Ma, naši su uložili žalbu, oko toga se već odavno sve zna, neko je "malo" trošio pare bez pokrića.DANDY je napisao/la:Radi radi.....
Rezultat je to nedavne posjete porezne inspekcije klubu.
I nismo samo mi u pitanju nego svi klubovil odnosno udruzenja gradjana.....mi smo nekako najboljej prosli....
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Ajde saljite pp neko od upucenih sta je u pitanju? Ko ce cekati subotuuuuu
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
nervirate me vise sa tim janjetom...treba vas nac i slomit ako nista ne bude bilo u subotu samo lozite raju 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
sad ja trebam do subote ko mutav hodat i dumat sta je, joj ne bude li nista tacno cu kupit kartu i zapucat se u sarajevo trazit vas19TM87 je napisao/la:nervirate me vise sa tim janjetom...treba vas nac i slomit ako nista ne bude bilo u subotu samo lozite raju
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Bilo janje kod mene prošlu subotu... Bilo i piva i raje neke bilo... Ma izgotivili se pravo.
DRUG NEBI TI PUNCA
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Nije nista ljudima je dosadno pa izmisljaju gluposti...jedino janje je novi milion dugagodrina je napisao/la:sad ja trebam do subote ko mutav hodat i dumat sta je, joj ne bude li nista tacno cu kupit kartu i zapucat se u sarajevo trazit vas19TM87 je napisao/la:nervirate me vise sa tim janjetom...treba vas nac i slomit ako nista ne bude bilo u subotu samo lozite raju

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
da mi je docekati dan kad cu znati koliki je dug evo 10 god slusam pricu 3 miliona svi ga vracaju i uvijek su ga ovi drugi napravili ,uvijek ista prica i suplja nismo mi krivi oni su i non stop se pojavljuju novi dugovi
Re: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
I malo vise.Nismo samo mi tu u pitanju....svi su klubovi tu nagazeni....I nema ama bas nikakve veze sa ovom garniturom ljudi u klubu...delinjo je napisao/la:Nije nista ljudima je dosadno pa izmisljaju gluposti...jedino janje je novi milion dugagodrina je napisao/la:sad ja trebam do subote ko mutav hodat i dumat sta je, joj ne bude li nista tacno cu kupit kartu i zapucat se u sarajevo trazit vas"19TM87" je napisao/la:nervirate me vise sa tim janjetom...treba vas nac i slomit ako nista ne bude bilo u subotu samo lozite raju
-
- Kontakt:
Eto sad bar znama gdje ce otici milioni ove godine zaradjeni. Na Dugove! 

Liverpool !
Liverpool !
-
- Kontakt:
Neki dan haveru govorim kako bi se trebala restaurirati, popraviti lokomotiva na istoku. Kad, na netu čitam da je počela obnova mašine.
Stvarno je bilo ružno zanemarivati je i ostavljati je da truhne svih ovih godina.
Stvarno je bilo ružno zanemarivati je i ostavljati je da truhne svih ovih godina.
Ne mogu vala ni janjetine svaki dan.
pa dobro, drugi nisu zaradili a moraće platiti i oni...mukitmovac je napisao/la:Eto sad bar znama gdje ce otici milioni ove godine zaradjeni. Na Dugove!

-
- Kontakt:
E ako nam je to utjehaChWilla je napisao/la:pa dobro, drugi nisu zaradili a moraće platiti i oni...mukitmovac je napisao/la:Eto sad bar znama gdje ce otici milioni ove godine zaradjeni. Na Dugove!

Liverpool !
Liverpool !
-
- Kontakt:
Ma otkud vama sad ta prica oko povecanja dugova, fakat nisam u toku. Nisam nigdje nista procitao vezano za to
Ma ako neko ima neku informaciju pa podijelite je sa svima. Ne znam odakle ova furka janje sada janje sutra itd.
Jedino janje ce biti kada se zavrsi tender za istok i krene izgradnja.
-
- Kontakt:
A do tada ce to janje postati teleEnemy00 je napisao/la:Ma ako neko ima neku informaciju pa podijelite je sa svima. Ne znam odakle ova furka janje sada janje sutra itd.

Liverpool !
Liverpool !
svi su radili (odnosno nisu radili) isto i svi će isto proći, želio neko ili ne želio.
Ma mi bi bili duzni kad bi milone dobili rekli bi duzni
Cega vise kome.Ove godine smo prvaci bili duzni ili ne.
Tako je zalosna sovo ovo se sve okrenulo najveci pesimista najavljuje tituluAlipasino je napisao/la:Ma mi bi bili duzni kad bi milone dobili rekli bi duzni

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, mamonelafo i 53 gosta.