - HNK ČAPLJINA ....1x .....( X sam stavio zbog 3 crvena kartona iz proslog kola, ipak mi nismo ekipa koju krasi siroka klupa, oduvjek smo sa tim patili ali to normala za nas jer smo kao klub ,finansijski ,na niskim granama)
BOSNA VISOKO - FK GORAŽDE ....1... ( domacini,po meni najvece iznenadjenje prvog kola uzimaju ovo lagano, ne vjerujem da je Gorazde toliko dobro ali ko zna mozda grijesim)
FK RUDAR K. - NK GOŠK ....1x.....( Gosk je ekipa koja je uvijek igrala na silu i uz svestranu pomoc sudija ali po pricama sa utakmicom protiv nas , izgledaju veoma slabo,,,tesko je se vratiti u normalu nakon prosle cirkus sezone)
NK JEDINSTVO - FK BUDUĆNOST.... x ....( Takodjer sam cuo da su Biscani lose igrali u carsiji, mnogo destruktivni i bez ideje, nazalost, a o "zige zagama "manje vise svi poznajemo ekipu i ako su u formi onda mogu mnogo da ucine, Buducnost ce uci u PL u narednih 3, 4 sezone 100% sam uvjeren)
SLOGA LJ. - HNK ORAŠJE ...1... ( Ljubusaci ce biti hit prvenstva i dobit ce ovo tesko ali ce pobjediti a dok gostima takodjer predvidjam svijetlu buducnost ako nista onda kao stabilan prvoligas , barem za koju sezonu ispred nas)
NK PODGRMEČ - NK BRATSTVO ....2x ....( X sam stavio samo zbog toga sto su komsije po meni sve samo nisu dovoljno hrabri u gostima, gotovo pa su prava domacinska ekipa ali mozda se to promjeni ove sezone ali ne vjerujem nesto u to, ali ovde ce sigurno ostati ne porazeni )
Kad će okačit video izvještaje sa utakmica 1. kola na youtube ?
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
vec jesuRdje94 je napisao/la:Kad će okačit video izvještaje sa utakmica 1. kola na youtube ?

www.nkbratstvogracanica.com
I muziku promijenili meščinicesc4 je napisao/la:vec jesuRdje94 je napisao/la:Kad će okačit video izvještaje sa utakmica 1. kola na youtube ?

I dalje stub u Gracanici, kamere na pojedinim terenima kao da kroz teglu gledam, nema najbolje akcije, najboljeg gola, zap po starom...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
HNK BRANITELJ - NK METALLEGHE B.S.I. x2 (Metalleghe ima kvalitetnu ekipu i eto kao jedan je od favorita za PL,ali x2 upravo radi branitelja koji je svakoj ekipi pao kao tezak protivnik)
NK ZVIJEZDA - NK NOVI TRAVNIK 1 (Barcelona to rijesava...Kec je samo radi domaceg terena)
FK RADNIČKI - HNK ČAPLJINA 1 (Bez obzira na crvene kartone ovo ide u korist Radnickog)
BOSNA VISOKO - FK GORAŽDE 2 ( cisto onako da vidim jel protiv zvijezde bila cista sreca,greske zvijezde ili ipak imaju ekipu)
FK RUDAR K. - NK GOŠK 1 (Rudar ovo rijesava minimalnim rezultatom,kakav crni gosk)
NK JEDINSTVO - FK BUDUĆNOST X (Jedinstvo ja mislim i dalje se muci,a Buducnost onako ima ekipu solidnu tako da mislim da komsije ovde bod uzimaju)
SLOGA LJ. - HNK ORAŠJE 1 (po meni ekipa sloge jaca definitivno)
NK PODGRMEČ - NK BRATSTVO 2 (isti komentar kao i za proslo kolo,cista dvojka podgrmec ove sezone nazalost ispada)
NK ZVIJEZDA - NK NOVI TRAVNIK 1 (Barcelona to rijesava...Kec je samo radi domaceg terena)
FK RADNIČKI - HNK ČAPLJINA 1 (Bez obzira na crvene kartone ovo ide u korist Radnickog)
BOSNA VISOKO - FK GORAŽDE 2 ( cisto onako da vidim jel protiv zvijezde bila cista sreca,greske zvijezde ili ipak imaju ekipu)
FK RUDAR K. - NK GOŠK 1 (Rudar ovo rijesava minimalnim rezultatom,kakav crni gosk)
NK JEDINSTVO - FK BUDUĆNOST X (Jedinstvo ja mislim i dalje se muci,a Buducnost onako ima ekipu solidnu tako da mislim da komsije ovde bod uzimaju)
SLOGA LJ. - HNK ORAŠJE 1 (po meni ekipa sloge jaca definitivno)
NK PODGRMEČ - NK BRATSTVO 2 (isti komentar kao i za proslo kolo,cista dvojka podgrmec ove sezone nazalost ispada)
HNK BRANITELJ - NK METALLEGHE B.S.I. 2 (gosti su kvalitetnija ekipa tako da ovde ocekujem 0-2) NK ZVIJEZDA - NK NOVI TRAVNIK 1 (prednost domaceg terena) FK RADNIČKI - HNK ČAPLJINA 1 (radnicki puno kvalitetnija ekipa to su pokazli protiv goska tako da ovde ocekujem 3-0) BOSNA VISOKO - FK GORAŽDE 1 (kec ko kuca) FK RUDAR K. - NK GOŠK 2 (gosk je izgubio bodove od radnickog tako da ovde moraju pobjediti ako misle uci u premijel ligu) NK JEDINSTVO - FK BUDUĆNOST 1 (ma trebali bi ovo biscani lako uzet) SLOGA LJ. - HNK ORAŠJE X (bice tvda utakmica tako da ovdje 0-0 najrealni rezultat) NK PODGRMEČ - NK BRATSTVO 1 (podgrmec ce dovest tokom sedmice 6 pojacanja kako je njihova stranica objavila tako da ovdje je kec 100 posto)
- badblueboylivno
- Kontakt:
Gračanica, čestitam na moderaturi! Nek ti je sretno u obavljanju nekad stvarno zahtjevnog posla. 

Hayley <3
Šta je ono na 13:40 u Gabeli ( i kasnije nekoliko puta se čuje na snimci )
Nekom ovce pobjegle ?
Nekom ovce pobjegle ?

NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
Trebaju svi klubovi na svojim fb stranicama postavljati update, tako SS.ba od Metalleghea krade sa stranice prilike i golove, samo malo tekst promijene.
Tako je uvijek tamo. Dio folklora i ultra furkeRdje94 je napisao/la:Šta je ono na 13:40 u Gabeli ( i kasnije nekoliko puta se čuje na snimci )
Nekom ovce pobjegle ?

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- bavariapivo
- Kontakt:
jel se meni cini ili je to samo sto sam gledao preko mobilnog, da je kvaliteta slike puno bolja nego prosle sezone?cesc4 je napisao/la:vec jesuRdje94 je napisao/la:Kad će okačit video izvještaje sa utakmica 1. kola na youtube ?
osim snimka u banovicima cini mi se, da su svi fino odradjeni
Nema izvjestaja iz Travnika, da nije kakva mutikasa bila 

Kapetan je napisao/la:Nema izvjestaja iz Travnika, da nije kakva mutikasa bila

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.