PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Sunderland
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sunderland » 12 avg 2015, 00:48

rodjenisa je napisao/la:Nema buraz nista od nase svadje sa tuzlacima :nene:
Zakopavamo ratnu sjekiru i lagano okrecemo na dobrilu, sad ce pasha moj Zima, ko ce nam nakopati uglja da se ugrijemo ako s njima zakuhamo .Znaci od svadje samo na finjaka, mi njima sta mi imamo (juzno voce) oni nama čumura :lol:
I drva zemljo i drva.nema vatre bez bukovine
:nene:
Sloboda je moja nacija

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 avg 2015, 00:52

rodjenisa je napisao/la:Nema buraz nista od nase svadje sa tuzlacima :nene:
Zakopavamo ratnu sjekiru i lagano okrecemo na dobrilu, sad ce pasha moj Zima, ko ce nam nakopati uglja da se ugrijemo ako s njima zakuhamo .Znaci od svadje samo na finjaka, mi njima sta mi imamo (juzno voce) oni nama čumura :lol:
Zar vi nista na plin? Morate sa Borcem biti dobar, da RS Rusiji ne dojavi stagod. :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

zenicacelik
Kontakt:

Post Postao/la zenicacelik » 12 avg 2015, 00:53

A tifoz drug provalio sam te.....to si ovaj ljevi hahahahhahahhahaha jesi svih mi........ :bow: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :D :D :D
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 12 avg 2015, 01:01

zenicacelik je napisao/la:
A tifoz drug provalio sam te.....to si ovaj ljevi hahahahhahahhahaha jesi svih mi........ :bow: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :D :D :D
Dobar si. Evo i ja tebe proliva
[youtube][/youtube]
:urnebes: :urnebes: :rol:

Kidaš brateeeeeee

:opaopa: :njanjanja: :opaopa: :njanjanja:
DŽELO ODLAZI

zenicacelik
Kontakt:

Post Postao/la zenicacelik » 12 avg 2015, 01:07

Tifoz je napisao/la:
zenicacelik je napisao/la:
Dobar si. Evo i ja tebe proliva
[youtube][/youtube]
:urnebes: :urnebes: :rol:

Kidaš brateeeeeee

:opaopa: :njanjanja: :opaopa: :njanjanja:
E jeb.iga sad.........nisi veceras inspirisan nimalo......ja se ponado da crknem od smjeha .....a ono...nisi mi u formi sigurno nisi tepsijasa nakarindjo dobro pa si lose raspolozen

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 avg 2015, 11:20

Dobro jutro Petrovic Petre.
pastrmka uvijek navlaci da mu se dodje u vrapcice na gostovnje. Spika mu je providna. Jel' to da vam mi pomognemo vracati kredit kupovinom karata?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 12 avg 2015, 12:18

Probisvjet je napisao/la:Dobro jutro Petrovic Petre.
pastrmka uvijek navlaci da mu se dodje u vrapcice na gostovnje. Spika mu je providna. Jel' to da vam mi pomognemo vracati kredit kupovinom karata?
slika

Sa ovom osmoricom i 40 kerma odkad postojite :urnebes: :urnebes: nemoj brato molim te :nene: mozda je bilo i 45 posto neznam jeli vas slikao drot ili neko vas :) a bjeri tamo jajaru :rol: idi bola stavi ralon i u piljaru na piće :urnebes: :urnebes: :rol: :wave:
DŽELO ODLAZI

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 12 avg 2015, 12:24

Jbg tifoz.imas kakav drugi fazon..monotono matori.
De ti nama objasni kako uspjevate izboriti evropu svake godine i planirate li novi Stadion posto vam vrapcici mal kapacitet.jbg jedno na drugom sjedi.nije humano.
Sloboda je moja nacija

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 avg 2015, 14:17

Sunderland je napisao/la:Jbg tifoz.imas kakav drugi fazon..monotono matori.
De ti nama objasni kako uspjevate izboriti evropu svake godine i planirate li novi Stadion posto vam vrapcici mal kapacitet.jbg jedno na drugom sjedi.nije humano.
Ne brini, imaju oni sesto tisuca u pricuvi. Znas da su digli kredit. pastrmka dao jamcevinu. Valja mu sada na kupanje u Radobolju, propala mu relacija Svitava-Neum.. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 avg 2015, 14:55

Tifoz je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Dobro jutro Petrovic Petre.
slika

Sa ovom osmoricom i 40 kerma odkad postojite :urnebes: :urnebes: nemoj brato molim te :nene: mozda je bilo i 45 posto neznam jeli vas slikao drot ili neko vas :) a bjeri tamo jajaru :rol: idi bola stavi ralon i u piljaru na piće :urnebes: :urnebes: :rol: :wave:
Svakom nepismenom covjeku si **** nanu ovim postom. Uvijek me odusevis. Sad cekam tvoj novi ispad o nepismenosti nekog forumasa. :urnebes:

Ni hladna Neretva te oprat ne moze, neznalice vrla. Ni hladna Neretva. :lol:

075 ❤

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 12 avg 2015, 15:18

Eno objektivni i rado citani avaz sport 849-ti put obavio da igrac Veleza Ibrahim Skahic ima pravo nastupa za Slobodu od slijedeceg kola :wtf: :wtf:
Konacno je zadovoljena pravda :rol: :rol:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 12 avg 2015, 15:33

rodjenisa je napisao/la:Eno objektivni i rado citani avaz sport 849-ti put obavio da igrac Veleza Ibrahim Skahic ima pravo nastupa za Slobodu od slijedeceg kola :wtf: :wtf:
Pravda u smislu...cega rodjeni.... :eh:
I corava koka ubode zrno.
Tako i oni.skaha nije igrac veleza
;)
Sloboda je moja nacija

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 avg 2015, 15:35

U Slobodi se jeste kralo, zaduzivalo, ali ovo sto Velez radi je dno dna. Falsifikuju ugovor igraca i onda prijete tuzbom Savezu protiv Slobode, wahaha. Kakav klub, takva i Uprava.

Treba inspekciju napraviti u Vrapcicima, Bog sami zna koliko jos falsifikovanih papira u ladici prasinu skuplja. Shame on you.

075 ❤

zenicacelik
Kontakt:

Post Postao/la zenicacelik » 12 avg 2015, 16:06

Treba i Tifoza pixela provjerit.....Bog zna kako se krediti dizali hahahahahaha

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 12 avg 2015, 16:22

Sunderland je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Eno objektivni i rado citani avaz sport 849-ti put obavio da igrac Veleza Ibrahim Skahic ima pravo nastupa za Slobodu od slijedeceg kola :wtf: :wtf:
Pravda u smislu...cega rodjeni.... :eh:
I corava koka ubode zrno.
Tako i oni.skaha nije igrac veleza
;)
Haj' ne zayebavaj , ovaj retardirani novinar Nedim Selimovic, jos retardiranijeg avaza kojeg vise niko u ovoj drzavi ne uzima za ozbiljno , pise evo deseti put u zadnjih mjesec dana kako je Skahic "konacno" Slobodin, kako mu u Velezu zele smjestiti i sl gluposti.Kako ga nije vise sramota lupati gluposti, jer nijedan drugi medij gotovo ni rjeci nije pisao tj nagadjao kao ovaj kvazinovinar.Vise smjesno postalo, cim mu petoba zatreba on nazove Husaru ili Skahu ili nekog treceg i BUM TOP VIJEST , SKAHIC KONACNO U SLOBODI :urnebes: :urnebes:

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 12 avg 2015, 16:43

Skahic je dobio raskid ugovora.dali ce nastupiti protiv borca ili ne vidicemo.Ali sa velezom nema nista.
Sloboda je moja nacija

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 12 avg 2015, 16:46

Sunderland je napisao/la:Skahic je dobio raskid ugovora.dali ce nastupiti protiv borca ili ne vidicemo.Ali sa velezom nema nista.
Odlicno, mozes li postaviti bilo sta sto bi potvrdilo tvoju tvrdnju, da s Velezom nema nista i da je dobio raskid ugovora.Mozes li nam reci kolko para je Sloboda uplatila na ime raskida ugovora Velezu ili nesto drugo

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 12 avg 2015, 16:50

Beduin je napisao/la:U Slobodi se jeste kralo, zaduzivalo, ali ovo sto Velez radi je dno dna. Falsifikuju ugovor igraca i onda prijete tuzbom Savezu protiv Slobode, wahaha. Kakav klub, takva i Uprava.

Treba inspekciju napraviti u Vrapcicima, Bog sami zna koliko jos falsifikovanih papira u ladici prasinu skuplja. Shame on you.
Ugovor nije falsifikovan neznalico,malo se vise informisi pa napisi onda svoje misljenje a ne izlijetat ko budala pred rudu.
#musvdg

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 12 avg 2015, 16:51

rodjenisa je napisao/la:
Sunderland je napisao/la:Skahic je dobio raskid ugovora.dali ce nastupiti protiv borca ili ne vidicemo.Ali sa velezom nema nista.
Odlicno, mozes li postaviti bilo sta sto bi potvrdilo tvoju tvrdnju, da s Velezom nema nista i da je dobio raskid ugovora.Mozes li nam reci kolko para je Sloboda uplatila na ime raskida ugovora Velezu ili nesto drugo
Ne radim u nogometnom savezu.
I da mogu nebi sigurno ovdje dostavio.
Bice uskoro na slobodinoj stranici zvanicno.
Sloboda je moja nacija

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 12 avg 2015, 16:56

Sunderland je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:
Ne radim u nogometnom savezu.
I da mogu nebi sigurno ovdje dostavio.
Bice uskoro na slobodinoj stranici zvanicno.
Ocekivan odgovor :mrgreen:
Isto tako pise avaz po ko zna koji put ovog Ljeta
Samo uzivaj i nemoj mi se plaho sekirati, taman se namjestio na Zapadu i sad nedaj nikome da te yebe u zdrav mozak pa bio to i neko ko ima sve informacije kluba za koji navijas. Znas da imas moje postovanje i zivio :salut:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.