Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Pošto su neki tražili link za utakmuicu srbija-Bosna, odnosno snimak je tek postavljen danas, pa eto ovi što su tražili mogu sad pogledat.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Tekma posle koje će mnoge stvari biti jasnije počinje za 20ak minuta. Ako Litvaniju pobjedi, onda mi vjerovatno idemo na Tursku ili Litvaniju.
Mi da bi bili treći moramo izgubiti a uz to da CG uzme Srbiju i finska francusku.
Mi da bi bili treći moramo izgubiti a uz to da CG uzme Srbiju i finska francusku.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Tracy3McGrady je napisao/la:Tekma posle koje će mnoge stvari biti jasnije počinje za 20ak minuta. Ako Litvaniju pobjedi, onda mi vjerovatno idemo na Tursku ili Litvaniju.
Ako ko koga pobijedi?
- hule_barca
- Kontakt:
Previše kalkulišemo. K'o što Ivica Osim kaže: "mi prvo sve iskalkulišemo, pa onda igramo". Treba pobijediti Hrvatsku i ne obazirati se previše na koga idemo. U-18 je išla na Španiju, pa smo vidjeli šta je bilo. Kad tad valja igrati protiv najjačih. Korak po korak i vidjećemo gdje smo. Naša repka je po nekom mom sudu dosta kvalitetna, ali mislim da razlog u ovim padovima treba tražiti u fizičkoj spremi. Možda je ipak ovaj turnir prije prvenstva bio previše za naše momke. Što se tiče Muse, dobro je da ima veliko sampouzdanje, ali ipak ne treba toliko forsirati, nešto kao Teletović protiv Latvije na zadnjem eurobasketu ako ga ne ide. Sinoć je izgubio 3 uzastopna napada u 4. četvrtini, a također nas je izvukao sa par trica. Zamjeram Pandži jer bi ga trebao samo malo pametnije iskoristiti, što se i vidi par puta, ali to je premalo.
Mes Que Un Club
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Ako litvanija pobjedi.Volvic je napisao/la:Tracy3McGrady je napisao/la:Tekma posle koje će mnoge stvari biti jasnije počinje za 20ak minuta. Ako Litvaniju pobjedi, onda mi vjerovatno idemo na Tursku ili Litvaniju.
Ako ko koga pobijedi?
Autocorrect me yebe
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Re: Re : RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Tracy3McGrady je napisao/la:Ako litvanija pobjedi.Volvic je napisao/la:Tracy3McGrady je napisao/la:Tekma posle koje će mnoge stvari biti jasnije počinje za 20ak minuta. Ako Litvaniju pobjedi, onda mi vjerovatno idemo na Tursku ili Litvaniju.
Ako ko koga pobijedi?
Autocorrect me yebe
Hvala druze!
Valja sada za Tursku navijat

Imamo odličan tim koji može igrati protiv bilo kojeg tima, nismo na to navikli i ne znamo se nositi s time, treba izbaciti taj gubitnički mentalitet ali i ne treba se uzdizati u nebesa. Mi Hrvatsku moramo pobjediti i ne gledati na koga ćemo ići, ja bih lično volio da izbjegnemo i Litvu i Tursku ali šta i ako odemo na njih, oni trebaju da se boje nas a ne mi njih, Turska ima možda uigraniji tim a Litvanija igra na domaćem terenu i na njima je pritisak a ne na nama, ja ne znam da je pred ove momke iko postavio neka očekivanja (osim par koji su već nakon one utakmice sa Srbijom proglasili ovaj tim Evropskom Amerikom), ono što mi moramo da shvatimo je da su ovi momci budućnost naše košarke i da moramo raditi na njima, ja bih volio da se ne dese situacije da neki od ovih igrača zaigraju za susjedne zemlje, mada sam psihički i na to spreman jer sam navikao.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Za one sto vole da kalkulisu:
Pobjeda Turske,Spanije,Srbije i naravno nas - idemo na Njemacku kao drugi u grupi
Pobjeda Litve - ukoliko Srbija pobjedi, kao i mi , idemo na Tursku
To su 2 najrealnija scenarija, za sve ostale su sanse jako male...
Postoji i scenario da ne prodjemo u 1/4 finale, a to je da Srbija i Francuska pobjede, a mi izgubimo od Hrvatske.
Pobjeda Turske,Spanije,Srbije i naravno nas - idemo na Njemacku kao drugi u grupi
Pobjeda Litve - ukoliko Srbija pobjedi, kao i mi , idemo na Tursku
To su 2 najrealnija scenarija, za sve ostale su sanse jako male...
Postoji i scenario da ne prodjemo u 1/4 finale, a to je da Srbija i Francuska pobjede, a mi izgubimo od Hrvatske.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 12 avg 2015, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
To i jeste cilj omladinskih selekcija, da vidimo gdje smo napram ostatka Europe u ovom uzrastu, da igrači steknu iskustvo igranja na prvenstvu, da se upoznaju jer će oni najbolji igrati zajedno i u seniorskom timu, nadam se. Bilo bi dobro da izbore nastup na SP, čisto da imaju iskustvo više, i da se dokažu svjetskim skautima, ali nije tragedija ako se ne ostvari to. Glavni cilj uvijek treba da bude opstanak, da bi omogućili i narednoj generaciji da se dokaže u vrhu europske košarke.
Druga stvar je što smo mi gladni sportskih uspjeha, pa toliko želimo medalju
Druga stvar je što smo mi gladni sportskih uspjeha, pa toliko želimo medalju

Nad tobom sunce najljepše sja
- sigurnoable
- Kontakt:
Turska igra strasno, daj Boze da ih izbjegenemo u 1/4 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Vidi ti Izraelaca, dobiše Ruse 20-0 
Mi ako budemo 2., Turci će biti treći.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Unofficialpage je napisao/la:Vidi ti Izraelaca, dobiše Ruse 20-0
nece.
bit ce 2
Dzanan Musa je jucer prije utakmice bio izlozen alergiji gdje je igrao pod tabletama i injekcijama protiv Francuske. Danas 6 sati provedenih u bolnici uz napor doktora da saniraju alergiju i osposobe Musu za vecerasnju utakmicu. Nadnaravne napore Musa je ulozio i porucio da kao kapiten ovi momci ce imati njegovu podrsku i da ce veceras u najvaznijoj utakmici protiv Hrvatske biti kompletni. Hvala bolnickom osoblju u Kaunasu koji su uspjeli sanirati alergiju i Musa je u potpunosti spreman za vecerasnji mec...Sretno zlatni momci. Bravo kapitenu...Svi zajedno veliki primjer borbe za nacionalni dres...IDEMO JAKOOO!!!
Moze se Hrvatska i bez njega dobit.pinoglavi je napisao/la:Dzanan Musa je jucer prije utakmice bio izlozen alergiji gdje je igrao pod tabletama i injekcijama protiv Francuske. Danas 6 sati provedenih u bolnici uz napor doktora da saniraju alergiju i osposobe Musu za vecerasnju utakmicu. Nadnaravne napore Musa je ulozio i porucio da kao kapiten ovi momci ce imati njegovu podrsku i da ce veceras u najvaznijoj utakmici protiv Hrvatske biti kompletni. Hvala bolnickom osoblju u Kaunasu koji su uspjeli sanirati alergiju i Musa je u potpunosti spreman za vecerasnji mec...Sretno zlatni momci. Bravo kapitenu...Svi zajedno veliki primjer borbe za nacionalni dres...IDEMO JAKOOO!!!
Neka se odmori za QF

Stvarno sam mu vidio velike crvene fleke po plećkama.
Dakle, Turci dobili, Švabe dobile, naša pobjeda aBd protiv Hrvatske znači drugo mjesto i četvrtfinale protiv Švaba?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ali zato CG vodi. Koliko znam ovdje nam treba pobjeda Srbije. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
2 stranice prije imate napisane apsolutno sve moguce kombinacije.
Idemo mi dobiti Hrv, pa sta bude, bude
Idemo mi dobiti Hrv, pa sta bude, bude

cekaj, ja koliko vidim njemci su trenutno treci a pobjedom spanije oni ce spasti na cetvrto mjesto?