NK Zvijezda Gradačac

zmajevac
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmajevac » 11 avg 2015, 23:52

Slozio bi se sa svima koji trenutno kritikuju,jer cilj se zna povratak u pl i ako to se ne ostvari to je totalni neuspjeh.Ulozeno je u ovaj projekat novca,prije svega kod nas je 99 posto igraca sa strane kojima je obezbjedjen i smjestaj i hrana i primanja.Da okosnicu cine nasa djeca koja bi za neku stipendiju igrala ja bi bio zadovoljan i opstankom u ovoj ligi pa bi se sa vremena na vrijeme i proizveo neki igrac i napravio neku karijeru,ovako brate mili ako nekrene po planu dobra motka i potjerat sve redom.Po meni nema tolerancije na ovakvom vremenu zivit ko profesionalac,a na terenu se ponasat ko amater nema opravdanja.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 11 avg 2015, 23:56

crvenobijeli je napisao/la: evo link
Pa kome ovaj zabija golove jesil se zapito,ima bolan bolje djece u pionirima Zvijezde.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 12 avg 2015, 07:29

zmajevac je napisao/la:
Pa kome ovaj zabija golove jesil se zapito,ima bolan bolje djece u pionirima Zvijezde.
Većina ovih snimaka je sa igrališta u Dubokom Potoku i Orašju......pa otprilike se moze procijeniti kome je zabijao.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 12 avg 2015, 07:50

Sada sam pregledao snimke utakmica prvog kola, pa mi smo imali jedan spaćan šut na go za 90 minuta, da nije žalosno bilo bi smješno. I još nešto da usput pohvalim teren u Gabeli koji je u izvrsnom stanju. Tako da nepišemo da smo mi po infrastrukturi Barcelona za sve ostale. Ima tu par dobrih igrališta(da nepišem stadiona jer u ovoj našoj ligi toga nema): Gošk, Budućnost, Jedinstvo, Orašje.

A što se tiče same ekipe moje mišljenje je da ukoliko u naredna 3 kola(N.Travnik kući i Jajce i Branitelj u gostima) ne uzmemo najmanje 5-6 bodova, podhitno treba mijenjati nešto. Uz svo dužno poštovanje prema igračima, treneru i sportskom direktoru u ovo ekipu je za naše prilike i okruženje u kojem igraju uloženo mnogo da bi se oni sa tim kockali i zajeb...li.
Ako treba praviti i drastične rezove, bolje odma na početku nego kasnije kada bude kasno. Nekim igračima ako je potrebno treba se i zahvaliti(kada se moglo Alibašiću može i nekim drugima), pokušati dok još ima vremena dovesti napadača ako je ikako moguće.
I ovaj prvi dio sezone pokušati držati priključak među prve tri, jer u drugom djelu realno imamo lakši raspored. Takođe pokušati bolje odraditi zimski prelazni rok(jer realno moće se dovesti solidnih igrača pošto će u premier ligi na polusezoni već biti 2-3 ekipe koje su već pred ispadanje a u njima ima solidnog igračkog kadra) kada je već ovaj uprskan.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 12 avg 2015, 09:46

combe je napisao/la:Ako treba praviti i drastične rezove, bolje odma na početku nego kasnije kada bude kasno. Nekim igračima ako je potrebno treba se i zahvaliti(kada se moglo Alibašiću može i nekim drugima), pokušati dok još ima vremena dovesti napadača ako je ikako moguće.
Prelazni rok je završen. Sada se mogu registrirati jedino igrači koji su prethodno imali pro. ugovor koji je istekao dok je još uvijek bio aktivan prelazni rok

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 12 avg 2015, 09:52

sony_91 je napisao/la:
combe je napisao/la:Ako treba praviti i drastične rezove, bolje odma na početku nego kasnije kada bude kasno. Nekim igračima ako je potrebno treba se i zahvaliti(kada se moglo Alibašiću može i nekim drugima), pokušati dok još ima vremena dovesti napadača ako je ikako moguće.
Prelazni rok je završen. Sada se mogu registrirati jedino igrači koji su prethodno imali pro. ugovor koji je istekao dok je još uvijek bio aktivan prelazni rok
Mogu se drug registrovati svi igrači sa slobodnim papirima, odnosno koji nemaju ugovor sa drugim klubovima. A budi siguran da ima takvih igrača koji bi nam bili pojačanje.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 12 avg 2015, 10:01

Ne znam za vas ostale,ali ja jedva čekam da svojim očima vidim ovu Zvijezdu...ne mogu da dočekam da vidim u čemu je to problem, da li je do loše selekcije igrača,da li do nezalaganja tih istih igrača i svoj pravi komentar ću moći dati tek u Subotu..

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 12 avg 2015, 10:19

zmaj348 je napisao/la:Ne znam za vas ostale,ali ja jedva čekam da svojim očima vidim ovu Zvijezdu...ne mogu da dočekam da vidim u čemu je to problem, da li je do loše selekcije igrača,da li do nezalaganja tih istih igrača i svoj pravi komentar ću moći dati tek u Subotu..
u nedljelju se igra.....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 12 avg 2015, 10:22

vatreni je napisao/la:
zmajevac je napisao/la:
Većina ovih snimaka je sa igrališta u Dubokom Potoku i Orašju......pa otprilike se moze procijeniti kome je zabijao.
drug ovo je snimano 2012-2013 godine,a 2 godine je od toga proslo,znam sta govorim za momaka,,nema novijeg snimka,ali sam uvjeren 100% da bi on zabio ono sto je ristic profulo u gorazdu,..

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 12 avg 2015, 10:42

crvenobijeli je napisao/la:
zmaj348 je napisao/la:Ne znam za vas ostale,ali ja jedva čekam da svojim očima vidim ovu Zvijezdu...ne mogu da dočekam da vidim u čemu je to problem, da li je do loše selekcije igrača,da li do nezalaganja tih istih igrača i svoj pravi komentar ću moći dati tek u Subotu..
u nedljelju se igra.....
auuuu,a ženi sam obećao na Panonsko :? :damn: ništa,Panonsko prebacujemo za Subotu :) hvala za info drug,spasio si me..

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 12 avg 2015, 10:56

combe je napisao/la:Mogu se drug registrovati svi igrači sa slobodnim papirima, odnosno koji nemaju ugovor sa drugim klubovima. A budi siguran da ima takvih igrača koji bi nam bili pojačanje.
Pa, ja sam rekao, samo igrači koji su imali pro. ugovor koji je istekao tokom prelaznog roka sada se mogu registrirati ;) . Ranije je moglo svakako, ali, odkako je Comet tu stvari su se promijenile i uređeno je sve

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 12 avg 2015, 10:57

Jutros cujem da ce igraci biti kaznjeni sa 20% od ukupne naplate za ovaj mjesec (PLATA i RATA UGOVORA) radi poraza i lose igre u Gorazdu. To je potez za svaku pohvalu udri po dzepu dok se ne opamete ili ce ginuti srcem ili ce hodati bez para.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 12 avg 2015, 11:34

reddragon001 je napisao/la:Jutros cujem da ce igraci biti kaznjeni sa 20% od ukupne naplate za ovaj mjesec (PLATA i RATA UGOVORA) radi poraza i lose igre u Gorazdu. To je potez za svaku pohvalu udri po dzepu dok se ne opamete ili ce ginuti srcem ili ce hodati bez para.
:zviz: :clap: dobar potez

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 12 avg 2015, 11:47

reddragon001 je napisao/la:Jutros cujem da ce igraci biti kaznjeni sa 20% od ukupne naplate za ovaj mjesec (PLATA i RATA UGOVORA) radi poraza i lose igre u Gorazdu. To je potez za svaku pohvalu udri po dzepu dok se ne opamete ili ce ginuti srcem ili ce hodati bez para.
Nije problem nekoga kaznit, uzet mu 20% od plate ili ugovora al je problem kad pogledaš pripremne utakmice porazi od Novog Travnika, TOŠK-a, Tekstilca, loše odigrane pripremne utakmice protiv Orašja, Kupresa, a ovo u Goraždu je nastavak te nemoći ekipe

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 12 avg 2015, 12:19

BiberBiber je napisao/la:
Nije problem nekoga kaznit, uzet mu 20% od plate ili ugovora al je problem kad pogledaš pripremne utakmice porazi od Novog Travnika, TOŠK-a, Tekstilca, loše odigrane pripremne utakmice protiv Orašja, Kupresa, a ovo u Goraždu je nastavak te nemoći ekipe
Ma igrači se ponasaju onako kako ih trener pripremi i kako se ponasa prema njima,a trener se ponasa kako mu direktor i uprava dozvole.Dakle,od do sve srezati po dzepu.Ovo je toliko neozbiljno i neorganizovano da bilo kakav igrački kadar imas ne bi vise postigao.Istina je da treba razoran spic,ali ostatak tima je solidan za ovu ligu samo im treba rezove napraviti.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 12 avg 2015, 13:41

Kad sam citao izvjestaj sa ss.ba imao sam osjecaj da nas ono Gorazde, u najmanju ruku ubija, sad kad sam pogledao izvjestaj ljudi su imali jedan zicer i ona dva gola. Nisu oni bili toliko dobri, koliko smo mi bili losi.

Smanjenje plata je najbolja opcija, s tim da im se uvede usluv da ako pobijede Metalleghe u Jajcu da im se vrati tih 20%.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 12 avg 2015, 13:52

Kapetan je napisao/la:Kad sam citao izvjestaj sa ss.ba imao sam osjecaj da nas ono Gorazde, u najmanju ruku ubija, sad kad sam pogledao izvjestaj ljudi su imali jedan zicer i ona dva gola. Nisu oni bili toliko dobri, koliko smo mi bili losi.

Smanjenje plata je najbolja opcija, s tim da im se uvede usluv da ako pobijede Metalleghe u Jajcu da im se vrati tih 20%.
da,i ja sam za to,ako odigraju loše-uzmi im od plate,ali isto tako ako pobijede u Jajcu treba ih debelo nagraditi..

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 12 avg 2015, 14:26

Kapetan je napisao/la:Kad sam citao izvjestaj sa ss.ba imao sam osjecaj da nas ono Gorazde, u najmanju ruku ubija, sad kad sam pogledao izvjestaj ljudi su imali jedan zicer i ona dva gola. Nisu oni bili toliko dobri, koliko smo mi bili losi.

Nije titula pobjeda nad Metallegheom,remi bi bio uspijeh....do njega se moze doći dobrom pripremom za ovu utakmicu i samom igrom kakvu mogu demostrirati.Sada treba ići od utakmice do utakmice.Za svaku ekipu se dobro pripremiti,a ne ja ću svoju igru furat i nametati,a onda te svako nag.zi kao sto je Gorazde.Dakle,sada je na redu Novi Travnik,znaju ih lično iz prijateljske.Znati slabosti,ali i prednosti ove ekipe i tako postavljati igru.Nema tu Metallaghe,Gosk ili Podgrmeč...prema svakom isto i sa respektom.Sve su to ekipe manje vise iste po kvaliteti,stvar je taktike,odnosa prema igri i doza sreće.Platu i premije planirati po učinku domaće- gostujuće,nije bitno s kim igramo.Vazan je rezultat.Ako bude drugačije desavat će se Gorazde i kod kuće.

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 12 avg 2015, 14:52

Do kad će zvijezda biti klub utočište pizdurinama koji nemaju prvo muda pa onda nešto drugi. Da vas pitam SAD. Do kad ćemo mi kao navijači to tolerisat? Do kad ćemo mi ko picke izlazit sa stadiona iznervirani dok njih boli qurac i za zvijezdom i gradaccom? Dopustili smo da nas manekeni sa svojom ženskom igrom izbace iz premijer lige a smiješno sta smo prilika imali za opstanak. Do kad ćemo dozvoliti da nas studije kući kradu? Problem je u nama ne u njima oni samo koriste privilegije sto smo im mi dali. Da oni u bossu i gradu popiju po koji šamar i da im kad god dodu u grad hebemo mame ne bi oni ovako igrali. Zato što smo takva sredina zato baš svi i žale što smo ispali. Kako bi ove sezone lijepo došlo i želji i Sarajevu u Gradačcu 3 boda lagna uz blagi vjetar u leda od sudija. E moj grade sta nam seljaci i picke rade. Svadajte se dalje tu.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 13 avg 2015, 10:11

uuuuuuuu evo dugogodisnji zvjezdasi ne zele ići na utakmicu,kazu,mogu nas vratiti samo pobjede i nekadasnje igre Zvijezde.....pa u krajnjoj liniji ako se Zvijezda ne vrati u realna očekivanja, ne bi bilo lose krenuti stazama ovih simpatizera,pa neka igraju i blamiraju sami sebe.......

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.