FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad god se kakva pozitiva pokrene eto ti nekog da priča o nekoj prošlosti, nekim lopovlucima nečem samo da **** atmosferu. **** vas ta priča. De ba, fino haos bilo, pričali o fudbalu kao igri, formacijama, ljudima, smijali se, manite se Kodre i Musemića to na onoj temi historija fk Sarajevo oni nisu tu više, hajmo pričati o ovom trenutnom kakvo god bilo, ne kažem ni ja da je bajno i kritikujem stalno, al mojne nekih tamo, Plišek još samo nije spomenut samo ne znam što. De okanite se ćorava posla i da se vratimo zdravim temama.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 13 avg 2015, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
BICA je napisao/la:Jest ne zna pricat pred novinarima al se zato dere na terenu ko husref i kodro zajedno..
Pa REALNO utakmice koje je on vodio donijele su nam 2 trofeja o tome nema price, igramo najbolji fudbal ikada,svi se dive nasoj igri tehnici i kombinatorici..

Jarane, jel' ovo ironija ili šta

A o Husrefu je suvišno i govoriti, hebo mater ako ne bi imali prošle sezone 10 bodova ispred štrumfova na kraju, uz finale kupa da je on na klupi.
1946
jurisicduska je napisao/la:Kad god se kakva pozitiva pokrene eto ti nekog da priča o nekoj prošlosti, nekim lopovlucima nečem samo da **** atmosferu. **** vas ta priča. De ba, fino haos bilo, pričali o fudbalu kao igri, formacijama, ljudima, smijali se, minite se Kodre i Musemića to na onoj temi historija fk Sarajevo oni nisu tu više, hajmo pričati o ovom trenutnom kakvo god bilo, ne kažem ni ja da je bajno i kritikujem stalno, al mojne nekih tamo, Plišek još samo nije spomenut samo ne znam što. De okanite se ćorava posla i da se vratimo zdravim temama.
ee da je nama Plisek sad, **** bi cuclali i Radovac i Duljevic i Krste, dusa bi im na nos izlazila od njegovih treninga

edit: malo da zakuhamo, sta fali, dosadno je svakako

Pyro is not a crime !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ne treba toliko ofanzivno protiv Zrinjskog , igraju fino ljudi ...pa sjetite se prosle godine Bog zna koliko vila nas je pronosalo, ovdje prakticno nemas nijednog klasicnog defanzivca u vezi.hilmo je napisao/la:Protiv mostaraca ovako![]()
Volio bih više vidjeti Stepanova na stoperskoj poziciji nego Tatka, ali pitanje je je li se oporavio?
Ikande definitivno moze igrati najmanje centralnog veznog da ne kazem poluspica ,a umjesto Alispahica ubaciti nekog defanzivnijeg Rustemovic/Kovacevic.
------------Ikande(CM)-----------
---Radovac(DM)-----Rustemovic(DM)
Radovac mi u posljednje vrijeme ne ulijeva povjerenje i ne bih se usudio staviti dosta ofanzivnije Harmonike sa njim, pojeli bi nas na sredini.
brate Radovac je sve ali DM nije, pokusao je to u Travniku Dzeno sa njim i momak izgubljen bio
Pyro is not a crime !
A šta je imao sa slobodom na kraju ??? ****..uBitiSrcemVezan je napisao/la:BICA je napisao/la:Jest ne zna pricat pred novinarima al se zato dere na terenu ko husref i kodro zajedno..
Pa REALNO utakmice koje je on vodio donijele su nam 2 trofeja o tome nema price, igramo najbolji fudbal ikada,svi se dive nasoj igri tehnici i kombinatorici..![]()
![]()
![]()
Jarane, jel' ovo ironija ili šta![]()
A o Husrefu je suvišno i govoriti, hebo mater ako ne bi imali prošle sezone 10 bodova ispred štrumfova na kraju, uz finale kupa da je on na klupi.
mojne mi te price bgt imao je on dosta prilika pa je zajebao...hvala mu za prijasnje trofeje i to je to buraz on je svoje odradio.
Ne mogu da vjerujem da vama smeta trener koji donese 2 trofeja nakon 8 godina i + ima samo jedan poraz u ligi

ni ja nmg da vjerujem kako neko moze biti slijep pored ociju, al nemam namjeru da se raspravljam, Dzeno je sad trener i ima moju podrsku(naravno do odredjene granice, jer par kikseva bi nam sve sjebalo a s ovim timom titulu ne uzeti je bruka) ali da pravim mitove od njega kao sto se mitovi prave od Stojceva, sigurno necu
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 13 avg 2015, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
A šta bi tek Mirza Varešanović radio s ovom ekipom a mi bi svi po flašicu čičkovog ulja nosili na utakmice da mu frizuru popravljamoTHEC je napisao/la:jurisicduska je napisao/la:Kad god se kakva pozitiva pokrene eto ti nekog da priča o nekoj prošlosti, nekim lopovlucima nečem samo da **** atmosferu. **** vas ta priča. De ba, fino haos bilo, pričali o fudbalu kao igri, formacijama, ljudima, smijali se, minite se Kodre i Musemića to na onoj temi historija fk Sarajevo oni nisu tu više, hajmo pričati o ovom trenutnom kakvo god bilo, ne kažem ni ja da je bajno i kritikujem stalno, al mojne nekih tamo, Plišek još samo nije spomenut samo ne znam što. De okanite se ćorava posla i da se vratimo zdravim temama.
ee da je nama Plisek sad, **** bi cuclali i Radovac i Duljevic i Krste, dusa bi im na nos izlazila od njegovih treninga
edit: malo da zakuhamo, sta fali, dosadno je svakako

Ne znam ko može uticati, i ako može, na vodstvo navijača da se Stojčevu koji je otišao i Gojku koji odlazi naprave neki transparenti zahvale, i neko skandiranje tipa onog na Otoki kad je Suljić odigrao zadnju utakmicu. Fino bi bilo.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Hebo ti trenera koji cuga s haverima iz ekipe i kojem se svo trenersko znanje svodi na "davanje slobode igračima". Al' ajde, vidim da ću biti proglašen za dušmana i štrumfa jer kažem kako su sve i jedan sa slike ispod sve osim stručnjaci.

1946
nemoj tako, vidi nam videoskauta kako se skockao fino
i Emerika Gudelja bi odusevio svojim stajlingom 

Pyro is not a crime !
FK Sarajevo
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Neka on igra CM ,ali mi moramo imati klasicnog defanzivca u vezi,a ni Radovac ni Ikande to nisu ...Alispahic tesko moze CM ,a ne DM.THEC je napisao/la:brate Radovac je sve ali DM nije, pokusao je to u Travniku Dzeno sa njim i momak izgubljen bio
-
- Kontakt:
Kako nema stručnjak, dangle istoka sve stručnjak do stručnjaka, go genije. Ma izlizana brate priča o ovom, znamo svi da nisu to to, neka ih, tranziciju progurat, doće neko, moraće na doškolovavanje kad tad će mu praksa početi. Polako.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
pa pisali smo o tome danas malo, Ikande je idealan za CM, naprijed nek se za poziciju AM ili tzv 'desetke' bore Radovac i Alispahic a na DM imamo Rustemovica i moze tu i Kovacevic dobro odigrati kako god slazem se da mi moramo imati defanzivca a vidjecemo kako ce to Dzeno postaviti sad protiv ZrinjskogHZ_ilidzaa je napisao/la:Neka on igra CM ,ali mi moramo imati klasicnog defanzivca u vezi,a ni Radovac ni Ikande to nisu ...Alispahic tesko moze CM ,a ne DM.THEC je napisao/la:brate Radovac je sve ali DM nije, pokusao je to u Travniku Dzeno sa njim i momak izgubljen bio
Pyro is not a crime !

Ovako nesto je Juve igrao prosle godine,ai msm da bi se Dulja bolje snasao na ceneru kao Said svojevremeno.ne bi bezglavo trcao po boku jer i nema neki centarsut.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 13 avg 2015, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Rustemovic ce igrati u paru sa Ikandeom.
Odnosno Rustemovic ce da zauzme poziciju Cimirota.
Odnosno Rustemovic ce da zauzme poziciju Cimirota.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
THEC je napisao/la:pa pisali smo o tome danas malo, Ikande je idealan za CM, naprijed nek se za poziciju AM ili tzv 'desetke' bore Radovac i Alispahic a na DM imamo Rustemovica i moze tu i Kovacevic dobro odigrati kako god slazem se da mi moramo imati defanzivca a vidjecemo kako ce to Dzeno postaviti sad protiv ZrinjskogHZ_ilidzaa je napisao/la:Neka on igra CM ,ali mi moramo imati klasicnog defanzivca u vezi,a ni Radovac ni Ikande to nisu ...Alispahic tesko moze CM ,a ne DM.THEC je napisao/la:brate Radovac je sve ali DM nije, pokusao je to u Travniku Dzeno sa njim i momak izgubljen bio

Sve se slazemo , da se mene pita Radovac bi na klupu nek se dohaviza malo,ali to je malo vjerovatno ... zato ga i stavljam na silu u formaciju

Haj nek mi samo ''stručnjaci'' objasne zasto kada je sezona uveliko pocela trazite neke smjene otkaze i ostale gluposti. Husref ce vazda biti legenda kluba, ali nas sadasnji trener je Dženan Uščuplić. Znate li vi sta znaci davati podrsku, prekosutra igramo protiv rivala za titulu a vi pisete ko da ste komšinice. Čovjek koji je donio dva trofeja u dvije godine nakon 7 godina suše, čovjek koji nam je donio play-off EL, čovjek koji je svoj život posvetio ovom Klubu je zasluzio makar jednu sezonu da odradi pa u maju 2016. godine cemo sagledati rezultate koje Dženo napravi. Dobro je neko rekao, da smo sami sebi najveci dušmani i jedini razlog ako ove sezone ne osvojimo trofej(e) cemo biti mi sami navijaci a ne Uprava ( koja pravi najveci transfer u historiji PL - 1,3 m eura ), stručni štab i igrači. NEMA IZGOVORA, SVI NA KOŠEVO pa da ****** športske rivale iz zapadnog mostara.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Davanje podrške klubu ne podrazumijeva klimati glavom na sve živo, glumiti da si slijep pored očiju i odobravati stvari koje očigledno ne funkcionišu dobro. I ja sam smjenu tražio i očekivao odmah poslije titule, s obzirom da sam se sa kvalitetama Džene upoznao još u prvom mandatu. Svakako, sulud mi je bio i sam čin vračanja na klupu Dženana Uščuplića prije Olimpika, da bi se udovoljilo prohtjevima pojedinih klošara u ekipi.
1946
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, NeSamSafetee, Rule_hz i 49 gostiju.