FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Head je napisao/la:Koliko ja znam ni s kim ne pregovaramo niti koga ganjamo...
Na našu žalost.
Mislim bez Cimija i Stojceva,pa makar on ulazio i sa klupe, smo slabiji i to je tako.Ja vjerujem upravi ,jer vjerovatno misle da i sa ovim igrackim kadrom, mozemo do titule.
Sretno milosu a malo vise cimiju kojeg samo vise gotivio i hvala im obojici na svemu prikazanom do sada u nasem klubu i sretno u novim hvala legende jeste da nas je milos znao iznervirat, ali to je fudbal jednostavno covjeka ponese... 
04.10.2009 !!
Habib, baric,ak47 sve su to dobri igraci. Borba za to mjesto je natjeralo truhlog barica da igra 80% bolje nego sto je ikad igro.
Kad budemo imali na svim pozicijama vaku kokurencuju ko na desnom beku nece bit milosa puzija izgubljeni lopti.
Ovaj kordinator skole nase, zamene nije pokazo da zna da radi poso, al ako je procjena Kuste i Dine da je dobar full support od mene.
Kad budemo imali na svim pozicijama vaku kokurencuju ko na desnom beku nece bit milosa puzija izgubljeni lopti.
Ovaj kordinator skole nase, zamene nije pokazo da zna da radi poso, al ako je procjena Kuste i Dine da je dobar full support od mene.
amypitar je napisao/la:Head je napisao/la:Koliko ja znam ni s kim ne pregovaramo niti koga ganjamo...
Na našu žalost.
Mislim bez Cimija i Stojceva,pa makar on ulazio i sa klupe, smo slabiji i to je tako.Ja vjerujem upravi ,jer vjerovatno misle da i sa ovim igrackim kadrom, mozemo do titule.
Nikad nije bio problem igrac na AMF,sad se vidjelo koliko je neko cimirotu falio nekao kao ikande u para da igraju.Sad se nazalost vracamo na isto.Radovac na zadnjem veznom ne moze tetki mojoj lopte uzeti,niti trcati nesto puno,a jos manje pofajtati se s nekim za loptu.Vracamo se na isto Ikande ce sam morati drzati sredinu kao sto je to i cimirot dosad radio....
Svi smo mi dobili. Mi prvo kao navijaci, Klub, Amidza, Uprava a bogami i mnogo vise iskustva za Ibrakovica. Pregovarati sa Frankom Arnesenom nije mala stvar. Covjek koji je inace radio godinama u Chelsiju.
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 12 avg 2015, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Radovac za dvije godine ide za 5M.Denvald je napisao/la:Joj za kakvu cifru Cimi ide,ne mogu još da vjerujem.![]()
[img]http://www.musemarketing.net/wp-content/uploads/2013/02/kuharlemshake.gif[/img]
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Necemo uzeti ni maraka toliko, a ne eura.. Meni je Cimi bolji igrac od Radovca koji ima jednu prednost, a to su godine. Tesko da za 2 godine on sa ovim nacinom zivota moze ostvariti neku ekspoloziju.Babayaro je napisao/la:Radovac za dvije godine ide za 5M.Denvald je napisao/la:Joj za kakvu cifru Cimi ide,ne mogu još da vjerujem.![]()
[img]http://www.musemarketing.net/wp-content/uploads/2013/02/kuharlemshake.gif[/img]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Umjesto sirenja papanisanja i balijske logike ovdje, poslusaj svoj savjet (ocigledno tvoje licno iskustvo). Kakav maternji jezik sta bulaznis. Sa tvog mindera daleko ne vidis pa insistiras da se tu cijeli svijet zavrsava. Ne petljaj se tamo gdje ne razumijes vec se drzi svog drkanja.Mrcho je napisao/la:Nekad je lijepo procitati ovaj forum, a nekada bi se najradije posrao na njega.
Ne valja mu Baric, ne valja mu Kallasi, ne valja mu Hurtic... Na kraju niko ne valja!
Sad bi i dovodili nekog strucnjaka iz europe na mjesto kordinatora akademije, a poslije bi pricali da treba nauciti djecu i njegovom maternjem jeziku da ga bolje razumiju...
Preporucljivo je dva puta ga dnevno izdrkati, da se covjek rijesi stresa (ako vec nemate sta je.bati)
10 ljudi ovdje govori da moramo poceti zahtjevati od tima visi nivo profesionalnosti i pruzati im kvalitetnije treninge, a Mrcho bi to da blokira a pojma nema ni o cemu se radi. Upravo zbog ovakvih likova i njihove logike smo jos daleeeeeko od onoga sto svi zelimo da postanemo.
A sto se tice ucenja drugih svjetskih jezika to pojedinca pravi samo bogatijom osobom. Ne ocekujem da ti to razumijes.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
proradio napokon
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Koliko mi je drago zbog Cimirota ne mogu vam opisati...400.000k eura godisnje 
Ono sto mi je zaparalo usi najvise iako sam bio na zapadu je to sto utakmica i ne pocne raja vec **** sve Baricu i Puzigaci,a pojedinci su na zub uzeli i Tatka jer igra a ne igra Stepanov..pa su izgleda i malo Radovca primjetio sam poceli na zub odmah uzimati..to mi bas ono max smeta..utakmica jedva da je pocela odmah se udara na moral igraca..pa jbmu majku cekaj da se zavrsi pa ako izgubis **** mu sve..al onako nema smisla,mogu misliti kako je bilo na istoku.,da je bubam Puzigaca ili Baric onoliko napravio kikseva i promasaja kao Krste garantujem da bi se istu noc selili kao Melunovic..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
To je stvar nekulture naroda općenito, to možemo iskorjenit samo batinama. Treba se znati ponašati na tribini, pritisak se vrši na protivničke igrače i sudiju, treba prvo tako da počnemo mi pa onda i svi ostali, od starta samo presing na protivnika sa tribina, i podrška našima. Pa na kraju tekme ako si nezadovoljan iskaži nezadovoljstvo
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
mma_hz je napisao/la:Ono sto mi je zaparalo usi najvise iako sam bio na zapadu je to sto utakmica i ne pocne raja vec **** sve Baricu i Puzigaci,a pojedinci su na zub uzeli i Tatka jer igra a ne igra Stepanov..pa su izgleda i malo Radovca primjetio sam poceli na zub odmah uzimati..to mi bas ono max smeta..utakmica jedva da je pocela odmah se udara na moral igraca..pa jbmu majku cekaj da se zavrsi pa ako izgubis **** mu sve..al onako nema smisla,mogu misliti kako je bilo na istoku.,da je bubam Puzigaca ili Baric onoliko napravio kikseva i promasaja kao Krste garantujem da bi se istu noc selili kao Melunovic..![]()
raju pocelo nervirat ono crijevo sto dudla ivan zbog ddrustva klana a baric sami znate
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ja sam vazda da mu se J**+ mater ako vec moras al kad izadje taj igrac iz igre..ja sam evo prvi Krsti zvizdao kad je izlazio,iako mu je velika vecina aplaudirala..jbg sto rece jedan momak treba mu dati do znanja kako je igrao i da se vise onakva igra nece tolerisati..Benko da nezz sta fuli nikad,al bas nikad mu se nece prigovoriti kao Baricu jadnom i Puzigaci..pa jbmu nasi su da su od govana i dok igraju imace moju podrsku..a kad izadjuRN87 je napisao/la:To je stvar nekulture naroda općenito, to možemo iskorjenit samo batinama. Treba se znati ponašati na tribini, pritisak se vrši na protivničke igrače i sudiju, treba prvo tako da počnemo mi pa onda i svi ostali, od starta samo presing na protivnika sa tribina, i podrška našima. Pa na kraju tekme ako si nezadovoljan iskaži nezadovoljstvo
ma brate dok igra jbg neces mu tako pomoci,samo mu mozes odmoci..sto neko napisa kad ga vidis u gradu da dudla pridjes i kazes mu..ne kazem da ga "bijes",vec da mu skrenes paznju za njegovo dobro.-.
FK SARAJEVO.
Evo bas sada ponovo gledam tekmu,,masu duela i lopti je izgubio Duljevic..fkt ima potez viska..
takodjer neko treba reci Benki da se ne zajebaje,dva puta namjerno bez lopte udara igraca Sirokog..
takodjer neko treba reci Benki da se ne zajebaje,dva puta namjerno bez lopte udara igraca Sirokog..
FK SARAJEVO.
Samir je poceo nervirati raju jer ne iskoristava svoj puni potencijal, a raja ga voli jer je nase dijete pa onda jos vise hoce da on uspije. Tehnicki je bolji od Cimirota, ali je dosta slabiji trkacki i u duelima, a to je za njihovu poziciju mozda i najvaznije. Od kada je potpisao novi, bogatiji ugovor on umjesto da ide naprijed, stoji u mjestu. Kupi sine suplemente, plati nutricionistu, imas sad pare. Samostalne treninge radi, ostavi se nargile, male Nejrice i kurcenja sa autom. Ako se on nastavi zayebavati pregazit ce njega ovo novo Sarajevo. Protiv Sirokog kad je on izasao, a usao Milos mi smo proigrali. Kad Milos koji pusi ko turcin i znamo svi kako zivi odigra bolje od tebe i ubrza drasticno igru onda se moras zapitati neke stvari...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- jurisicduska
- Kontakt:
Neka udara, dosta su nas udarali a naši ko **** gledali, gdje god odemo prije istuku nas, sad nek vide gdje su došli, nek ih samo udara, uvijek.
A sta ako mu majmun da crveni brate,sta onda..jbg mene zanima veca slika,a ne to hocel ko kome vratiti..
FK SARAJEVO.