Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Sve je sasvim realno.admir12345 je napisao/la:Sutra Francuzi ce dobit 100%.Finci ce odmarat glavne igrace sigurno njima je ova utakmica nebitna prvi su sigurno,a sto se tice pozeljnog protivnika sutra svi navijat za Tursku da dobije Litvu i Njemacka da dobije Grcku i isli bi na Njemacku
u ovom slučaju bi mi bili drugi, taman kad bi dobili 1 razlike a Francuzi i Srbi po 30 jer se uzima u obzir samo duel između te tri reprezentacije.SGD53 je napisao/la:Da sumiramo:
Prva mogućnost.
Srbija pobjedi Crnu Goru
Mi pobjedimo Hrvatsku
Francuska - Finska nebitan rezultat
Finska bi tada imala 9 ili 10 bodova (ovisno o rezultatu)
Mi bi imali 8 bodova
Srbija bi imala 8 bodova
Francuska bi imala 8 ili 7 bodova (ovisno o rezultatu)
Crna Gora bi imala 7
Hrvatska 5
Mi bi bili drugi u svakom slučaju, ukoliko samo mi i Srbija budemo imali 8 bodova (pobjeda Finske protiv Francuske) mi imamo pobjedu protiv Srbije, ukoliko bi Francuska pobjedila Finsku onda bi 3 reprezentacije imale isti broj bodova i u tom slučaju bi mi bili drugi zbog koš razlike (osim ukoliko i Francuzi i Srbi ne razvale svoje protivnike sa 20+ razlike a mi pobjedimo Hrvatsku sa 2 razlike). U ovoj situaciji bi u najgorem slučaju mogli biti 4-i ako se dogodi da i Srbi i Francuzi pobjede ali deklasiraju svoje protivnike a mi jedva pobjedimo Hrvatsku, ali to je ravno čudu.
Druga mogućnost.
newton_heath_lyr je napisao/la:Gdje si Volvic, pisi sta hoces , sve si u pravu.
Jedini problem Sikirasa je taj sto brzo ulazi u probleme sa licnim pa je zbog toga selektor primoran da ga vadi iz igre.hz1987 je napisao/la:samo opusteno, bez grca i sta bude. prioritet je da se igra, uziva i niko ne povrijedi.
jedino na sta mogu apelovati selektoru je da duplo vise koristi sikirasa (jer polako ulazi u formu, nije igrao omladinski turnir).
cim udvoje camparu ili musu uz blok pod kosem sikirasu veliki posao se moze napraviti prebacivanjem tezista na centra.
Pod svaku cijenu izbjec Tursku i Litvaniju.Tracy3McGrady je napisao/la:Švabe vode protiv grčke. 17:3 u trećoj. Još da Turska uzme Litvaniju i Švabe treći. Oni bi bili najlaksi protivnik.
Tracy3McGrady je napisao/la:Fakat treba Djakovica probati. Pa ne može biti gori od ovih ostalih.