DragonGirl je napisao/la:Ma ne bi Totti razumio kad bi mu Edin rekao: "Đes' ba navro, de uspori, brate to plaho zapetljano"soccerfan je napisao/la:Mozda ga Totti uci da parla ItalianoDragonGirl je napisao/la:Kao Tottijev priljepak na ovom prvom treningu, popusti malo čovjeka Edine...![]()
Za taj segment je ipak, mislim, zadužen Mire
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
AAAjjjj nemogu sebi od smijeha dociPapastathopoulos je napisao/la:DragonGirl je napisao/la:Kao Tottijev priljepak na ovom prvom treningu, popusti malo čovjeka Edine...
![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma ne da mu zena da potpise, muze ga Atina Ferrari
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
Irfan Redzepagic: Edin Dzeko je sretan sa Amrom
-
Nerminovic
- Kontakt:
soccerfan je napisao/la:AAAjjjj nemogu sebi od smijeha dociPapastathopoulos je napisao/la:DragonGirl je napisao/la:Kao Tottijev priljepak na ovom prvom treningu, popusti malo čovjeka Edine...
![]()
![]()
![]()
![]()
kurbani
![]()
![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Inace, ja mislio da smo mi "internet ratnici", jbte Egiptcani su bukvalno preuzeli Rominu FB stranicu, nisu normalni 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Edin Džeko
Citam i ne vjerujembordo_Sarajevo je napisao/la:Inace, ja mislio da smo mi "internet ratnici", jbte Egiptcani su bukvalno preuzeli Rominu FB stranicu, nisu normalni
Pozivaju navijace Rome cijelo vrijeme da predju na Islam
-
Evil Genius II
aferim za komentar.SlevinKelevra je napisao/la:Gotovo je sigurno da mu je Totti bio jedan od idola dok je bio klinjo. Navija za Milan, pa je vjerovatno pratio Seriu A.... i da mu je tad neko rekao da ce s njim zaigrati u Romi.
takodje sam siguran da je kao fan milana uzivao u zlatnim godinama talijanske lige, bas kao i ja, i da je ganjajuci loptu po sarajevskoj mahali imao viziju igranja na cizmi nekada kada poraste. i eto hvala bogu zelja mu se ostvarila da zaigra i to bas u mojoj romi, rame uz rame sa zivom legendom i endemskom vrstom fudbala koja izgleda bolje nego ikad.
inace, izvjestaj sa treninga kaze da je dzeko odmah zabio neku golcinu i dobio aplauz novih saigraca. cijeli trening je proveo uz tottija (kao sto se i vidi na slikama) sa kojim se nasao onako odmah na prvu, a usput je i odusevio romine kondicione trenere fizickom spremom.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Evil Genius II je napisao/la:aferim za komentar.SlevinKelevra je napisao/la:Gotovo je sigurno da mu je Totti bio jedan od idola dok je bio klinjo. Navija za Milan, pa je vjerovatno pratio Seriu A.... i da mu je tad neko rekao da ce s njim zaigrati u Romi.
takodje sam siguran da je kao fan milana uzivao u zlatnim godinama talijanske lige, bas kao i ja, i da je ganjajuci loptu po sarajevskoj mahali imao viziju igranja na cizmi nekada kada poraste. i eto hvala bogu zelja mu se ostvarila da zaigra i to bas u mojoj romi, rame uz rame sa zivom legendom i endemskom vrstom fudbala koja izgleda bolje nego ikad.
inace, izvjestaj sa treninga kaze da je dzeko odmah zabio neku golcinu i dobio aplauz novih saigraca. cijeli trening je proveo uz tottija (kao sto se i vidi na slikama) sa kojim se nasao onako odmah na prvu, a usput je i odusevio romine kondicione trenere fizickom spremom.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
ko je najplaceniji igrac u romi ?
De Rossi je najplaćeniji igrač u Italiji. 7,5M godišnje.HeraklitMracni je napisao/la:ko je najplaceniji igrac u romi ?
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- Marsal
- Kontakt:
Bgm fino Daniele tu svoju "vjernost" naplati...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
Evil Genius II
prima 6 miliona eura godisnje, a i to je bila ocajnicka ponuda nove uprave da ga zadrze jer u trenutku preuzimanja kluba de rossiju je isticao ugovor na kraju sezone gdje je imao daleko bogatiju ponudu tadasnjeg mancinijevog citya.
dva velikana bh sporta

sta se fkt desava s njim, jedan mi je od najdrazih igraca ali ima osjecaj da u zadnje vrijeme vise brine o bradi i stajlingu nego li o fudbaluEvil Genius II je napisao/la:prima 6 miliona eura godisnje, a i to je bila ocajnicka ponuda nove uprave da ga zadrze jer u trenutku preuzimanja kluba de rossiju je isticao ugovor na kraju sezone gdje je imao daleko bogatiju ponudu tadasnjeg mancinijevog citya.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
koliku platu ima merdaš Džeko
onaj panj Higuain bi po novom ugovoru trebao zarađivat' €6 mln godišnje
Cak mu je i Garcia progledao u najmanje 10-ak utakmica prosle sezone. Razvod u toku i prema svemu sudeci beštija osim keša dobija i zajednicku djecu pod skrb s minimalnim vidjanjem pa cak i preko vikenda za De Rosijamiki_92 je napisao/la: sta se fkt desava s njim, jedan mi je od najdrazih igraca ali ima osjecaj da u zadnje vrijeme vise brine o bradi i stajlingu nego li o fudbalu
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 12 avg 2015, 13:07, ukupno mijenjano 1 put.
Dzeki ide oko 4.5 mil godisnje cini mi se da je bio skoro tekst na SS o najplacenijim igracima Rome cime Edin postaje 2. najplaceniji.Chinaglia je napisao/la:koliku platu ima merdaš Džeko
-
Evil Genius II
odakle ti to? znam da se razveo tamo nekad 2012./2013. i prolazio kroz pakao u vezi skrbistva oko kcerkice kada je fakat bio u zescoj depresiji i nije nimalo licio na sebe ni kao igrac ni kao covjek. nesto ne mogu da vjerujem da se par godina poslije ponovo provlaci ta pricakrmpotich je napisao/la:Cak mu je i Garcia progledao u najmanje 10-ak utakmica prosle sezone. Razvod u toku i prema svemu sudeci beštija osim keša dobija i zajednicku djecu pod skrb s minimalnim vidjanjem pa cak i preko vikenda za De Rosijamiki_92 je napisao/la: sta se fkt desava s njim, jedan mi je od najdrazih igraca ali ima osjecaj da u zadnje vrijeme vise brine o bradi i stajlingu nego li o fudbalu
misljenja sam kako ga lagano stizu sve one minute koje je odigrao i za romu i za reprezentaciju, a svi znamo da nije tip koji se stedi. danas sa 32 godine u bulji vjerujem da osjeca posljedice svega toga
uz sve to, covjek je zrtva taktike i okruzenosti uzasno defanzivno limitiranim pojedincima cije guzice je spasavao bezbroj puta do sad. covjek bukvalno igra treceg stopera jer su nam bekovi cesto van svojih pozicija, a stoperi totalno nesigurni tako da DDR uz svoje zadatke mora odradjivati i tudje. kada je imao benatiju i castana iza ledja, a maicona i balzarettija sa strana djelovao je kao preporodjen. medjutim, ovu zadnju sezonu je pao zajedno sa smijesnom nam odbranom tako da se nadam da bi dolazak nekih boljih branica znacio i bolje dane za de rossija.From De Rossi's heyday (around the World Cup victory through Ranieri's stint earlier this decade), he averaged nearly 3,000 league minutes a season, or roughly 34 appearances. Couple those with Italy's deep run in World Cup 2006 and Euro 2012, not to mention all the qualifying matches therein, and we're talking about an additional 7,000 minutes on De Rossi's legs, which is roughly the equivalent of an additional 75 league matches, give or take a few. And this is Daniele Mother Flippin De Rossi we're talking about here, not some poseur merely trotting around the field; those were some hard-ass minutes added on his soon-to-be-32-year-old legs.
Ne bi bilo lose da se dovede neki mladji def. vezni koji bi ga mjenjao povremeno,naravno uz to mlad ide i perspektivan..Ovako mu je alternativa Keita sa koliko vec godina,ovi ostali veznjaci nisu taj kalup..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, BosnianDragon2024, denza, General505, GIBRA, Goalgetter, ovisnik, zikerrz21 i 41 gost.