FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

godrina
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la godrina » 13 avg 2015, 07:50

teteac8684 je napisao/la:U koliko sati je u nedjelju utakmica???
Mislim da je 20:00
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 13 avg 2015, 07:53

Oko suđenja...već zadnje dvije tri sezone mi nemamo nikoga svog u savezu, pa samim tim niti u sudijskoj organizaciji. Zadnja ozbiljna osoba iz Želje u savezuje bio Nijaz Brković, i do tada su stvari odlično funkcionisale. Ne bih ulazioi zašto i kako smo ostali bez pozicija jer bi sigurno ovdje bio pogrešno shvaćen kada bi rekao ko je kriv za to.
Uglavnom maleni su preuzeli sve, Predsjednik saveza ,generalni sekretar, sudijjska organizacija (krme Salem Prolić) sve anam oni i nije ni čudo šta nam rade. Naravno ukoliko budemo konkurentni u borbi za titulu ove sezone napraviće sve da nas povale samo da znate. Interesantno je da posebno loše suđenje imamo na Grbavici ,i da nam vječito sude iste sudije ( trojica-četvorica)

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 avg 2015, 08:07

ako pretekne para dotad.

mislim njima.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 13 avg 2015, 08:15

Samo da pozdravim momke članove ovog foruma koji onako iz ljubavi odrade neke strašne poslove za naš klub a ne hvale se niti se eksponiraju. Prepoznaće se :-)
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 13 avg 2015, 08:56

Monci je napisao/la:Oko suđenja...već zadnje dvije tri sezone mi nemamo nikoga svog u savezu, pa samim tim niti u sudijskoj organizaciji. Zadnja ozbiljna osoba iz Želje u savezuje bio Nijaz Brković, i do tada su stvari odlično funkcionisale. Ne bih ulazioi zašto i kako smo ostali bez pozicija jer bi sigurno ovdje bio pogrešno shvaćen kada bi rekao ko je kriv za to.
Uglavnom maleni su preuzeli sve, Predsjednik saveza ,generalni sekretar, sudijjska organizacija (krme Salem Prolić) sve anam oni i nije ni čudo šta nam rade. Naravno ukoliko budemo konkurentni u borbi za titulu ove sezone napraviće sve da nas povale samo da znate. Interesantno je da posebno loše suđenje imamo na Grbavici ,i da nam vječito sude iste sudije ( trojica-četvorica)
Zato mi gotovo da nemamo šanse za titulu. Zadnje dvije smo izgubili van terena. Prošle godine smo osvojili sve i jedan bod bez ičije pomoći i pored pokušaja da nam se otme. Šta su pitari radili zadnjih 7-8 kola sve ste vidjeli. Došli smo u situaciju da ih moramo dobiti na Koševu što ni puno jači i uz pošteno suđenje nije lako. Bilo prošlo, ali treba izvući pouke. Obzirom da se okolnosti van terena nisu nimalo popravile, ostaje nam opet teren i samo teren, a to znači jaka ekipa. Za jaku ekipu treba nam tri odlična igrača. Trenutni kadar je dovoljan za ravnopravnu borbu za Evropu i to je to. Da li možemo do kupa teško je reči i zavisit će i od žrijeba.

blue sky
Kontakt:

Post Postao/la blue sky » 13 avg 2015, 09:03

Na narednoj skupštini Kemal Kozaric bi trebao biti izabran za predsjednika iste.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 13 avg 2015, 09:43

blue sky je napisao/la:Na narednoj skupštini Kemal Kozaric bi trebao biti izabran za predsjednika iste.
Je li ovo provjereno?

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 13 avg 2015, 09:45

pinki je napisao/la:
blue sky je napisao/la:Na narednoj skupštini Kemal Kozaric bi trebao biti izabran za predsjednika iste.
Je li ovo provjereno?
Jeste, čekalo se da mu istekne mandat guvernera CBBIH.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 13 avg 2015, 09:46

Ali predsjednika skupštine da ne bude zabune da ne pomislite da ide umjesto Grede :)

CARSON

Post Postao/la CARSON » 13 avg 2015, 09:46

Neki dan kad sam vidio da nije vise guverner centralne banke ,rekao sad ce on u Zelju neka covjek je sposoban i dobar je sa Gredicem koliko ja znam on ga je i zaposlio u nekad CENTRAL PROFIT BANKU

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 avg 2015, 09:48

nije on nikad ni napustio želju, samo formalno :D

CARSON

Post Postao/la CARSON » 13 avg 2015, 10:01

ChWilla je napisao/la:nije on nikad ni napustio želju, samo formalno :D
Sad se može maksimalno posvetiti treba nam jakih ljudi u klubu

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 13 avg 2015, 10:07

Umjesto svih teoretisanja kad bi bilo ,šta bi bilo i dalje naše najveće pojačanje bi bilo dizanje uslova za trening svih selekcija.Ako hoćemo nove dragulje moramo raditi na tim reflektorima na pomoćnom.Evo juniori su već definitivno u krizi i to je mnogo važnije od Jahića,Adilovića i inih.Prioritet je iole novca o kojima se razglaba uložiti u produkciju,ne kupovinu nego produkciju

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 13 avg 2015, 10:20

Eno iz Sirokog su napravili pritisak i kaznjena su valjda dva sudca koji su njima sudili, samo da im ne kompenziraju u nedelju.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 13 avg 2015, 10:25

godrina je napisao/la:Eno iz Sirokog su napravili pritisak i kaznjena su valjda dva sudca koji su njima sudili, samo da im ne kompenziraju u nedelju.
Oni svake godine tako pocnu kukati, i kad imaju razloga i kada nemaju i onda im se silji, ovo protiv kona sto su se zalili je smijesno, znaci sve smisljeno rade...
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 13 avg 2015, 10:34

Ma pustite više tu priču o sudijama. Mi sebe trebamo gledati i ako budemo na nivou Evropskih utakmica, ne sumnjam da će Široki napokon pokleknuti.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 avg 2015, 10:40

Tesko je igrati protiv vjetrenjaca tako da treba izvrsiti pritisak na sudenje, prosle god smo bili upotpusnosti izjednaceni sa pitarima mozda i bolji al je nesto drugo presudilo u nekim njihovim utakmicama. Samo treba vrsiti pritisak da nasm se vise nikada ne ponavljaju kardinalne greske koje uticu na rezultat a toga je bilo prosle godine dosta.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 13 avg 2015, 10:42

A to rade svi smisljeno i oni i kone sjecam se i zrinjski prosle godine samo mi sve nam potamam al dobro, ovaj tim moze dobit svakoga ipak oni ako budu pravi mogu fine stvari napravit sto se tice nase lige.
Meni je ovo nekako k'o zatisje pred buru, ocekujem ubrzo neka 2 fina nova imena u plavom dresu.

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 13 avg 2015, 10:52

godrina je napisao/la:
teteac8684 je napisao/la:U koliko sati je u nedjelju utakmica???
Mislim da je 20:00
Hvala ;)

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 13 avg 2015, 10:55

Pa i treba se zaliti na onakvo sudjenje. Samo nasi zatvaraju oci pred ovim vec nekoliko godina.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 34 gosta.