Baric -------- Stepanov ---- Barbaric ------ Puzigaca
------------------ Ikande ---- Radovac ----------------
Duljevic ------------- Velkoski------------------ Bekic
------------------------ Benko --------------------------
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
1 100 000E ide klubu ako se prihvati ova ponuda od 1 300 000 E za Cimija. A izgleda kako sam cuo takodje da su iz Freiburga rekli nasim da pricekajh jos malo sa prodajom, jer bi mogli povisiti ponudu, tj ponuditi vise od Paoka sa manjim procentom od sledece prodaje.RN87 je napisao/la:Jes al klubu ide milion evra
Ajax je napisao/la:Mislim da ce Alispahic dobiti svojih par utakmica zasluzio je pravu sansu a i nekad je bio odlicna desetka. Sada nema vise Stojceva da se bori sa njim za to mjesto. Mozda i proigra skroz. Neka Velkoskog na krilu jos par utakmica.
Oko 60 minuta Okic umjesto Duljevica. Znam da bi mnogi vise voljeli Bekica samo ja mislim da bi Okic mozda bio bolji izbor za ovu utakmicu i mogao bi i da odluci utakmicu. Ako ne Okic onda naravno Bekic.Ajax je napisao/la:U Petak ocekujem ovaj tim 99%.
------------------------- Delac --------------------------
Baric -------- Stepanov ---- Barbaric ------ Puzigaca
------------------ Ikande ---- Radovac ----------------
Duljevic ------------- Alispahic ------------- Velkoski
------------------------ Benko --------------------------
Ocekujem gol Velkoskog. Vrijeme je da i on proradi u punom sijaju. Ako Stepanov ne bude spreman onda Tatomirovic umjesto njega.
prvenstveno o Ameru Bekicu mislim da je kvalitetan igrac, koji je brz, jako borben i agresivan, nije dio nikakvih klanova, suti i rad, bori se za minutazu i svoje vrijeme u dresu Sarajeva na terenu koristi kvalitetno i zasluzuje ga svojim odnosom i kao takav jos i mlad uvijek ima mjest u rotaciji u ovom Sarajevu !!!amstaff je napisao/la:Meni nikako nije jasno šta su ljudi vidjeli u ovim Bekićima pa bi ih stavljali u prvu postavu... Likovi jednostavno nisu dobri za prvu postavu. U nekoj rotaciji i OK, ali ovako kao prvotimci to je dosta tanko...
Ibrakovic je nesto vidjeo u njima. Za Almira se malo strpi kad odigra jedno 10 utakmica onda ce mo sudit. Za Amera s obzirom da ne igra na prirodnoj poziciji meni licno dobro odradi posao.amstaff je napisao/la:Meni nikako nije jasno šta su ljudi vidjeli u ovim Bekićima pa bi ih stavljali u prvu postavu... Likovi jednostavno nisu dobri za prvu postavu. U nekoj rotaciji i OK, ali ovako kao prvotimci to je dosta tanko...
collector je napisao/la:ugl obojica odlicne solucije za rotaciju u ekipi i zahvalni igraci !!!
Potpisujem, kad bi bio jos jaci ne bi Drogba kroz njega mogu proći,a naprijed bi razgrto...paulus je napisao/la:Samir mora malo nabacit misica ne precise samo dovoljno za poziciju koju igra
Jesi li ti siguran da ti pratis Sarajevo 20 godina? Begic? Sasivarevic? Dzeno Uscuplic?VivaLasVegas je napisao/la:Volio bi jos samo dozivim da imamo igraca koji zna dati gol iz slobodnjaka, pa i ako neda neka bude opasno. Evo 20 godina ili u zivi zid ili 3 metra preko gola
Maksumicelgigante je napisao/la:Jesi li ti siguran da ti pratis Sarajevo 20 godina? Begic? Sasivarevic? Dzeno Uscuplic?VivaLasVegas je napisao/la:Volio bi jos samo dozivim da imamo igraca koji zna dati gol iz slobodnjaka, pa i ako neda neka bude opasno. Evo 20 godina ili u zivi zid ili 3 metra preko gola
Zdravko Šaraba, Adis Jahović, Komazec, ne mogu u istu rečenicu ko ti gore al i ovi su majstori prekida, jebote slobodni, eno Arežina zabije u procentima 3/4 slobodnih pa nikakav igrač.elgigante je napisao/la:Jesi li ti siguran da ti pratis Sarajevo 20 godina? Begic? Sasivarevic? Dzeno Uscuplic?VivaLasVegas je napisao/la:Volio bi jos samo dozivim da imamo igraca koji zna dati gol iz slobodnjaka, pa i ako neda neka bude opasno. Evo 20 godina ili u zivi zid ili 3 metra preko gola