FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ade43
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ade43 » 13 avg 2015, 21:06

Ajax je napisao/la:
ade43 je napisao/la:Ne igra Cima sutra :cry: ;)
Pa to je i logicno da ne pokupi kakvu povredu prije transfera. Ima Sarajevo dovoljno jaku momcad da pobjedi i bez CImirota. Treba uci u utakmicu smireno kao favoriti. Todorovic bi mogao biti motivisan i na njega treba pripaziti.
Ma naravno da je logicno,nego je neko napisao da igra ili bi mogao igrati,pa zato govorim :D .. A nece Todor nama :lol:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 avg 2015, 21:10

ade43 je napisao/la:Ma naravno da je logicno,nego je neko napisao da igra ili bi mogao igrati,pa zato govorim :D .. A nece Todor nama :lol:
Pa to sam ja i prije htio da napisem. Kada su ga svi stavljali u prvih 11. Svi bi naravno voljeli da igra samo previse je na kocki po meni.
Sabinho je napisao/la:Jeste jbt u pravu si, kako je izvozao komplet odbranu nasu kad smo ih uzeli zadnju 1-0, sreca promasi na kraju.
Pretrco covjek 40 m i skoro zabio. Inace majstorska asistencija Stojceva za Benku kod gola. Nije bio Stojcev ipak toliko los daleko od toga kako neki govore. Nadam se odlicnoj partiji Mese sutra na desetki. :thumbup: :thumbup:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 avg 2015, 21:20

Nekako smo gotovo pa sigurni u pobjedu sutra, bar stečem takav dojam čitajući postove ovdje, ali nećeto biti ni malo lako. Kvalitetna su oni ekipa, ekipa sa nekoliko dosta dobrih igrača. Treba gledati tog Zakarića zatvrorit, i Todora naravno.
Vjerujem da, ako pristup bude kao u drugom poluvremenu prošle utakmice, možemo slaviti. Imamo mi svojih aduta u koje se možemo pouzdati.

Volio bih kada bi Cimirot igrao sutra pa da mu to bude oproštajna utakmica, a i ako ne bude u sastavu treba ga skandiranjem ispoštovati.

Kako ćemo mi izgledati sad bez Miloša i Gojka vidjet ćemo, siguran sam da će trebati neko vrijeme da se ta neka nova udarna ekipa napravi, pa se ne trebamo ni iznenaditi da i rezultati ne budu baš onakvi kakve mi želimo. U periodu u ovih 20-tak dana imamo tri veoma teške utakmice, siguran sam da ćemo negdje kiksati. Ne bih baš volio da to bude na domaćem terenu.

Ikande se dosta dobro uklapa u ekipu, nadam se da će nastaviti tako i da će to sve izgledati bolje.
Samir je evo dvije utakmice odigrao malo lošije nego što smo navikli na od njega, ali ako neki mnogo poznatiji i kvalitetniji igrači od njega imaju svoj period kada su van forme, onda to ima i Samir. Mlad je i to je sasvim normalno, ali ne vidim razlog zašto da se ostranjuje sad iz prvih 11, ja jednostavno ne mogu zamisliti početnu postavu a da on nije tu. Naravno ukoliko trener u toku utakmice vidi da ne odgovara zadacima, zamjeni ga kao što je uradio u nedjelju i to je odmah dalo rezultata. To da li će on igrati naprijed ili malo povučeniji u vezi neka trener odluči. Ja njegovu poziciju ne bih mjenjao bar ne u ovim težim utakmicama.

Nadam se da će stadion biti malo bolje popunjen nego u nedjelju i ne vidim razlog zašto ne bi bio.

SVI NA KOŠEVO

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 13 avg 2015, 21:21

amypitar je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:]

Vidim ti nick,pa mi pade napamet Brena.
I sad se sjecam njegove kovrdzave frizure.Znao ga je zabiti,ali i promašiti zicer za nepovjerovati.
Znas li gdje je sad,jel ziv,cime se bavi. :?:

dobro si mi primjetio nick, nisam dugo ovdje jedno zadnjih 5 godina :mrgreen:
salu na stranu, barnjak je navodno u svedskoj, nisam trazio, niti googlao. Prije par god mi se neki djecak iz swe javio na PP i pitao otkud mi nick od njegovog trenera :urnebes:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 avg 2015, 21:22

@ajax Milos je igracina a aBd Mesa nastavlja gdje je on stao.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 avg 2015, 21:28

Nadam se da je tako :thumbup: :thumbup:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 avg 2015, 21:35

Sabinho je napisao/la:@ajax Milos je igracina a aBd Mesa nastavlja gdje je on stao.
Nekako dugo to čekamo, jes da nije odigrao mnogo utakmica ali i ono što je igrao uhh, ona u prvom kolu je pokazala da nije zaboravio igrati, ili da voli igrati protiv "manjih" ekipa.
Iskreno mene je Meša razočarao u ono malo vremena što je ušao protiv Poljaka, umjesto da trči i bori se otima loptu njemu je trebalo na terenu da provede 5 minuta da bi napravio prvi kontakt s loptom. Nekako sam postao skeptik što se njega tiče a ostalo mu je manje od godine ugovora.
Ali eto evo mu sad prilike neka me demantuje, vjerujem da će Dženo početi sa

-----------Alispahić------------
---Radovac------Inakde-------

P.S. Offtopic
Hvala vam za ovih predivnih šest godina druženja, ispočetka nisam ni znao dokle će ovo dogurati, ali sad ne znam šta bih da nije ove teme i ovog foruma. Zajedno smo se veselili i tugovali, u budućnosti ćemo se vjerujem samo veseliti.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 13 avg 2015, 21:41

Ajax je napisao/la:
ade43 je napisao/la:Ne igra Cima sutra :cry: ;)
Pa to je i logicno da ne pokupi kakvu povredu prije transfera. Ima Sarajevo dovoljno jaku momcad da pobjedi i bez CImirota. Treba uci u utakmicu smireno kao favoriti. Todorovic bi mogao biti motivisan i na njega treba pripaziti.
Todora ce Puzi strpati u dzep,a jos bolje prije tekme da ga gdje izvede na par piva da se prisjete starih dana ne bi li Todoru proradile emocije pa da ne 'gine' previse protiv bivsih :D

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 13 avg 2015, 21:49

3-1 sutra Benko 2x i Alispahić :kafa:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 13 avg 2015, 21:50

bgm je njih todor vozao dobro prosli put, a puzi rodjenu mater ne bi uspio zaustaviti, tesko nama bude li ga on cuvo, ustvari tesko nama ko god bude igrao desno krilo u ekipi zrinjskog :D
Pyro is not a crime !

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 13 avg 2015, 21:54

THEC je napisao/la:bgm je njih todor vozao dobro prosli put, a puzi rodjenu mater ne bi uspio zaustaviti, tesko nama bude li ga on cuvo, ustvari tesko nama ko god bude igrao desno krilo u ekipi zrinjskog :D

ma ormar i bosmal ce svoje uradit a na golu avaz :D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 13 avg 2015, 21:59

TI SI OPET ŠAMPION

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :D
1946

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 13 avg 2015, 22:03

Da smo primili u Travniku ranije gol, tamo 60a minuta, vjerujte da bi na kraju bilo 2:1 za nas. Hoću reći ova ekipa Sarajeva u zadnje vrijeme u PL igra igru bez predaje. Primimo gol, odmah se vraćamo u igru. Primjer Drine i Širokog, nisu se predali nakon gola, raskomadali su Drinu, a Širokom je malo falili da to isto doživi (Da nam nije poništen gol i da nisu naši mašili 100 % prilike).

Pa zato ne treba strahovati ako sutra gubili. Ne treba se predavati. Da samo Meša proradi, sa njim Ikande da razbuca odbranu Zrinjskog. Benko i Krle da budu na nivou. Da ne maše onoliko kao protiv Š.B. I ja vjerujem u pobjedu !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 13 avg 2015, 22:07

Cimi danas nije trenirao sa ekipom, bio sa strane sa Purketom, malo trčkarali, zayebavali se sa loptom i tako. Vidi se da je u mislima već u Grčkoj, ali se isto vidi na njemu bruku emocija i žal što napušta ekipu i Koševo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 13 avg 2015, 22:17

Ne znaju nasi cuvati rezultat i to ti je. Pitam se kako bi to izgledalo kad bi se mi branili svih 90 minuta. Sve je dobro dok napadamo. Ali cim dadnemo gol, prestanemo da vrsimo pritisak, u odnosu na pritisak koji vrsimo dok ne dadnemo gol. Zato nam ide u korist ovo kad primimo jedan pa okrenemo rezultat u nasu korist.

Eh kad bi svaka bila kao drugo poluvrijeme protiv Uskog, igrom, a rezultatski bolja. :ljepota:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 13 avg 2015, 22:18

eeeeeeeeeeeeeh kada bi, i ptice pjevaju :zviz:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 avg 2015, 22:25

GRANDE CIMI :bow:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 avg 2015, 22:30

Alpasinac je napisao/la: Složit ću se sa tobom da današnji sjever nije ni blizu tadašnjeg. Ovaj sada je mnogo jači. Ne znam koliko si bio upučen u tadašnju situaciju, ali ako jesi znao bi kroz kakve turbulencije se prolazilo od 2009, pa do danas. Dosta ljudi je otišlo/došlo, ali ljudi koji su činili kostur sjevera tih godina su i danas tu. Neko je manje a neko više aktivan. Uz taj kostur i omladinu koja je stasala u ozbiljne momke današnji sjever je mnogo jači i čvršći nego tada.

Ne znam na osnovu čega si zaključio da sjever iz tog vremena bolji od ovog danas ?
O današnjem sjeveru dosta toga govori ono prozivanje koje čujemo i mi na ostalim tribinama kad je upaljen razglas, svako 2 minute "navijajte, koji vam je ****, picke izbacit cemo vas sa tribine" i slično.

Nije to tema i nije navijački forum, pa i nećemo o tome.
1946

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 13 avg 2015, 22:49

uschtipak je napisao/la:Ne znaju nasi cuvati rezultat i to ti je. Pitam se kako bi to izgledalo kad bi se mi branili svih 90 minuta. Sve je dobro dok napadamo. Ali cim dadnemo gol, prestanemo da vrsimo pritisak, u odnosu na pritisak koji vrsimo dok ne dadnemo gol. Zato nam ide u korist ovo kad primimo jedan pa okrenemo rezultat u nasu korist.

Eh kad bi svaka bila kao drugo poluvrijeme protiv Uskog, igrom, a rezultatski bolja. :ljepota:
Zato su Švabe najpametnije. Kad daju gol, onda si najebo. Tek onda ubace u petu pa primiš još 6.
4.10.2009.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 13 avg 2015, 22:50

Sutra 25 000 ima da grmi! € naravno

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.