FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
JUVENTUS:
..............................delac............................
............tatko............barba.........stepan...........
hebib.......ikande.......radovac.....alispahic.....bekic
................benko...............dulja(velkoski).........
Što se ti "nikakvi" bekovi uopste i drze u ekipi, cemu placanje igraca ako prilike nece dobitiTHEC je napisao/la:ma vjerovatno ce Hebibovic da igra, doveden je zbog toga,iako manje vise smo svi svjesni da je on krilni igrac i daleko bolje bi tu igrao al jbg tako je kako je kad imamo nikakve bekove pa nam krilni igrac mora igrati tu poziciju, samo sto je najzalosnije sto i na lijevoj strani bi bolje igrao krilni igrac nego ovaj sadasnji bek

I još jednom pitanje zna li iko kad je sutra trening?

...neka me bez tebe ne probude. FKS <3
moglo bi ovo proci, samo sto kad bi Dzeni pokazao on bi ti onako maksimalno iskreno rekao, ovdje su 4 napadaca, puno je tohurem je napisao/la:JUVENTUS:

@gizi jer nije jednostavno raskinuti ugovor, kad igrac ne zeli da pristane na sporazumni raskid onda mu klub mora isplatiti sve sto po ugovoru treba da dobije tako da je to najveci razlog zasto se odredjeni igraci i dalje drze u klubu
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 12 avg 2015, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:

Života mi, duša me zaboli za ovom dvojicom ljudina kada vidim onoga na klupi i kad vidim kako u intervjuima zabacuje glavom uz kako se zove, haj da kažem i ostale uzrečice...

ps **** vas više 3-5-2! Sa tom formacijom moraš imati odmah rezervisane 2 izmjene, za oba igrača koja bi nonstop morala sprintati gore dole. Da ne govorim kakav bi propuh puhao po stranama.
1946
A sto ne Mihojevic Barbaric Stepanov, prakticno neprimjetno bi uveli mladog igraca koji je po meni barem po onome sto sam ja vidio najve i poslijeratni potencija
Novi strucni stab kompletan je po meni prioritet
Novi strucni stab kompletan je po meni prioritet
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa sta je to Kodro uradio pa da bi trebali da placemo za tom prevarom od trenera,elokventnim gospodinom koji je razjebo ekipu i sve pozicije igraca.Cuj dvojica najboljih poslijeratnih trenera???Husrefu svaka cast ali i on nije uspjesniji od Uscuplica svidalo se to nekome ili neBitiSrcemVezan je napisao/la:![]()
Života mi, duša me zaboli za ovom dvojicom ljudina kada vidim onoga na klupi i kad vidim kako u intervjuima zabacuje glavom uz kako se zove, haj da kažem i ostale uzrečice...Kakvi smo šupci ispali prema dvojici možda i najboljih poslijeratnih trenera Sarajeva to je nevjerovatno. To samo mi možemo. Čuj otjerali Husrefa da bi doveli Jarnija (čijoj su btw. smjeni kumovali neki igrači), pa onda otjerali Mehu da bi doveli Dženu Uščuplića
ps **** vas više 3-5-2! Sa tom formacijom moraš imati odmah rezervisane 2 izmjene, za oba igrača koja bi nonstop morala sprintati gore dole. Da ne govorim kakav bi propuh puhao po stranama.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Hus bi sve pojeo sa ovom ekipom, dusa me boli sto nas taj covjek sada ne vodi..
kengur je napisao/la:Umjesto sirenja papanisanja i balijske logike ovdje, poslusaj svoj savjet (ocigledno tvoje licno iskustvo). Kakav maternji jezik sta bulaznis. Sa tvog mindera daleko ne vidis pa insistiras da se tu cijeli svijet zavrsava. Ne petljaj se tamo gdje ne razumijes vec se drzi svog drkanja.Mrcho je napisao/la:Nekad je lijepo procitati ovaj forum, a nekada bi se najradije posrao na njega.
Ne valja mu Baric, ne valja mu Kallasi, ne valja mu Hurtic... Na kraju niko ne valja!
Sad bi i dovodili nekog strucnjaka iz europe na mjesto kordinatora akademije, a poslije bi pricali da treba nauciti djecu i njegovom maternjem jeziku da ga bolje razumiju...
Preporucljivo je dva puta ga dnevno izdrkati, da se covjek rijesi stresa (ako vec nemate sta je.bati)
10 ljudi ovdje govori da moramo poceti zahtjevati od tima visi nivo profesionalnosti i pruzati im kvalitetnije treninge, a Mrcho bi to da blokira a pojma nema ni o cemu se radi. Upravo zbog ovakvih likova i njihove logike smo jos daleeeeeko od onoga sto svi zelimo da postanemo.
A sto se tice ucenja drugih svjetskih jezika to pojedinca pravi samo bogatijom osobom. Ne ocekujem da ti to razumijes.
Slusaj smradu jedan,ja ti garantujem da tim tonom nebi pricao da me negdje sretnes u 4 oka.
Pacenike nezadovoljnim sa svojim zivotom kao sto si ti treba nauciti pameti a evo ja se dobrovoljno prijavljujem da ti prosirim vidike i objasnim kako vanjski svijet funkcionise mimo ovog tvog virtualnog!!!!!
Zato sledeci put dobro zagrizi tastaturu prije nego se izlajes ovako keru jedan. A ti nisi u stanju sebi zivot promjeniti a da mjenjas bi nesto sto nemozes razumjeti...
-
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:aj cara![]()

Posebno kad se i ova uzme u obzir.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
HahahahaFrancescoTotti je napisao/la:aj cara![]()
[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11873477_933150226746240_483374397634669170_n.jpg?oh=abfcf03b7a2eea2f6685ca1e18ccc93f&oe=564F55D3[/img]
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Škalja bolesnikjurisicduska je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:aj cara![]()
Posebno kad se i ova uzme u obzir.

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Čuj šta je uradio, dovukao nas sa -7 na -2, vratio u život bukvalno, pobjedio Želju na Grbavici, uveo profesionalizam na treninge, uveo profesionalne analize ekipa pred svaku utakmicu, zabranio pojedincima koliko je mogao nesportski život, fanstastično odradio pripreme i fizički pripremio ekipu... Za krah u drugoj polusezoni svi znamo ko su krivci, klan (7,77,23 uz pomoć 14,11 i još nekih pojedinaca) i uprava koja je bukvalno Mehi zabila nož u leđa i tako čovjeka zahebala. Pod ovo nož u leđa, ne mislim naravno samo na otkaz. Da ne govorim o tome kako je čovjek imao viziju, pa u njegovim izlaganjima i njegovim potezima si uvijek mogao vidjeti da čovjek ima neki plan, da pokušava da nešto unaprijedi, da zna šta radi. Kod ovoga, ja vidim samo čopkanje nosa i češkanje po uhu, a sve što je naš vrli trener do sada uradio je "dao slobodu igračima"Ado76 je napisao/la:Pa sta je to Kodro uradio pa da bi trebali da placemo za tom prevarom od trenera,elokventnim gospodinom koji je razjebo ekipu i sve pozicije igraca.Cuj dvojica najboljih poslijeratnih trenera???Husrefu svaka cast ali i on nije uspjesniji od Uscuplica svidalo se to nekome ili neBitiSrcemVezan je napisao/la:![]()
Života mi, duša me zaboli za ovom dvojicom ljudina kada vidim onoga na klupi i kad vidim kako u intervjuima zabacuje glavom uz kako se zove, haj da kažem i ostale uzrečice...Kakvi smo šupci ispali prema dvojici možda i najboljih poslijeratnih trenera Sarajeva to je nevjerovatno. To samo mi možemo. Čuj otjerali Husrefa da bi doveli Jarnija (čijoj su btw. smjeni kumovali neki igrači), pa onda otjerali Mehu da bi doveli Dženu Uščuplića

AKO NIŠTA NIJE ME BILO STID MEHINIH IZJAVA POSLIJE UTAKMICE I NA PRESSOVIMA, A POSLIJE IZJAVA VRLOG STRATEGA DANAŠNJEG ME ČESTO BUDE STID!!! Trener kojem se smije čitava nacija. Da znaju ljudi kako mu priča pomoćnik smijali bi se i njemu, ali srećom to smo upratili samo mi, pa se samo mi nasmijemo a i to od muke.
1946
Najbiznija je prica na terenu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Citava nacija kojima se Dzeno ne svida i koja mu se smije,moze mu ga lagano glabnuti.Dva trofeja u dvije godine,da je i gluhonijem zaboli me.
- ElCartel11
- Kontakt:

Bekic i Hebib bi bili i bokovi i krila, ledja bi jim pokrivali Alispahic, Radovac i Ikande. Poluspic bi bio Dulja gdje mislim da bi bio jos jaci nego na krilu, a u napadu 2 klase od napadaca i definitvno najjaca 2 spica u ligi. Na stoperskim pozicijama 2 ''bandere'', sa tim da Barba moze posluziti i sa kojom dugom loptom i bas zbog toga bi bilo idealno igrati sa 2 spice, da se Benkara malo rastereti. Zadnji vezni koji bi pokrivao citavo igraliste, od kojega bi se poceo kreirati napad je definitvno Ikande, jer lik ima kondiciju na nesto takvo a bgm i tehniku i pas. Alispahic i Radovac na svojim mislim da najvise odgovarajucim pozicijama, trebamo svi priznati da Alispahic nije klasicna 10-ka, a Radovac nije klasicni zadnji vezni + sto bi dobili nekako rasterecenje u igri oba, pa bi mozda vidjeli neke sjajne udarce sa distance od Alispahica, ili od Radovca kakve sijajne prodore.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Jest ne zna pricat pred novinarima al se zato dere na terenu ko husref i kodro zajedno..
Pa REALNO utakmice koje je on vodio donijele su nam 2 trofeja o tome nema price, igramo najbolji fudbal ikada,svi se dive nasoj igri tehnici i kombinatorici..
Pa REALNO utakmice koje je on vodio donijele su nam 2 trofeja o tome nema price, igramo najbolji fudbal ikada,svi se dive nasoj igri tehnici i kombinatorici..
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Prič'o bi i ja prošle polusezone sa onakvom ekipom i svom mogućom podrškom uprave. Naravno mislim na Dženin dio druge polusezone. A mogli smo komotno postaviti i @Ajaxa sa svojim formacijama da nas odvede do titule u onim okolnostima...Sabinho je napisao/la:Najbiznija je prica na terenu.

1946
reci da se zajebavasBICA je napisao/la:Jest ne zna pricat pred novinarima al se zato dere na terenu ko husref i kodro zajedno..

Pyro is not a crime !
FrancescoTotti je napisao/la:aj cara![]()

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, jurisicduska, keli, nedimmmm1337, Pantelija i 19 gostiju.