FK Mladost DK

Dominquez
Kontakt:

Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la Dominquez » 12 avg 2015, 09:26

Igra ali ništa specijalno. Ibro ga forsira u formaciji iza napadača, imao je 6-7 prilika za gol u dosadašnje tri utakmice, ali nijednu nije iskoristio !

Ono što je svakako primjetno je da ima snage za maksimum 60 minuta.
★★★
Juve Storia Di Un Grande Amore !!!
★★★

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 12 avg 2015, 12:29

Dominquez je napisao/la:Igra ali ništa specijalno. Ibro ga forsira u formaciji iza napadača, imao je 6-7 prilika za gol u dosadašnje tri utakmice, ali nijednu nije iskoristio !

Takvom igracu nije mjesto u premijer ligi. Najbolje bi mu bilo nek trci uz Ponijere, nek se malo celici.. :D

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 12 avg 2015, 12:38

Kako napreduje tribina? Hoce li biti gotova do Zelje?

Addict
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la Addict » 12 avg 2015, 12:46

gorazdak je napisao/la:Kako vam se pokazao Sinan Ramovic? Igra li ili je na klupi?
Sinan ako se ne uozbilji klupa mu je uskoro.

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 12 avg 2015, 14:58

Strasan je Sinan igrac samo dok se jos malo uklopi i naravno kondiciono ojaca.

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 12 avg 2015, 22:23

Danas odigrana prijateljska utakmica sa kantonalcem FC Kosmos Visoko. Mladost slavila rezultatom 6:0. Strijelci za Mladost Dilaver 2x Salkovic 2x Husic i Isakovic

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 14 avg 2015, 21:34

FliX je napisao/la:
Dominquez je napisao/la:Igra ali ništa specijalno. Ibro ga forsira u formaciji iza napadača, imao je 6-7 prilika za gol u dosadašnje tri utakmice, ali nijednu nije iskoristio !

Takvom igracu nije mjesto u premijer ligi. Najbolje bi mu bilo nek trci uz Ponijere, nek se malo celici.. :D
zar ima onih koji mogu više od 60 minuta :D
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Edos
Kontakt:

Post Postao/la Edos » 15 avg 2015, 14:34

Pozdrav za navijače novoga prvoligaša, kakve su vam šanse danas protiv Radnika?Čujem da nisu stigli kompletni ??

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 15 avg 2015, 15:48

Iako je Radnik pokazao u prva tri kola da je jaka ekipa nasi danas idu na pobjedu a mislim da su izvukli i pouke iz predhodnih meceva pa bi danas mogli upisati prvu tricu

kladionicar30
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar30 » 15 avg 2015, 18:27

Poslije ove tekme sa Radnikom ( koju kako stvari stoje necete dobiti ) jasno je da ste prvi kandidati za ispadanje iz lige ...nazalost vasu ipak izgleda da Beged nije dobro smiksao ekipu i da je bolje bikova da se drzi hehe....salu na stranu valjda i dobijete nekoga ali s ovakvim rezultatima nemate se cemu nadati u premier ligi.....

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 15 avg 2015, 22:18

Mislim da ovo sto si napisao nikako ne stoji, ali eto svako ima pravo na svoje misljenje. Danas losa utakmica koju smo mogli dobiti u posljednjim minutama ali isto tako mogli smo i izgubiti. Radnik dobra ekipa koja ima i glavu i rep. Nama ostaje da prvu tricu trazimo na narednim tekmama. I ako zelimo da se borimo za opstanak trebamo pod hitno zavrsiti svoj stadion jer na Kamberovicu nam se ne pise dobro

CLHD
Kontakt:

Post Postao/la CLHD » 15 avg 2015, 22:37

Ovo danas nije ni M od Mladosti koja je igrala protiv borca i apsolutno treba traziti krivca u ne zalaganju igraca i postavci igre trenera !
Ocajno da ocajnije nemoze biti i sva sreca je da nisu primili gol i sacuvali bod a ako je utjeha ta jedna prilika u 90 minuta onda je to slaba utjeha !
Po meni Isakovic i Kovac su zasluzni pa je Mladost osvojila i ovaj bod ostali su svi bili ispod svakog minimuma ! Kapiten dilaver se mora pod hitno zapitati (uz duzno postovanje prema njegovim prethodnim igrama) zasto nosi kapitensku traku isto tako rizvanovic je djelovao totalno izgubljen, Sisic je nazalost danas pokazao da je njegov domet samo prva liga u premijer ligi nemoze se nositi sa ovakvim odnosom i ponasanjem prema i u igri .. Neznam ali ukoliko se ne dogodi nesto sto ce okrenuti igru i odnos prema igri onda na zalost nema nam druge nego pomiriti se sa ispadanjem iz lige !

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 16 avg 2015, 00:02

Dobro došli u Premijer ligu BiH.Kad se samo sjetim riječi od prije 2 mjeseca ,te čudo,te BiH Hofenhajm.E ovdje nema Igmana,Turbine,Podgrmeča..slijedi brz povratak u prvu ligu.Volio bih da ostanete čisto zbog neke senzacije i osvježenja ali jednostavno ste mali,premali.Ovo nije Njemačka,nije Španija,ovo je BiH gdje malo bogatiji pojedinac ne može da gura firmu od 50 zaposlenika a kamo li neki klub kao što je Mladost Kakanj.Zaista ne provociram i zaista ste mi dragi..ali trenutno stavri stoje tako...

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 16 avg 2015, 00:04

Sta sam vam rekao prije mjesec i pol imate puno trgovaca u ekipi i igraca koji nigdje drugo ne mogu igrati. Covic, Edin Husic, Rizvanovic itd... Sve su to ljudi skloni mutnim radnjama i naravno trenera ovcu koji je zaluto u BHFudbal poput Petra Segrta koji nema blage veze, vama treba neki jak trener da vas spasi mada vi ste uz Drinu vec glavni kandidati.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 16 avg 2015, 01:49

ziher je napisao/la:Mislim da ovo sto si napisao nikako ne stoji, ali eto svako ima pravo na svoje misljenje. Danas losa utakmica koju smo mogli dobiti u posljednjim minutama ali isto tako mogli smo i izgubiti. Radnik dobra ekipa koja ima i glavu i rep. Nama ostaje da prvu tricu trazimo na narednim tekmama. I ako zelimo da se borimo za opstanak trebamo pod hitno zavrsiti svoj stadion jer na Kamberovicu nam se ne pise dobro

Ma nije toliko ni do stadiona koliko je do ekipe vase,koja je ruku na srce losa...Eto mi smo godinu dana igrali na Kamberovica polju,usporedi nasu statistiku debitantne sezone i vasu trenutnu,i mi smo bili lose krenuli ,pa su kasnije svi skoro po dva-tri komada kuci tamo primali...Vas kapiten Dilaver je umisljen,frajer misli da je C.Ronaldo jbt...eno bas sam ga vidio u Vitezu,pije s onim Durmicem :)

kostobran
Kontakt:

Post Postao/la kostobran » 16 avg 2015, 08:16

Sad ce još od Viteza u narednom kolu dobit petardu i vozdra mala raja.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 16 avg 2015, 08:20

kostobran je napisao/la:Sad ce još od Viteza u narednom kolu dobit petardu i vozdra mala raja.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Cuj od Viteza petarda .Covjece to ce da bude prva trica u premijer ligi .

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 16 avg 2015, 08:27

Vec se radujem gostovanju bosanskog hofenheima diljem nase drage federacije :D
Dobro dosli nazad u federalnu , valjda Gosk ne ude ove godine :D
Vec koliko ono bi navijaca juce na kamberovica???
Jel Kazlagic spreman da vas izvuce iz trenutne rezultatske krize :P

ziher
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la ziher » 16 avg 2015, 08:52

jasminka je napisao/la:Vec se radujem gostovanju bosanskog hofenheima diljem nase drage federacije :D
Dobro dosli nazad u federalnu , valjda Gosk ne ude ove godine :D
Vec koliko ono bi navijaca juce na kamberovica???
Jel Kazlagic spreman da vas izvuce iz trenutne rezultatske krize :P
Idi bolan kukaj tamo po temi Bratstva da ti vrate dijete kuci sta si stao ovdje provocirati. Okurazio se malo, a do prije 20 dana si molio da ti sina vrate u Gracanicu

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 16 avg 2015, 09:09

ma u redu ali ti meni ne odgovori na pitanja :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []