BitiSrcemVezan je napisao/la:Aha.FrancescoTotti je napisao/la:Horde Zla se itekako znaju kontrolisat i nikad nebi svjesno nesto radili na stetu kluba! Od pocetka ove sezone nije bilo pirotehnike al jest bilo ono njesra u travniku.. te mislim da zbog tog i jest ova kazna nama.
Samo ne znam zasto takva sran'ja uvijek prate bas nas! prosle sezone tona gluposti, primjer u gradaccu, ili vise puta sukob sa policijom iz cista mira, protiv Veleza kad se igralo.. ne znam sta se desilo tad, nisam bio na tribini al ocito je da il ima medju grupom par pojedinaca koji konstantno prave belaje, ili neko ima na nama pik i zeli da ti problemi prate FK Sarajevo pa da FK Sarajevo svaki mjesec puni kasu savezu?!
Niije dobro nikako, al ja ne krivim HZ jer su prestali sa onim bakljadama protiv seoskih klubova, evo i protiv listice nije bilo pirotehnike.
Treba klub dobro da preispita i da se zali na ove odluke, jer prosle sezone smo bili glavni akteri kad su u pitanju kazne!!
Hajde ovo ću se nekako natjerati i da razumijem, mislim da je bio rođendan jedne od podgrupa pa su to pripremili tamo vamo. Ali baklje u svih 30 mečeva u sezoni nikad neću razumjeti niti odobravati.
Slazem se s tobom i prikljucujem se ovom klanu koji se protivi tome! Stvarno bespotrebno.. jos u po' bijela dana, ni ne vidi se baklja a ono opet pali i lozi se na to