U pretprosloj sezoni 24, u prosloj 29 golova za prosjecni Napoli. Mislim da bi mi svi ovdje bili prezadovoljni kad bi Dzeko imao slican ucinak. Mislim da je Higuain dobar napadac, i da nepravedno ima losu reputaciju.Chinaglia je napisao/la:koliku platu ima merdaš Džeko
onaj panj Higuain bi po novom ugovoru trebao zarađivat' €6 mln godišnje
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
nepravedno je to što ga navijači Argentine, Real Madrida i Napolija nisu objesili 
Mislio sam da je 7,5 ali ipak je 6,5Evil Genius II je napisao/la:prima 6 miliona eura godisnje, a i to je bila ocajnicka ponuda nove uprave da ga zadrze jer u trenutku preuzimanja kluba de rossiju je isticao ugovor na kraju sezone gdje je imao daleko bogatiju ponudu tadasnjeg mancinijevog citya.
1. De Rossi 6,5M€
2. Higuain 5,5M€
3. Džeko 4,5M€
4. Gomez 4,25M€
5. Buffon 4M€
...
BTW, Mandžukić je na 3,5M€ u Juventusu...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Tako je, ne mali broj puta je bio direktni krivac sto su nabrojani timovi ostajali bez plasmana u LP, finala euro takmicenja, titula, itd...Chinaglia je napisao/la:nepravedno je to što ga navijači Argentine, Real Madrida i Napolija nisu objesili
Odigrao je vise utakmica nego ih i ima u sezoni, pa nije ni cudo da je postigao toliko golova
Salu na stranu, dobar je napadac, ali precijenjen, vjerovatno zato sto je Argentinos...sjecam se svojih prijatelja Realovaca, nisu ga mogli smisliti...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Reci mi napadaca koji nije imao velikih promasaja i bio u losoj formi. Higuain ima losu reputaciju od tzv facebook navijaca (oni sto Bendtera zovu Lordom i slicne gluposti). Imao je velikih promasaja ali ko nije, njegov problem je taj imidz promasaja a frajer ima fenomenalne brojke i svako ko ga prati zna da se radi o dobrom napadacu.Chinaglia je napisao/la:nepravedno je to što ga navijači Argentine, Real Madrida i Napolija nisu objesili
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ocekivanja navijaca Rome su od Dzeke su, blago receno, visoka...

Ukupne brojke ne znace previse, bitne su brojke i njegovi nastupi u vaznim utakmicama, a to mu je kroz karijeru minus. Samo ove sezone je Napoli kostao ulaska u finale EL, kostao je Argentinu osvajanja Cope, i kostao je Napolija ulaska u LPSlevinKelevra je napisao/la:Reci mi napadaca koji nije imao velikih promasaja i bio u losoj formi. Higuain ima losu reputaciju od tzv facebook navijaca (oni sto Bendtera zovu Lordom i slicne gluposti). Imao je velikih promasaja ali ko nije, njegov problem je taj imidz promasaja a frajer ima fenomenalne brojke i svako ko ga prati zna da se radi o dobrom napadacu.
Znaci u roku od dva mjeseca je unistio tri takmicenja za svoje ekipe.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Dzeko ce Italiju izdominirat kao Ibrahimovic u svoje vrijeme !!! Zapamti te !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- DragonGirl
- Kontakt:
Ono što je uvijek pozitivno kada igrač mijenja sredinu, to je što je potrebno da se iznova dokazuje, bez obzira na ranije postignute uspjehe i osvojene titule i to mu samim tim vraća volju, želju, elan za radom. Tako je očito i u Džekinom slučaju, svjestan je da je ovo jedna nova epizoda u karijeri, nova priča u kojoj kreće od nule i to je ono što može da raduje. Na taj način će teško iznevjeriti ova visoka očekivanja navijača.
edin će propustiti prijateljsku sa sevillom, i neće biti predstavljen sa ekipom u subotu. valjda fale neki dokumenti da potpiše ugovor
-
Evil Genius II
to je bilo u prvoj sezoni ugovora, ali svake sezone plata je manja jer ipak lagano ulazi u veteransku teritoriju tako da ce ove primati oko 6 tj 5 i kusur.Babayaro je napisao/la:Mislio sam da je 7,5 ali ipak je 6,5
viKK je napisao/la:edin će propustiti prijateljsku sa sevillom, i neće biti predstavljen sa ekipom u subotu. valjda fale neki dokumenti da potpiše ugovor
ja sam pročitao to na nekoj rominoj straniciEvil Genius II je napisao/la:to je bilo u prvoj sezoni ugovora, ali svake sezone plata je manja jer ipak lagano ulazi u veteransku teritoriju tako da ce ove primati oko 6 tj 5 i kusur.Babayaro je napisao/la:Mislio sam da je 7,5 ali ipak je 6,5
viKK je napisao/la:edin će propustiti prijateljsku sa sevillom, i neće biti predstavljen sa ekipom u subotu. valjda fale neki dokumenti da potpiše ugovor
edit: http://www.forzaroma.info/calciomercato ... documento/
- Goalgetter
- Kontakt:

Dzeko potpisao za Romu, sutra ce biti i zvanicno. Sky objavio.
Igrace i protiv Seville.

Edin Dzeko has signed his new contract with Roma.
The former Manchester City man is about to officially become an AS Roma player. Tomorrow, it is expected that Dzeko will be confirmed by the club and presented to the media, according to Sky Italia. There was a missing document holding up the Bosnian’s move, but this has now been cleared up. After Tonny Sanabria’s move to Sporting Gijon was confirmed today and a non-EU place has been made available, the final details have now been settled.
Dzeko to Roma is done: the only thing now missing is the official announcement.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 12 avg 2015, 17:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Odlucite se
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Potpisao je. Sutra predstavljanje novinarima. Prekosutra tekma i predstavljanje navijacima. Nek' @genius potvrdi 
Jel' do mene ili mu ovaj dres puno bolje stoji od onog plavog? 
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Samo javite kad ce to sutra tacno bit predstavljanje da to odgledam na sky italia 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Sta uradi bolan. Eto sad belaj 4-5 stranicaBabayaro je napisao/la:Jel' do mene ili mu ovaj dres puno bolje stoji od onog plavog? :)
Jedva cekam taj mec sa Seviljom.
Dzeko,Salah i Gervinho u napadu
Dzeko,Salah i Gervinho u napadu
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
-
Evil Genius II
ma dobro si ti procitao samo sto je demant stigao odmah nakon sat vremenaviKK je napisao/la:ja sam pročitao to na nekoj rominoj stranici
edit: http://www.forzaroma.info/calciomercato ... documento/
Trenutno korisnika/ca: Beli98, BOSNAAAMOJAAA, Bosniacum Lilium, galia95, Goalgetter, Google [Bot], Kaunas, kolezeljovac, Konzerva, maroonGiant, MrPink, ovisnik, prisonbreak, signalidunapark, sve5, Sveti, tuzlanskinacin, UnitedWA, Zra i 134 gosta.