FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Bravo @bagrcavi odlican post..
P.S. Ne spominjite gojka ovdje i ne poredite ga sa Amirom, odma nam administracija bude ljuta i brise nam postove..
P.S. Ne spominjite gojka ovdje i ne poredite ga sa Amirom, odma nam administracija bude ljuta i brise nam postove..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Dje ovog iskopa majke ti? Sve neki skautiantibot je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/sebastian-g ... ler/106404 evo lijevo krilo slobodan još i argentinac
Adilović nam nije potreban. Imamo napadače. Imamo Stokića, imamo Beganovića, na kraju krajeva Kokota i Diattu koji mogu pokriti tu poziciju. Nismo u situaciji da gomilamo igrače. Toliko o njemu. Bolje tražiti igrače gdje nam trebaju tipa zadnji vezni, bekovi.
I još jedna stvar. Ova garnitura ljudi u klubu je obećala transparentnost - ja to ne primjećujem. Je li problem izaći u javnost s nekim tačnim ciframa, kao što je dug, prihodi? I kakve mi ovo sponzorske ugovore potpisujemo? Kako je moguće da su nam troškovi putovanja u Evropi toliki, a sponzor nam putnička agencija preko koje naši navijači putuju? Pa zar ne pokrivaju oni troškove putovanja naše ekipe? Ne razumijem. Koja je naša korist od tog sponzorstva? Što nisu izašli u javnost s tim detaljima? U Evropi se tačno zna koliko novca koji sponzor daje, to je ta transparentnost koju su obećali. Nije valjda da je na jaranskoj osnovi nešto, ako jeste daj da odyebemo odmah tog nekog ko je to dopustio. Već se dugo (i tiho) priča o Haretu za kojeg svi znamo da nije za tog posla. Bio je trener u oml. pogonu, cirkusant (mislim nešto kao šaljivdžija), imao je dobar odnos s igračima, ali kako je moguće da on dođe na tu poziciju? Malo ljudi radi svoj posao kako treba, između ostalih Adžem (kojeg su ovdje kritikovali kad je bio trener), Mulalić, Odović i još neki treneri. Mogao bih još milion stvari napisati, ali neka mi neko odgovori samo na ta neka pitanja koja sam postavio, bilo ko, ali da zna, ne da mi lupa.
I još jedna stvar. Ova garnitura ljudi u klubu je obećala transparentnost - ja to ne primjećujem. Je li problem izaći u javnost s nekim tačnim ciframa, kao što je dug, prihodi? I kakve mi ovo sponzorske ugovore potpisujemo? Kako je moguće da su nam troškovi putovanja u Evropi toliki, a sponzor nam putnička agencija preko koje naši navijači putuju? Pa zar ne pokrivaju oni troškove putovanja naše ekipe? Ne razumijem. Koja je naša korist od tog sponzorstva? Što nisu izašli u javnost s tim detaljima? U Evropi se tačno zna koliko novca koji sponzor daje, to je ta transparentnost koju su obećali. Nije valjda da je na jaranskoj osnovi nešto, ako jeste daj da odyebemo odmah tog nekog ko je to dopustio. Već se dugo (i tiho) priča o Haretu za kojeg svi znamo da nije za tog posla. Bio je trener u oml. pogonu, cirkusant (mislim nešto kao šaljivdžija), imao je dobar odnos s igračima, ali kako je moguće da on dođe na tu poziciju? Malo ljudi radi svoj posao kako treba, između ostalih Adžem (kojeg su ovdje kritikovali kad je bio trener), Mulalić, Odović i još neki treneri. Mogao bih još milion stvari napisati, ali neka mi neko odgovori samo na ta neka pitanja koja sam postavio, bilo ko, ali da zna, ne da mi lupa.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Za pricu Sadikovic,mislim poslije Amira da nam je najbolji igrac samo mu treba malo vise agresivnosti ali momak igra dobro evo u zadnje vrijeme trci ko navijen.Nije ni otvorio oci u fudbalskom svijetu vec ste mu sve na kamaru stresli,kako da bude motivisan kad cuje npr hamida a ovaj mu yebe sve po redu kao da je sljego s nekog brda,zbog sake supaka sad neki misle da smo mi Dzeku zvali kloc itd.
Ja ne mogu skontat ove pljuvace koji pljuju po svemu zivom po cemu treba Ili ne.
Ne zam sto navijas za Zelju ako ti smetaju igraci tog timaI svakom nađes manu.
Raja pukla ba u zadnje vrijeme a posebno ovo kako smo ispali iz Europe a navikli na tekme pa ih nesto muci.Fino im bilo slikat se na stadionu okacit 1562 slike I hash tag neki blentav I ohja.
Pljujes po igracima tima za kojeg navijas
znas koliko mi svi imamo nekih igraca sto ih ne gotivimo ali dok igraju za Zelju I nose sveti dres rijeci im ne bi reko.
Ja ne mogu skontat ove pljuvace koji pljuju po svemu zivom po cemu treba Ili ne.
Ne zam sto navijas za Zelju ako ti smetaju igraci tog timaI svakom nađes manu.
Raja pukla ba u zadnje vrijeme a posebno ovo kako smo ispali iz Europe a navikli na tekme pa ih nesto muci.Fino im bilo slikat se na stadionu okacit 1562 slike I hash tag neki blentav I ohja.
Pljujes po igracima tima za kojeg navijas
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
"U Evropi se tačno zna koliko novca koji sponzor daje, to je ta transparentnost koju su obećali." - ovo i nije cesto istina nego je u vecini slucajeva samo procjena novinara na osnovu analiza i dostupnih podataka. Ako si ikada pravio ugovor znas i sam da se u vecini njih stavlja stavka koja regulise da ugovorne strane nece odavati informacije drugim licima do kojih dodju tokom saradnje te i one informacije iz samog ugovora bez dozvole druge ugovorne strane. Zbog toga cesto klub ne moze u javnost izaci oko iznosa koji dobijemo od sponzora, za koliko su se prodali igraci i sl. Naravno, klub kao udruzenje gradjana svake godine predaje godisnji obracun u AFIP gdje se racunovodstveno i kumulativno izraze iznosi od aktivnosti pa se moze znati koliko se zaradilo ukupno od sponzora.
Ja bi licno volio Bekrica i Jahica,Bekric moze igrat krilo odlicno. Idkusni a nece utimat mjesto nadpj djeci,donjeli bi prevagu.
Drago mi je sto Zola nije dosao,ne vidim od koga je to bolji u nasoj vezi? Momak je drag i sve al treba gledat ovu ekipu kao nesto dobro,ne mozes svakog dovodit da fodje u formu u Zelji,ja nisam za to.
Sto se tice Adilovica,sigurno dobar napadac,golgeter pravi al opet je tu Joco,mislim da nije losiji od Adila,ali ako treba sirina,ok.
Drago mi je sto Zola nije dosao,ne vidim od koga je to bolji u nasoj vezi? Momak je drag i sve al treba gledat ovu ekipu kao nesto dobro,ne mozes svakog dovodit da fodje u formu u Zelji,ja nisam za to.
Sto se tice Adilovica,sigurno dobar napadac,golgeter pravi al opet je tu Joco,mislim da nije losiji od Adila,ali ako treba sirina,ok.
Zeljeznicar! 1921 !
Re: RE: Re: FK Željezničar
Troskove europskih utakmica snosi klub.Putnicka agencija M 97 se prema sponzorskom ugovoru obavezala obezbjediti besplatan prijevoz u Bih.Kada se uzme u obzir da se centeotransu godinama placalo po sezoni izmedju 20-30 milja km a ovi to rade besplatno mozes skontati koliki je sponzorski ugovor sa navedenom putnickom agencijom.kvalitet je napisao/la:Adilović nam nije potreban. Imamo napadače. Imamo Stokića, imamo Beganovića, na kraju krajeva Kokota i Diattu koji mogu pokriti tu poziciju. Nismo u situaciji da gomilamo igrače. Toliko o njemu. Bolje tražiti igrače gdje nam trebaju tipa zadnji vezni, bekovi.
Mislim da nije nimalo stetan po klub.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Većina izgleda konta da je kvalitetnog igrača nac ko na manageru, stavi tamo u pretragu AML i eto ti lijevog krila, a istina je da ako ti se otvori prilika da dovedes igrača koji je nivo iznad lige ne gledaš koja je pozicija nego pokusas ga dovest pa ćeš ga onda nekako uklopit 
Mi klasičnog napadača nemamo sta god vi pričali, a eldin je klasa za nasu ligu
Mi klasičnog napadača nemamo sta god vi pričali, a eldin je klasa za nasu ligu
juče treba dva, tri, pet pojačanja, danas ne valja eldin adilović. jeste, ne valja, kad bi bilo realno da nam dođe bas dost iz volfsburga...
Cuj nevalja Eldin 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
mukitmovac
- Kontakt:
Kakav Bast Dost nije mo nesto nemoj samo njega, bolje Adil nas covjek, a i jeftiniji jeChWilla je napisao/la:juče treba dva, tri, pet pojačanja, danas ne valja eldin adilović. jeste, ne valja, kad bi bilo realno da nam dođe bas dost iz volfsburga...
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Samo se vi zayebajite, koga li ce nam sad spremit
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
teteac8684
- Kontakt:
Adilović je, za naše prilike, jako dobar igrač i dobili bi na kvalitetu i širini sigurno... Ono što je nama potrebnije u ovom trenutku je lijevo krilo i desni bek...Mislim da Mladenović, vremenom, može biti samo bolji, sigurniji...Kao Kvesa ne sigurno, ali će biti ok...
Ne mogu svi sve kontati...kvalitet je napisao/la:Adilović nam nije potreban. Imamo napadače. Imamo Stokića, imamo Beganovića, na kraju krajeva Kokota i Diattu koji mogu pokriti tu poziciju. Nismo u situaciji da gomilamo igrače. Toliko o njemu. Bolje tražiti igrače gdje nam trebaju tipa zadnji vezni, bekovi.
-
teteac8684
- Kontakt:
Možda Carvajal za beka, posudba sa pravom otkupa 
Re: RE: Re: FK Željezničar
Bojim se sa Nam ne.stigne kakva plava koverta iz Porezne uprave.....corleone87 je napisao/la:Opetgavran je napisao/la:Do petka okrećemo jagnje
Dovodjenjem Sanela tj desnog beka odmah pokrivamo i krilo, Sanel na d. beka, Memija na d. krilo, i Đelmić na lijevo. Time bi donekle imali sirinu u timu. Nadam se da ce ga uprava zaganjat
to je i moje misljenje sa dobrim desnim bekom bi puno dobiliblack64 je napisao/la:Dovodjenjem Sanela tj desnog beka odmah pokrivamo i krilo, Sanel na d. beka, Memija na d. krilo, i Đelmić na lijevo. Time bi donekle imali sirinu u timu. Nadam se da ce ga uprava zaganjat
ma sanel u našoj ligi pokriva sve pozicije. ja mislim da bi najkorisniji bio odmah ispred odbrane, ali nema veze, on u nas samo ne može braniti.
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, Google Adsense [Bot], MisterBlue, Taree i 42 gosta.