4/4 -17
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Isto kako i nasi igraci napustise protiv njih prije nekolika dana...Dado je napisao/la:Jesu li ovo Crnogorci napustili teren u 4/4![]()
![]()
4/4 -17
Jeste, osim ako bi Engleska sad stigla spaniju ali nece to biti jer vode 9 razlike.Elddar je napisao/la:Uf, izvukoše ovo Srbi. Dakle, nama treba pobjeda protiv Hrv da bi išli na Švabe, je l' tako?
Jes. Imaju oni i Litva po 8 bodova, Njemci imaju bolji međusobni omjer. Dobili ih Njemci 77-70.Elddar je napisao/la:Uf, izvukoše ovo Srbi. Dakle, nama treba pobjeda protiv Hrv da bi išli na Švabe, je l' tako?
Jesil siguran da se to gleda?Rafael30 je napisao/la:Jes. Imaju oni i Litva po 8 bodova, Njemci imaju bolji međusobni omjer. Dobili ih Njemci 77-70.Elddar je napisao/la:Uf, izvukoše ovo Srbi. Dakle, nama treba pobjeda protiv Hrv da bi išli na Švabe, je l' tako?
Možemo ako Francuska pobjedi Finskupaulus je napisao/la:Ozbilno mozemol ispas sa porazom sad ?
A s našom pobjedom idemo na Švabe, bez obzira na Fra-Fin?SGD53 je napisao/la:Možemo ako Francuska pobjedi Finskupaulus je napisao/la:Ozbilno mozemol ispas sa porazom sad ?
Jer ima bolju ukupnu koš razliku iz svih 5 tekmi, ali je 4. jer je izgubila od Njemačke međusobnu.sajo10 je napisao/la:Na fibinoj stranici Litvanija je prije Njemacke... Vidjetcemo sad, posle konacnog poredka.
Možemo ispasti ako izgubimo, a Francuzi dobiju Fince, onda smo mi 5-ti. Imali bi po 7 bodova mi i Crnogorci.paulus je napisao/la:Ozbilno mozemol ispas sa porazom sad ?
pobjedimo li idemo na svabe, izgubimo li a francuska pobjedi, ispadamo. Izgubimo i mi i francuzi, treci smo i idemo na Tursku.Elddar je napisao/la:A s našom pobjedom idemo na Švabe, bez obzira na Fra-Fin?SGD53 je napisao/la:Možemo ako Francuska pobjedi Finskupaulus je napisao/la:Ozbilno mozemol ispas sa porazom sad ?
Jarane, na Fibinoj stranici je Litvanije ispred Njemacke...Tracy3McGrady je napisao/la:pobjedimo li idemo na svabe, izgubimo li a francuska pobjedi, ispadamo. Izgubimo i mi i francuzi, treci smo i idemo na Tursku.Elddar je napisao/la:SGD53 je napisao/la:Ozbilno mozemol ispas sa porazom sad ?
Evo ga drug.Elddar je napisao/la:Gdje je nas stream na YT Fiba? Samo Finska-Francuska