FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kakve su sanse imati malog Smajica na klupi da osjeti malo atmosferu PL takmicenja a sto ga i ne ubaciti zadnjih par minuta u osiguranoj utakmici
samo Sloboda
- SaltCityAttack
- Kontakt:
i fakticki nismo se nikako ni pojacali a ustvari doveli smo igrace.....ebiga jedino Govedarica igr au prvoj postavi ostali jos zaigrali nisu ..steta majkemi moglo je ovo biti sve puno bolje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Beduin
- Kontakt:
Imas Ordagica koji je ponajbolji igrac u Slobodi trenutno i u pocetnih 11 je. Imas Stjepanovica koji 2 od 3 utakmice je odigrao na zadnjem veznom i odlican je. Veselinovic takodjer postepeno dobija priliku i odlicno koristi te minute na terenu. Daleko jaci nego prosle godine brate.SaltCityAttack je napisao/la:i fakticki nismo se nikako ni pojacali a ustvari doveli smo igrace.....ebiga jedino Govedarica igr au prvoj postavi ostali jos zaigrali nisu ..steta majkemi moglo je ovo biti sve puno bolje
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
I imate Ahmetovica koji dize formu i konidiciju i trenutno je na otprilike 80%
.
Dva koraka naprijed jedan nazad, napredujemo svakim danom ali ne onom brzinom kojom bi trebali. Pola pojačanja nije zaigralo još uvijek a evo Kostić odlazi a i Nikolić vjerovatno. Nije problem za Nikolića ako će Pirić ostati (što još nije sigurno) ako Pirija ode ostadosmo samo na Hamzabegoviću a kakav je lik lud, neće sezona proći bez crvenog kartona i pauze zbog žutih,sezona u kojoj je svaka al baš svaka utakmica bitna.
Nas iz*eba ova papirologija, vazda neki problemi. Taj *ebeni reprogram nas uništi, ništa ne možemo bez njega. Dvije krucijalne stvari su reprogram duga i sređivanje omladinskog pogona!!
Sutra protiv Borca će da bude jako teško, kako na terenu tako i na tribinama. Vrelina ponovo hara, sutra preko 35°C. Od same utakmice(igre) ne očekujem ništa samo da uvalimo taj golčić i uzmemo tri boda.
Nas iz*eba ova papirologija, vazda neki problemi. Taj *ebeni reprogram nas uništi, ništa ne možemo bez njega. Dvije krucijalne stvari su reprogram duga i sređivanje omladinskog pogona!!
Sutra protiv Borca će da bude jako teško, kako na terenu tako i na tribinama. Vrelina ponovo hara, sutra preko 35°C. Od same utakmice(igre) ne očekujem ništa samo da uvalimo taj golčić i uzmemo tri boda.
Joj jeste crnjaci majko moja.
Ko da je svaki dobio jutros.
Prosle sedmice je donijeto rjesenje za Skahica tako da taj rok vec uveliko traje.
Prosle sedmice je donijeto rjesenje za Skahica tako da taj rok vec uveliko traje.
tuzlanska Sloboda
Ili nije dobiozlajci je napisao/la:Joj jeste crnjaci majko moja.
Kad si levatThranduil je napisao/la:Ili nije dobiozlajci je napisao/la:Joj jeste crnjaci majko moja.
tuzlanska Sloboda
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma et ne bi nam odmogao jedan bek da pojaca konkurenciju ili stoper ako ce Skahica koristiti i na beku...po mogucnosti da nije stranac hehehe
ovo ostalo je dobro popunjeno..Kiso ulazi u formu, kao i Veselinovic i time je vezni red pun..Mehidic je dobar kao i Ahmetovic...eh jedino se mora probuditi ili Mujic ili Krpic, treba nam napadac koji moze donijeti nesto s klupe..jedan od njih 2 se mora probuditi jer ovo sto do sad pokazuju ,kako na pripremnim utakmicama tako i ovo malo vremena sto su igrali u ligi, je velika nula..puno bi i Husrefu znacilo da moze onakvog Mujica od prosle godine povuci sa klupe
ovo ostalo je dobro popunjeno..Kiso ulazi u formu, kao i Veselinovic i time je vezni red pun..Mehidic je dobar kao i Ahmetovic...eh jedino se mora probuditi ili Mujic ili Krpic, treba nam napadac koji moze donijeti nesto s klupe..jedan od njih 2 se mora probuditi jer ovo sto do sad pokazuju ,kako na pripremnim utakmicama tako i ovo malo vremena sto su igrali u ligi, je velika nula..puno bi i Husrefu znacilo da moze onakvog Mujica od prosle godine povuci sa klupe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
jbg ja opet moram bjezati sa posla...Prosle subote sam uspio stici na drugo poluvrijeme... Nadam se da cu sutra cijelu uhvatiti i to bez sankcija po dzepu...Moze li kod nas utakmica kad nedeljom u 5, kad vec reflektori ne rade pa ne ne mogu nocni termini...
& $ ?
Da li postoji mogućnost da se Velež tuži?
Neigranje Škahića nam je donijelo štete finansijske. Plaćaš čovjeka koji ti ne igra u četiri utakmice a da pri tome klub koji ga je angažovao, a i on sam nisu krivi. Dakle nije suzpenzija za igrača ili kazna za klub.
Neigranje Škahića nam je donijelo štete finansijske. Plaćaš čovjeka koji ti ne igra u četiri utakmice a da pri tome klub koji ga je angažovao, a i on sam nisu krivi. Dakle nije suzpenzija za igrača ili kazna za klub.
sta je problem sa Kosticem, neko napisa gore da odlazi?!
radnu dozvolu je imao regularno u BL, nisam upratio gdje je zapelo sada.
izvadi se relativno brzo, procedura traje 5-6 dana u vr' glave.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/musemica ... mec/169169
Video sa današnje press konferencije.
Video sa današnje press konferencije.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kad je druga drzava je.o ga ti..vi ste duzni za porez vladi RS-a koja to obustavi, reprogramira kako vec nebitno i svi mogu registrovat strance, dok nas Federacija oguli i ne mozes dobit radnu dozvolu ako imas dug za porez i nemas potpisan reprogramvlakanje je napisao/la:sta je problem sa Kosticem, neko napisa gore da odlazi?!
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Kakva mojatv, bht prenosi nas.ultrasstyle_tz je napisao/la:kakva ba arena...zrinjski- sarajevo je na areni ovo kolo...mojatv prenosi nas
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
TzBulevar87 je napisao/la:Kakva mojatv, bht prenosi nas.ultrasstyle_tz je napisao/la:kakva ba arena...zrinjski- sarajevo je na areni ovo kolo...mojatv prenosi nas
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

Susret Slobode i Borca igra se u petak od 17 sati na Tušnju uz direktan prijenos na Mojoj TV. Meč će suditi Darko Obradović iz Stoca.
Jedan grad, jedna ljubav!
Snimak na BHT. 
sutra Ahmetović dva komada
you heard it here first
you heard it here first
ultrasstyle_tz je napisao/la:kad je druga drzava je.o ga ti..vi ste duzni za porez vladi RS-a koja to obustavi, reprogramira kako vec nebitno i svi mogu registrovat strance, dok nas Federacija oguli i ne mozes dobit radnu dozvolu ako imas dug za porez i nemas potpisan reprogramvlakanje je napisao/la:sta je problem sa Kosticem, neko napisa gore da odlazi?!
msm da se u rs poreska uprava ne petlja u izdavanje radnih dozvola za strance. to je iskljucivo nadleznost zavoda za zaposljavanje...
od potrebnih papira se osim zahtjeva trazi sudsko rjesenje od kluba o registraciji, generalije o igracu, info o "radnom mjestu", obrazlozenje o "opravdanosti" zaposljavanja stranca, ljekarsko uvjerenje, kopija pasosa...
Nije na odmet ponoviti bezbroj puta da Reprogram ,tj dug Državi na osnovu ne plaćenog poreza, mora na sebe preuziti Grad Tuzla odnodno vlastosržci koji vladaju Tuzlom.Tek tada bi Sloboda imala deblokiran račun i mogla normalno raditi.Do tada mi igramo na rubu provalije .

Ja volim FK Tuzla City
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.