Ma naravno da je logicno,nego je neko napisao da igra ili bi mogao igrati,pa zato govorimAjax je napisao/la:Pa to je i logicno da ne pokupi kakvu povredu prije transfera. Ima Sarajevo dovoljno jaku momcad da pobjedi i bez CImirota. Treba uci u utakmicu smireno kao favoriti. Todorovic bi mogao biti motivisan i na njega treba pripaziti.ade43 je napisao/la:Ne igra Cima sutra![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa to sam ja i prije htio da napisem. Kada su ga svi stavljali u prvih 11. Svi bi naravno voljeli da igra samo previse je na kocki po meni.ade43 je napisao/la:Ma naravno da je logicno,nego je neko napisao da igra ili bi mogao igrati,pa zato govorim.. A nece Todor nama
Pretrco covjek 40 m i skoro zabio. Inace majstorska asistencija Stojceva za Benku kod gola. Nije bio Stojcev ipak toliko los daleko od toga kako neki govore. Nadam se odlicnoj partiji Mese sutra na desetki.Sabinho je napisao/la:Jeste jbt u pravu si, kako je izvozao komplet odbranu nasu kad smo ih uzeli zadnju 1-0, sreca promasi na kraju.
Nekako smo gotovo pa sigurni u pobjedu sutra, bar stečem takav dojam čitajući postove ovdje, ali nećeto biti ni malo lako. Kvalitetna su oni ekipa, ekipa sa nekoliko dosta dobrih igrača. Treba gledati tog Zakarića zatvrorit, i Todora naravno.
Vjerujem da, ako pristup bude kao u drugom poluvremenu prošle utakmice, možemo slaviti. Imamo mi svojih aduta u koje se možemo pouzdati.
Volio bih kada bi Cimirot igrao sutra pa da mu to bude oproštajna utakmica, a i ako ne bude u sastavu treba ga skandiranjem ispoštovati.
Kako ćemo mi izgledati sad bez Miloša i Gojka vidjet ćemo, siguran sam da će trebati neko vrijeme da se ta neka nova udarna ekipa napravi, pa se ne trebamo ni iznenaditi da i rezultati ne budu baš onakvi kakve mi želimo. U periodu u ovih 20-tak dana imamo tri veoma teške utakmice, siguran sam da ćemo negdje kiksati. Ne bih baš volio da to bude na domaćem terenu.
Ikande se dosta dobro uklapa u ekipu, nadam se da će nastaviti tako i da će to sve izgledati bolje.
Samir je evo dvije utakmice odigrao malo lošije nego što smo navikli na od njega, ali ako neki mnogo poznatiji i kvalitetniji igrači od njega imaju svoj period kada su van forme, onda to ima i Samir. Mlad je i to je sasvim normalno, ali ne vidim razlog zašto da se ostranjuje sad iz prvih 11, ja jednostavno ne mogu zamisliti početnu postavu a da on nije tu. Naravno ukoliko trener u toku utakmice vidi da ne odgovara zadacima, zamjeni ga kao što je uradio u nedjelju i to je odmah dalo rezultata. To da li će on igrati naprijed ili malo povučeniji u vezi neka trener odluči. Ja njegovu poziciju ne bih mjenjao bar ne u ovim težim utakmicama.
Nadam se da će stadion biti malo bolje popunjen nego u nedjelju i ne vidim razlog zašto ne bi bio.
SVI NA KOŠEVO
Vjerujem da, ako pristup bude kao u drugom poluvremenu prošle utakmice, možemo slaviti. Imamo mi svojih aduta u koje se možemo pouzdati.
Volio bih kada bi Cimirot igrao sutra pa da mu to bude oproštajna utakmica, a i ako ne bude u sastavu treba ga skandiranjem ispoštovati.
Kako ćemo mi izgledati sad bez Miloša i Gojka vidjet ćemo, siguran sam da će trebati neko vrijeme da se ta neka nova udarna ekipa napravi, pa se ne trebamo ni iznenaditi da i rezultati ne budu baš onakvi kakve mi želimo. U periodu u ovih 20-tak dana imamo tri veoma teške utakmice, siguran sam da ćemo negdje kiksati. Ne bih baš volio da to bude na domaćem terenu.
Ikande se dosta dobro uklapa u ekipu, nadam se da će nastaviti tako i da će to sve izgledati bolje.
Samir je evo dvije utakmice odigrao malo lošije nego što smo navikli na od njega, ali ako neki mnogo poznatiji i kvalitetniji igrači od njega imaju svoj period kada su van forme, onda to ima i Samir. Mlad je i to je sasvim normalno, ali ne vidim razlog zašto da se ostranjuje sad iz prvih 11, ja jednostavno ne mogu zamisliti početnu postavu a da on nije tu. Naravno ukoliko trener u toku utakmice vidi da ne odgovara zadacima, zamjeni ga kao što je uradio u nedjelju i to je odmah dalo rezultata. To da li će on igrati naprijed ili malo povučeniji u vezi neka trener odluči. Ja njegovu poziciju ne bih mjenjao bar ne u ovim težim utakmicama.
Nadam se da će stadion biti malo bolje popunjen nego u nedjelju i ne vidim razlog zašto ne bi bio.
SVI NA KOŠEVO
- BernardBarnjak
- Kontakt:
amypitar je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:]
Vidim ti nick,pa mi pade napamet Brena.
I sad se sjecam njegove kovrdzave frizure.Znao ga je zabiti,ali i promašiti zicer za nepovjerovati.
Znas li gdje je sad,jel ziv,cime se bavi.
dobro si mi primjetio nick, nisam dugo ovdje jedno zadnjih 5 godina
salu na stranu, barnjak je navodno u svedskoj, nisam trazio, niti googlao. Prije par god mi se neki djecak iz swe javio na PP i pitao otkud mi nick od njegovog trenera
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
@ajax Milos je igracina a aBd Mesa nastavlja gdje je on stao.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nadam se da je tako

Nekako dugo to čekamo, jes da nije odigrao mnogo utakmica ali i ono što je igrao uhh, ona u prvom kolu je pokazala da nije zaboravio igrati, ili da voli igrati protiv "manjih" ekipa.Sabinho je napisao/la:@ajax Milos je igracina a aBd Mesa nastavlja gdje je on stao.
Iskreno mene je Meša razočarao u ono malo vremena što je ušao protiv Poljaka, umjesto da trči i bori se otima loptu njemu je trebalo na terenu da provede 5 minuta da bi napravio prvi kontakt s loptom. Nekako sam postao skeptik što se njega tiče a ostalo mu je manje od godine ugovora.
Ali eto evo mu sad prilike neka me demantuje, vjerujem da će Dženo početi sa
-----------Alispahić------------
---Radovac------Inakde-------
P.S. Offtopic
Hvala vam za ovih predivnih šest godina druženja, ispočetka nisam ni znao dokle će ovo dogurati, ali sad ne znam šta bih da nije ove teme i ovog foruma. Zajedno smo se veselili i tugovali, u budućnosti ćemo se vjerujem samo veseliti.
Todora ce Puzi strpati u dzep,a jos bolje prije tekme da ga gdje izvede na par piva da se prisjete starih dana ne bi li Todoru proradile emocije pa da ne 'gine' previse protiv bivsihAjax je napisao/la:Pa to je i logicno da ne pokupi kakvu povredu prije transfera. Ima Sarajevo dovoljno jaku momcad da pobjedi i bez CImirota. Treba uci u utakmicu smireno kao favoriti. Todorovic bi mogao biti motivisan i na njega treba pripaziti.ade43 je napisao/la:Ne igra Cima sutra![]()
3-1 sutra Benko 2x i Alispahić 
bgm je njih todor vozao dobro prosli put, a puzi rodjenu mater ne bi uspio zaustaviti, tesko nama bude li ga on cuvo, ustvari tesko nama ko god bude igrao desno krilo u ekipi zrinjskog 
Pyro is not a crime !
THEC je napisao/la:bgm je njih todor vozao dobro prosli put, a puzi rodjenu mater ne bi uspio zaustaviti, tesko nama bude li ga on cuvo, ustvari tesko nama ko god bude igrao desno krilo u ekipi zrinjskog
ma ormar i bosmal ce svoje uradit a na golu avaz
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Da smo primili u Travniku ranije gol, tamo 60a minuta, vjerujte da bi na kraju bilo 2:1 za nas. Hoću reći ova ekipa Sarajeva u zadnje vrijeme u PL igra igru bez predaje. Primimo gol, odmah se vraćamo u igru. Primjer Drine i Širokog, nisu se predali nakon gola, raskomadali su Drinu, a Širokom je malo falili da to isto doživi (Da nam nije poništen gol i da nisu naši mašili 100 % prilike).
Pa zato ne treba strahovati ako sutra gubili. Ne treba se predavati. Da samo Meša proradi, sa njim Ikande da razbuca odbranu Zrinjskog. Benko i Krle da budu na nivou. Da ne maše onoliko kao protiv Š.B. I ja vjerujem u pobjedu !
Pa zato ne treba strahovati ako sutra gubili. Ne treba se predavati. Da samo Meša proradi, sa njim Ikande da razbuca odbranu Zrinjskog. Benko i Krle da budu na nivou. Da ne maše onoliko kao protiv Š.B. I ja vjerujem u pobjedu !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Cimi danas nije trenirao sa ekipom, bio sa strane sa Purketom, malo trčkarali, zayebavali se sa loptom i tako. Vidi se da je u mislima već u Grčkoj, ali se isto vidi na njemu bruku emocija i žal što napušta ekipu i Koševo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ne znaju nasi cuvati rezultat i to ti je. Pitam se kako bi to izgledalo kad bi se mi branili svih 90 minuta. Sve je dobro dok napadamo. Ali cim dadnemo gol, prestanemo da vrsimo pritisak, u odnosu na pritisak koji vrsimo dok ne dadnemo gol. Zato nam ide u korist ovo kad primimo jedan pa okrenemo rezultat u nasu korist.
Eh kad bi svaka bila kao drugo poluvrijeme protiv Uskog, igrom, a rezultatski bolja.
Eh kad bi svaka bila kao drugo poluvrijeme protiv Uskog, igrom, a rezultatski bolja.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
eeeeeeeeeeeeeh kada bi, i ptice pjevaju 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
O današnjem sjeveru dosta toga govori ono prozivanje koje čujemo i mi na ostalim tribinama kad je upaljen razglas, svako 2 minute "navijajte, koji vam je ****, picke izbacit cemo vas sa tribine" i slično.Alpasinac je napisao/la: Složit ću se sa tobom da današnji sjever nije ni blizu tadašnjeg. Ovaj sada je mnogo jači. Ne znam koliko si bio upučen u tadašnju situaciju, ali ako jesi znao bi kroz kakve turbulencije se prolazilo od 2009, pa do danas. Dosta ljudi je otišlo/došlo, ali ljudi koji su činili kostur sjevera tih godina su i danas tu. Neko je manje a neko više aktivan. Uz taj kostur i omladinu koja je stasala u ozbiljne momke današnji sjever je mnogo jači i čvršći nego tada.
Ne znam na osnovu čega si zaključio da sjever iz tog vremena bolji od ovog danas ?
Nije to tema i nije navijački forum, pa i nećemo o tome.
1946
Zato su Švabe najpametnije. Kad daju gol, onda si najebo. Tek onda ubace u petu pa primiš još 6.uschtipak je napisao/la:Ne znaju nasi cuvati rezultat i to ti je. Pitam se kako bi to izgledalo kad bi se mi branili svih 90 minuta. Sve je dobro dok napadamo. Ali cim dadnemo gol, prestanemo da vrsimo pritisak, u odnosu na pritisak koji vrsimo dok ne dadnemo gol. Zato nam ide u korist ovo kad primimo jedan pa okrenemo rezultat u nasu korist.
4.10.2009.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sutra 25 000 ima da grmi! € naravno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.