Mirza Teletović

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

mirzatele
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la mirzatele » 07 avg 2015, 15:28

Fidelis je napisao/la:Bojim se da je Mirza bivsi reprezentativac.U prilog tome nudim logicno pitanje,zasto bi ga klub za koji igra pustio na neke naredne reprezentativne akcije ako ga nije pustio na ove?Sta ce se tu promijeniti?
Mirza je ocito pristao na rjesenje da ne igra za reprezentaciju.Da li mogao insistirati?Pa jeste,mogao je ali ocito nije i nemojte molim vas od njega pravit super heroja i patriotu.Mi u kosarci takvih vise nemamo,u fudbalu imamo par njih.
Drago mi je da ova djeca stasaju i da su oni sad glavne zvijezde,bas da malo spuste na zemlju ove starije kolege koji misle da su Bogom dani,nadam se samo da u jednom trenutku svoje karijere nece postati kao oni.
Ma bivsi 100%, nema od njeg nista. Ni Jusuf vise nece igrati, i ovi u16, u18 ce otici igrati za Srbiju, Hrvatsku tako da smo ka.rine zesce

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 08 avg 2015, 16:23

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 08 avg 2015, 16:26

Vidio ga jutros, pije kafu u SCC :mrgreen:

STEF
Kontakt:

Post Postao/la STEF » 12 avg 2015, 19:56

Markieff Morris on Phoenix Suns: “I am not going to be there”
Evo ga Mirza starter.Mislim da ce rasturiti sljedecu sezonu,imace priliku ko nikad. :bih: :bih:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 avg 2015, 20:05

STEF je napisao/la:
Markieff Morris on Phoenix Suns: “I am not going to be there”
Evo ga Mirza starter.Mislim da ce rasturiti sljedecu sezonu,imace priliku ko nikad. :bih: :bih:
Ne vjerujem da će Sunsi dopustiti sebi da im starta neko ko se vraća poslije ozbiljne povrede.

Ako Markieff ode, trejdat će za četvorku sigurno.

STEF
Kontakt:

Post Postao/la STEF » 12 avg 2015, 20:08

Ma tesko da oni imaju sansi za PO svakako.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 16 avg 2015, 02:33

Umjesto sto cestitas po fb ajde prikljuci se pripremama babuka...ajde **** Sunse ...:D...malo mastam :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 16 avg 2015, 23:35

NEMAŠ PRAVO DA ČESTITAŠ OVIM MLADIĆIMA

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 16 avg 2015, 23:49

reks je napisao/la:NEMAŠ PRAVO DA ČESTITAŠ OVIM MLADIĆIMA
:lol: :lol: :lol:

nek ti imas pokemonu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 avg 2015, 00:28

mislio sam ti odgovorit' na način koji zaslužuješ, al' jednostavno nisi vrijedan

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Mirza Teletović

Post Postao/la delinjo » 17 avg 2015, 03:05

Nije uredh da tako pises o legendi nase kosarke i jednom od najboljib kosarkasa koje je imala ova drzava...skuliraj se malo drug :)
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 17 avg 2015, 13:19

Zasto?
Sto je uspio zaobici smrt prije koji mjesec???
Drug nemoj tako, svi smo mi razocarani sto su se za ovo EP stvari ovako razvile ali polako ima i slijedece kad cemo siguran sam biti prvi favorit prvenstva i to sa Teletovicem, Nurkicem itd ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

rodjenizavjecnost
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Mirza Teletović

Post Postao/la rodjenizavjecnost » 17 avg 2015, 15:50

Idi kuci budalo:(

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 17 avg 2015, 16:15

Hanuma Mirze na svom facebook profilu...
Poštovanje svima onima koji će pročitati ovaj tekst, i pozivam vas da ga pročitate do kraja. Ovaj tekst sam postavila na Facebook s namjerom da ljudi, koji pored svega pozitivnog i negativnog, što se dešavalo, ipak imaju potrebu da loše komentiraju.
Ja, osoba koja je uz svoga supruga bila uvijek, imam puno pravo da kažem istinu, jer sam ja sa Mirzom sve iskusila iz prve ruke. Ovo nije samo podrška mome suprugu, već svim sportašima i ličnostima, koji su ili krivo shvaćeni, ili loše promovirani ili bezrazlozno osuđeni.
Ispričat ću vam kratku priču, ne da bih branila nekoga, već da potaknem pojedince na pozitivno razmišljanje.
Mirza je igrao za reprezentaciju od svoje 17te godine, a propustio je dva okupljanja radi ozbiljnih povreda. Svi mislite da znate kako funkcionira Košarkaski savez i koliko se tko trudio ili donirao novac, ali nitko ne zna sve. Imajte na umu da svi faktori utiču na rezultat i loši i pozitivni. Mirzini odlasci u reprezentaciju uvijek, ali baš uvijek su bili da se podrži sport u BiH i kako bi dokazao fanovima da je tu za njih. Razlozi kad nije tu, nisu njegov vlastiti odabir, već sticaj okolnosti i tako MORA BITI.
Prvo, moram navesti nekoliko primjera gdje nitko, osim mene ne zna koliko se Mirza žrtvovao za te iste fanove. 2008. godine, kada se rodio nas prvi sin, Mirza je peti dan iza poroda otišao u reprezentaciju i nismo ga vidjeli mjesec. Sa nama je proveo tek nekoliko dana to ljeto.
To je samo jedan primjer.
Svako ljeto kada se odazvao pozivu, on je odlazio, a djeca i ja bismo davali podršku i nastojali biti uz njega dok je ON BIO UZ SVOJE NAVIJAČE I LJUBITELJE KOŠARKE. Hoćete da nabrojim koliko dana provedemo zajedno dok traje sezona, pa iščekujemo ljeto da budemo zajedno, ali ne! On bi se opet odazvao reprezentaciji, jer to smo uvijek željeli. Hoćete da nabrojim propuštene odmore, propuštena rođendanska slavlja naše djece?! Ipak, nikada nismo zamjerali košarci, a ni navijačima, pa vas molim - nemojte ni vi njemu zamjerati, ni drugim sportašima, koji imaju opravdane razloge, a opet su u vašim očima ispali nekorektni.
I da se osvrnem na okupljanje ove godine. Mirza je imao ogromnu želju da prisustvuje, ali s obzirom na to šta se sve desilo sa njegovim zdravljem, našao se u poziciji gdje je morao reći: "Žao mi je, al' ne mogu".
Njega Phoenix Sunsi gledaju kao investiciju i naravno da žele najbolje za njega i za klub. Da bi igrao za reprezentaciju osiguranje se mora platiti, a te novce nemaju ni Mirza ni Savez. Uz sve to, klub želi da se Mirza pojavi u Phoenixu početkom septembra, kako bi bio pod nazorom njihovih trenera i najboljih doktora.
Morate znati da se Mirza dobro osjeća, ali on se još oporavlja. Nitko više od mene i njega, te naše djece i naših obitelji, ne bi više volio da se nije desila plućna embolija. I težina mojih suza je bila neopisiva, a krivila sam košarku. Međutim, hvala Bogu prošlo je i to, i Mirza i dalje može i želi igrati, kako za klub tako i za reprezentaciju, ali jednostavno ne može.
POZIVAM SVE DA PODRŽE NAŠE MOMKE U REPREZENTACIJI - Mirza jeste lider, ali ekipa dolazi do rezultata. Ne odustajte od pozitivne energije.
Mirza i njegova porodica vas i dalje vole, vas sve koji volite sport i košarku.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 17 avg 2015, 16:23

Javila se i Djedovicka naravno ona i njen muzic nemaju pravo na to jer Djedovic nije dao nista repki a njemu je repka dala sve

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 17 avg 2015, 16:29

ja ne znam odakle ljudima pravo da u isti kos stavljaju Teletivica i sa druge strane Nurkica i Djedovica,Mirza je kosarci u BiH dao puno toga i ubjedjen sam da opravdano ne moze igrati i da je sljedeci eurobasket sigurno tu,on ce biti lider i vodja ovih novih generacija koje dolaze,i sigurno da cemo sa njim kao kapitenom uskoro do medalje na eurobasketu,ova druga dvojica koja ne zasluzuju ni ime da im se spomene,nisu zaduzili ni u pola repku kao Mirza,posebno Nihad kojem je reprezentacija samo pomogla i gurala ga kada nije mogao cisto polaganje zavrisiti,za Nurkica sve sto je dao to je igranje i promovisanje repke iz B u A diviziju,i na tome svaka cast al sta trebamo reci za Musu,Camparu i ostale,uglavnom ovu dvojicu odsraniti zauvjek a u buducnosti uz Mirzu kao kapitena praviti ekipu za velike domete,mozda vec sljedeci eurobasket odemo daleko,zdrav mirza i mladi talentovani momci zeljni dokazivanja,dobar selektor je garancija za uspijeh,strpimo se jos malo MIRZA CEKAMO TE!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 17 avg 2015, 16:30

Vidiš nisam ni primjetio pravdanje Fräulein Đedović hahaha :D

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 17 avg 2015, 16:32

Interista je napisao/la:Javila se i Djedovicka naravno ona i njen muzic nemaju pravo na to jer Djedovic nije dao nista repki a njemu je repka dala sve
treba poslati u pm i nju i muza joj,nek idu u Njemacku i nek se javljaju kome hoce ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 avg 2015, 16:33

Interista je napisao/la:Javila se i Djedovicka naravno ona i njen muzic nemaju pravo na to jer Djedovic nije dao nista repki a njemu je repka dala sve
Šalji linkove da vidimo hanumu frau Đedović :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 17 avg 2015, 16:35

samo budala moze misliti nesto lose o Mirzi Teletovicu.
Semper Fidelis

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum i 15 gostiju.