FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

invincible1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la invincible1921 » 12 avg 2015, 15:55

:lol: :lol: :lol: :lol: cuj 300 pa dobro nije da su kod nas u drzavi igraci najbogatiji ljudi, ali imaju oni puno vise nego sto raja misli
=\_1921_/=

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 avg 2015, 15:55

EmirTM87 je napisao/la:
delinjo je napisao/la: a drug tesko je potpisati igraca kada je plata Dzenisu 300 KM,i neces da odstupas da ti neki igrac prima puno vecu platu od toga,a realno ko bi dosao i igrao za takve ili slicne pare,rijetko ko,ja znam u dugovima smo i mroamo malo srezati troskove,ali vjeruj ne postoji klub na svijeti koji posluje u plusu,nekada moras odrijesiti kesu ,jer kuca se pravi od temelja i za 20 godina nas dug ce biti oko 5 miliona kako god radili,to mora svima jasno biti jbg
Ne lupetaj majke ti, kakvih 300KM pa ne igra u Hridu. :facepalm:
ove sezone je veca malo,javi se decku na fb to bar imaju svi,i pitaj ga u vezi toga,koliku je platu imao prosle sezone :)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 12 avg 2015, 15:58

delinjo je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:
delinjo je napisao/la: a drug tesko je potpisati igraca kada je plata Dzenisu 300 KM,i neces da odstupas da ti neki igrac prima puno vecu platu od toga,a realno ko bi dosao i igrao za takve ili slicne pare,rijetko ko,ja znam u dugovima smo i mroamo malo srezati troskove,ali vjeruj ne postoji klub na svijeti koji posluje u plusu,nekada moras odrijesiti kesu ,jer kuca se pravi od temelja i za 20 godina nas dug ce biti oko 5 miliona kako god radili,to mora svima jasno biti jbg
Ne lupetaj majke ti, kakvih 300KM pa ne igra u Hridu. :facepalm:
ove sezone je veca malo,javi se decku na fb to bar imaju svi,i pitaj ga u vezi toga,koliku je platu imao prosle sezone :)
Sta cu mu se javljat kad ga ne poznajem, maltretirat momka bezveze. A naravno da je prosle sezone imao tako malu platu kad je tek izasao iz juniora, a i finansijska situacija u klubu je bila dosta losija nego sada. A vjerujem da je i tada imao neke premije i bonuse, tako da to nije bas bilo 300KM.

Nesto mi tvoj nick i avatar govore da te poznajem. :D
Zadnja izmjena: EmirTM87, dana/u 12 avg 2015, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 12 avg 2015, 15:59

3 dana su prošla od utakmice protiv Viteza a skoro nikako se ne pominje nastup Žerića, zapravo možda neko i pomene ali se izgubi u svim ovim komantarima. Žera najmlađi :-) je odigrao jako korektnu utakmicu i dokazao da će biti konkurentan u narednim utakmicama. Ako neko ne razumije, nije snaga Želje u igračima koji dolaze sa strane (iako su neki zaslužili veliko poštovanje) nego baš u ovim momcima koji su već tu. Znači sa ovim nastupom Žerića smo dobili novog igrača tj kao da smo doveli nekog XY igrača, s tim da ovaj ima puno više motiva i želje da radi i da napreduje, vjerovatno ne pravi probleme u slačionici, voli klub a sve ovo navedeno bi bilo upitno sa nekim XY igračem.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 12 avg 2015, 16:04

Elegant je napisao/la:Ne zanosite se ljudi kakav istok, ja sam se prvi ponadao prije par mjeseci kad se pomenula neka firma i pocetak obnove istoka u septembru, evo skoro pola august nema ni jedne jedine informacije.

Treba se okrenuti ligi, sve ostalo je suplja prica.
Gdje je puno grmilo malo je kise palo....
Ili ova druga...
Ko suti taj i muti

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 avg 2015, 16:05

delinjo je napisao/la:ove sezone je veca malo,javi se decku na fb to bar imaju svi,i pitaj ga u vezi toga,koliku je platu imao prosle sezone :)
Svi imaju prve godine smjesne pare i povecavaju im tako da su njemu povecali i jos ce mu povecati u narednom periodu i eto pitaj ga na fb receno mu je tako.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 12 avg 2015, 16:14

A da se svi malo potrudimo i pocnemo dolaziti na utakmice te tako pomoci klubu a ne da nas bude milja i po.....
Manite se ba suplje price oko ciscenja sta vam je.....
Ponesi novine i pod guzicu sta je problem

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 12 avg 2015, 16:15

Pricao sam sa pojedinim ljudima sto se tice generalnog sponzora. Poblem je u posjeti!!! Onda normalnomoje je pitanje sto ne napravite vecu posjetu...

Ide prica problemi na jugu i sl.

Moj prijedlog je da stvarno treba urediti tribine, ocistiti stolice, zamjeniti puknute, korov i siblje ukloniti... to je prvi preduslov da raja pocne dolaziti..

Jos je rano govoriti o posjeti kad smo igrali jednu tekmu protiv Radnika, ali ako zelis da privuces 7000 posjetilaca napravi racunicu..

Copyraj od predhodnih sezona finte, tipa besplatno za djevojke ulaz, djecu, 2+1. nagradnu igru svaku domacu utakmicu, ubaci maskotu itd

Ovim ne gubis nista jer nas ce uvijek biti 3000, koji placamo karte, a nabijas prosjek gledanosti i samim tim imas bolje uslove kod pregovora sa sponzorom...

Malo medijski propraiti klub nije na odmet, ne mislim na fb, vec TV(znam da je puno love) ali treba racunisu napraviti sta dobijas sa tim...

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 12 avg 2015, 16:17

Zasto bi se pominjao Zeric kad strucnjaci na forumu imaju pametnija posla.
Vode kadrovsku politiku u klubu,rasporedjuju i trose pare,odredjuju plate igracima,...

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 12 avg 2015, 16:19

DANDY je napisao/la:A da se svi malo potrudimo i pocnemo dolaziti na utakmice te tako pomoci klubu a ne da nas bude milja i po.....
Upravo tako. Mislim da nije uospte problem ta cistoca stadiona. Pa jbm mu majku valjda trebas biti svjestan da nisi dosao u pozoriste ili kino nego na utakmicu gdje se baklje pale, bacaju petarde, upaljaci i razna cuda. Ja posto u zadnje 2-3 godine idem tamo medju veterane na jugoistok ili na sjever i sjedim gledam utakmicu, obavezno nosim nesto na sta cu sjesti i to nije nikakav problem.

Ali neki ljudi jednostavno uvijek traze razlog i opravdanje zasto nisu na utakmici, ili im smeta higijena na stadionu, ili neki igrac u klubu, trener, uprava, atmosfera na tribini..Uglavnom neki razlog uvijek postoji i postojat ce. Takve ignorisati samo i nista drugo.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 12 avg 2015, 16:20

vrbanjusa je napisao/la:3 dana su prošla od utakmice protiv Viteza a skoro nikako se ne pominje nastup Žerića, zapravo možda neko i pomene ali se izgubi u svim ovim komantarima. Žera najmlađi :-) je odigrao jako korektnu utakmicu i dokazao da će biti konkurentan u narednim utakmicama. Ako neko ne razumije, nije snaga Želje u igračima koji dolaze sa strane (iako su neki zaslužili veliko poštovanje) nego baš u ovim momcima koji su već tu. Znači sa ovim nastupom Žerića smo dobili novog igrača tj kao da smo doveli nekog XY igrača, s tim da ovaj ima puno više motiva i želje da radi i da napreduje, vjerovatno ne pravi probleme u slačionici, voli klub a sve ovo navedeno bi bilo upitno sa nekim XY igračem.
Jedna stvar je potpuno jasna na forumima ovog tipa, a to je da kad se oko nečega raja slaže onda nema diskusije. Oko ovoga što si napisao svi se slažu ja mislim. Ja recimo kad pričam o igračima sa strane ne mislim dan nekoga ko će doći umjesto malog Žere i sl nego na pozicije gdje nam treba neko kvalitetan a nemamo ga.Recimo na desnom eku nije još debitovao Šeha a mogao je možda protiv Radnika isto kao i Žera protiv VIteza jer je falio Memija. Znači da se na momka ne računa ka na Žeru. Iz kojeg razloga ne znam. Zbog toga mislim da tu treba nekoga dovesti, naravno ako Oda ne misli da je Livaja odličan i da mu treba vrijeme.

Elegant
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 12 avg 2015, 16:29

DANDY je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ne zanosite se ljudi kakav istok, ja sam se prvi ponadao prije par mjeseci kad se pomenula neka firma i pocetak obnove istoka u septembru, evo skoro pola august nema ni jedne jedine informacije.

Treba se okrenuti ligi, sve ostalo je suplja prica.
Gdje je puno grmilo malo je kise palo....
Ili ova druga...
Ko suti taj i muti
To su price za malu djecu, ako se u septembru ne desi nesto onda nece nikada.

GS je prioritet, onda infrastruktura !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 12 avg 2015, 16:34

Posjeta uopšte nije primaran razlog ne postojanja GS. IMa tu dosta bitnijih stvari. Ni borj članova to nije. To je samo šuplja tih koji odbijaju sponzorstvo ili možda loše pregovaračko znanje naših jer generalno je teško stanje u privredi i teško je naći sponzora za te pare. Bolje je fokusirati se na veliki broj malih itpa ova turistička agencija koja nas je pogurala sa 20-30.000 ali u usluzi a ne u kešu. Članstvo je potrebno za nešto drugo o čemu samo ovdje bar deset puta pričao.
Naravno da obje stvari olakšavaju pitanje sponzora ali nisu primarne stvari. Što mislim da nisu? Jer se vidi da Željo ima 25-30.000 navijača koji redovno prate dešavanja u klubu i za dolazak na neku bitnu tekmu ne treba tim ljudima nikakv marketing jer su u toku. To se vidjelo i sada na ovim tekmama i vidi se na derbiju pa i na nekim bitnijim tekmama jer ne dolaze uvijek isti baš tako kao što vi kažete. Ja mislim da ima sigurno 10.000 ako ne i više koji dođu na bar nekoliko ovih tekmi mimo derbija. JA imam jednu ekipu oko destak ljudi koji su sigruno na pet od petnaest tekmi, neki su desetak tekmi tu itd. Sve zavisi od posla i drugih obaveza. Isto tako i oni ostalih 120.000 fejs navijača će sigurno vidjeti i primiti k znanju odjek GS kad se potpiše ugovor. Svi će znati ko je naš GS. Ne mora 10.000 ljudi biti svaku tekmu tu da bi vidjelireklamu na stadionu. Ta reklama će kružiti i po fejsu i po tv-u kad igra Željo i po novinama itd itd.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 12 avg 2015, 16:57

zaboljisportuBiH je napisao/la:Posjeta uopšte nije primaran razlog ne postojanja GS. IMa tu dosta bitnijih stvari. Ni borj članova to nije. To je samo šuplja tih koji odbijaju sponzorstvo ili možda loše pregovaračko znanje naših jer generalno je teško stanje u privredi i teško je naći sponzora za te pare. Bolje je fokusirati se na veliki broj malih itpa ova turistička agencija koja nas je pogurala sa 20-30.000 ali u usluzi a ne u kešu. Članstvo je potrebno za nešto drugo o čemu samo ovdje bar deset puta pričao.
Naravno da obje stvari olakšavaju pitanje sponzora ali nisu primarne stvari. Što mislim da nisu? Jer se vidi da Željo ima 25-30.000 navijača koji redovno prate dešavanja u klubu i za dolazak na neku bitnu tekmu ne treba tim ljudima nikakv marketing jer su u toku. To se vidjelo i sada na ovim tekmama i vidi se na derbiju pa i na nekim bitnijim tekmama jer ne dolaze uvijek isti baš tako kao što vi kažete. Ja mislim da ima sigurno 10.000 ako ne i više koji dođu na bar nekoliko ovih tekmi mimo derbija. JA imam jednu ekipu oko destak ljudi koji su sigruno na pet od petnaest tekmi, neki su desetak tekmi tu itd. Sve zavisi od posla i drugih obaveza. Isto tako i oni ostalih 120.000 fejs navijača će sigurno vidjeti i primiti k znanju odjek GS kad se potpiše ugovor. Svi će znati ko je naš GS. Ne mora 10.000 ljudi biti svaku tekmu tu da bi vidjelireklamu na stadionu. Ta reklama će kružiti i po fejsu i po tv-u kad igra Željo i po novinama itd itd.
Ima tu jos milion faktora. Npr. da se proda godisnje 10 000 dresova, pa raja obuce dres, pa na kafu prije tekme, u kafanu, kroz grad i onda pored njih jos 50 000 hiljada ljudi vidi necije ime na dresu. Sve je to reklama. Potrebno je izaci iz ovog naseg sivlila da bi se dalo ozbiljnije pregovarati o sponzorima, mozda grupe nekog Evropskog takmicenja, sigurno bi onda mnogo vise bilo zainteresovanih, a ovako je sve to jos uvijek daleko od ozbiljnog. Sto se toga tice ja ne krivim upravu ni najmanje, teska je situacija i prava je umjetnost prodati nesto tamo gdje para nema.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 avg 2015, 17:09

Uslovi stadiona su itekako povezani sa prodajmom claskih, sezonskih, pa i dresova. Uprava neka se udara nogom u guzicu za ovoh 2100 canskih, da nije bilo europe pitanje je bi li 1000 dogurali.

Pricajate vi sta hocte ali stanje naseg stadiona itekako odbija navijace.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 12 avg 2015, 17:17

Znate li hoce li ove sezone biti onaj popust na karte za clanove? Znam da je simbolicna ta marka al nakupi se i na kraju sezone se isplati clanska sama od sebe. I jos nesto, hoce li opet biti wi-fi za clanove na stadionu?

SWRA1921
Kontakt:

Post Postao/la SWRA1921 » 12 avg 2015, 17:23

DANDY je napisao/la:A da se svi malo potrudimo i pocnemo dolaziti na utakmice te tako pomoci klubu a ne da nas bude milja i po.....
A za 1 godinu, ponesi fosnu peticu pa neces morati sjesti na beton jer nema stolica, pa za 2 godine, ponesi tutu jer nema ni jednog wc-a, pa za 3 godine, donesi vakcinu protiv tetanusa pa daj sebi jer nema previse kerova iza juga, pa za 4 godine, hajde sta ima veze sto je suma zarasla prema jugu, ima donji dio juga i sjever, itd. itd. itd. Klasicna suplja prica kojom bjezis od odgovornosti i pravis ciganluk od kluba i stadiona.

Klub MORA platiti ljude da ociste stadion kako Bog zapovijeda. Najbolje bi bilo platiti navijacima, i to kroz artikal iz fan shopa, kartu za sljedecu utakmicu, itd. To su presmijesne pare a makar bi doveo koliko toliko u red stanje na stadionu, privukao bi ljude, itd.

Tesko postaviti covjeka da prodaje ebene mother fuckin sokove i kikiriki. U PM.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 12 avg 2015, 18:42

SWRA1921 je napisao/la:
A za 1 godinu, ponesi fosnu peticu pa neces morati sjesti na beton jer nema stolica, pa za 2 godine, ponesi tutu jer nema ni jednog wc-a, pa za 3 godine, donesi vakcinu protiv tetanusa pa daj sebi jer nema previse kerova iza juga, pa za 4 godine, hajde sta ima veze sto je suma zarasla prema jugu, ima donji dio juga i sjever, itd. itd. itd. Klasicna suplja prica kojom bjezis od odgovornosti i pravis ciganluk od kluba i stadiona.

Klub MORA platiti ljude da ociste stadion kako Bog zapovijeda. Najbolje bi bilo platiti navijacima, i to kroz artikal iz fan shopa, kartu za sljedecu utakmicu, itd. To su presmijesne pare a makar bi doveo koliko toliko u red stanje na stadionu, privukao bi ljude, itd.

Tesko postaviti covjeka da prodaje ebene mother fuckin sokove i kikiriki. U PM.
Zadatak navijača je da kupi kart, godišnju, učlani se, kupi artikle. Čistoća na stadionu nije i ne smije biti briga navijača. Ima uprava, postoje čistačice neka zarade platu.
Krpa, metla, kanta i polahko. I ne bi bilo loše da poredaju vreće za smeće u svakom redu, možda se koji sjeti da baci smeće u vreću.
Zadnja izmjena: lazar, dana/u 12 avg 2015, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 12 avg 2015, 18:44

Dzeko posudjen, Zelji ni feninga, nazalost.
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 12 avg 2015, 18:46

Glupa mi je ova prica de uclani se, kupi godisnju, kupi dres, ovo, ono... Sta vam je ljudi dragi, ne padaju pare s neba.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 46 gostiju.