Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
[youtube][/youtube]
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da vidimo kako igraju. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Duško je čuda sad mi je još više krivo što nismo kompletni
Kikan i ovaj njegov baletanski hod, uvijek mi je bio smješan, mislim da će on na sebe preuzeti odgovornost alfe i omege...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
jako tesko je ocijeniti kako stojimo, jer su turci jako losa reprezentacija. opet nece uhvatiti drugi krug!
Daj više pogodite jednu trojku. Gledam svega nekolike minute i "Šutola" kako ga zove turski komentator je fulio barem 3.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Može Bavčiću još koji korak da se napravi u napadu 

Tanko je ovo pravo...
Kakav nam je kadar ovo je odlicno. Da smo kompletni bilo bi 15 razlike za nas.
Zasto Buza ne igra?
Ne pricam o tome ovo je tanko kako god okrenes ...suhakrpa je napisao/la:Kakav nam je kadar ovo je odlicno. Da smo kompletni bilo bi 15 razlike za nas.
Pratio sam evo sigurno 5 minuta Bavčića, nevjerovatno kakav manjak koordinacije sa samim sobom, ne znam je li gore kada krene na loptu ili kad ne krene, kod njega jedina dobra stvar je što očekuješ da će zasrati pa ako ne pogriješi onda se pozitivno iznenadiš. U Napadu dosta tanko, nemamo neki skok mada su ovo pripremne utakmice, vidjet ćemo sada u drugom pol. šta će Duško izmislit.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam šta bih rekao. Napad loš, odbrana solidna. Nemamo puno ideja u napadu, 3pt vrlo loša. Evidentno je da nam fale Teletović i Nihad, za Juku ne mogu reći jer nije ni igrao.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Naravno da je tanko. Dusko jeste dobar trener, ali nije madjionicar. Mi jednostavno moramo ocekivanja od ovakve reprezentacije svesti na minimum. Osim toga do EB-a ima jos vremena, ko zna, mozda nas momci iznenade.grgr je napisao/la:Ne pricam o tome ovo je tanko kako god okrenes ...suhakrpa je napisao/la:Kakav nam je kadar ovo je odlicno. Da smo kompletni bilo bi 15 razlike za nas.
Niko ne smije ni pomisliti da šuta za tri. Tu ćemo biti skroz tanki jer Šutalo više nije na nivou. Kao šutera jedino vidim Peršića, ali sve zavisi kakav će i on biti u "većim" utakmicama. Ja ne znam šta je sa Gordićem, on je u Igokei šutao kao lud..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad bi se čudo desilo pa Nihad nekako dobije dozvolu. Koliko bi nam to znaćilo. Fali Mirza, igrač na kojem uvijek moraju biti dva igrača, igrač koji smije da šuta, preuzme odgovornost.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ja ne znam sta ste vi ocekivali ,dusko izvlaci max od ekipe koja je sastavljena od igraca koji igraju u rumunskim, kosovskim i nekim slabijim ekipama grcke, itailjanske, njemacke, turske lige itd, btw u prosloj sezoni od nasih samo Gordic i Renfroe su igrali u Euroligi dok s druge strane samo Iljasova i Dixon su napadacki potentniji od svih nasih igraca zajedno, jos ovi ostali svi u svojim klubovima imaju uglavnom def uloge (sipahi, mahmutoglu, osman, guler, erden, aldemir, batuk, balbay) tako da Turcima ce se sve i zasnivati na odbrani na ovom prvenstvu a u napadu Iljasova, dixon i guler sta ubace otprilike to je to uz mozda erdena jos (koji medjutim cesto veoma brzo ulazi u probleme s licnim), a evo nama mahmutoglu i sipahi kombinovano imaju 3/4 za tri a to nemojte ocekivati na prvenstvu da imaju, tako da se mi ovakvi solidno drzimo cak stavise, naprijed bih
p.s samo mi nije jasno kako josilo ima prednost nad buzom ,nadam se da ce ipak buza ici na prvenstvo umjesto josila

p.s samo mi nije jasno kako josilo ima prednost nad buzom ,nadam se da ce ipak buza ici na prvenstvo umjesto josila
-
- Kontakt:
smijem se kladiti da ce nasa repka na ovom ep-u se u nekoj tekmi izblamirati(najprije protiv fra), da necemo dati ni 50p ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.