OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
Sunderland
- Kontakt:
Re: OKK Sloboda Tuzla
Ugasise nam slobodu a i sa ovim kvazi okk
Jedu ****..cisto pranje para.
**** i aid mater sebi da mu hoce neka budala dignut vikendicu ili auto u zrak...**** mater bi to prodalo...
Jedu ****..cisto pranje para.
**** i aid mater sebi da mu hoce neka budala dignut vikendicu ili auto u zrak...**** mater bi to prodalo...
Sloboda je moja nacija
Re: Odg: RE: Re: OKK Sloboda Tuzla
Zar na skupstini ne rekose da se povecao budzet za narednu sezonu?Mortus je napisao/la:nema eno izasao clanak, kazu otisao boljkovac, petric i rizvic ( s kojim navodno pregovaramo oko ostanka), ostala su nasa djeca i kao za ovu sezonu se ulazi sa kracim budzetom nego proslu pa koliko se uradi. Zaista sramota, umjesto da smo ove godine nasli jos jednog jakog sponzora i pokusali se nametrnuti u borbi za titulu, posebno sada kad je spars rasprodan, i ko zna sta ce biti sa sirokim, mi pravimo nove 4 godinje planove. Bas neobiljno i sramotno
A te "nase djece" se najvise bojim, nema tu talenta ni grama, a vecina su tatini sinovi pa ce i igrati.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
povećali su prihode u odnosu na rashod i zaradili su nesto valjda, ali ce ulaganja biti minimalna. Pa to je garant razlog sto je Mula otisao, jer nece covjek da tapka u mjestu, hoce iskorak jer tako je bilo planirano.
Al evo vec par sedmica u TZ vidjam par crnaca i jednog visokog momka, kosarkasi su i dosli su na probu, pa vidjet cemo sta ce biti na kraju.
Ako je Dita ugasena da se krene iz pocetka, treba onda to dosljedno radit, a ne srat i mislim da to publika treba porucit kakvim transparentom direktno Aidu, jer dosta ga je vise. Samo iznavljuje kako cijeni publiku kako ovo kako ono, a podvaljuje nam projekte 4+4+4.....
Al evo vec par sedmica u TZ vidjam par crnaca i jednog visokog momka, kosarkasi su i dosli su na probu, pa vidjet cemo sta ce biti na kraju.
Ako je Dita ugasena da se krene iz pocetka, treba onda to dosljedno radit, a ne srat i mislim da to publika treba porucit kakvim transparentom direktno Aidu, jer dosta ga je vise. Samo iznavljuje kako cijeni publiku kako ovo kako ono, a podvaljuje nam projekte 4+4+4.....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
čuj doveli crnce na probu, odmah znaš da su to pokušaji od igrača
MA ove crnje su u vlasništvu neke agencije iz Beograda i treniraju u TZ vec 2-3 sedmice, pripreme OKK pocinju nekako pocetkom sedmice a dal ce oni biti na probi nznm. Uglavnom je jaran sjedio s njima u Slobodi i pitao ih jesui kosarkasi i gdje igraju a oni rekli za Slobodu, pa pretpostavljam da su na probi il sta vec

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Mortus je napisao/la:MA ove crnje su u vlasništvu neke agencije iz Beograda i treniraju u TZ vec 2-3 sedmice, pripreme OKK pocinju nekako pocetkom sedmice a dal ce oni biti na probi nznm. Uglavnom je jaran sjedio s njima u Slobodi i pitao ih jesui kosarkasi i gdje igraju a oni rekli za Slobodu, pa pretpostavljam da su na probi il sta vec![]()
Beo basket, Miskovi puleni koji vjerovatno nigdje drugo ne mogu igrati.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
jest Beo basket je cini mi se u pitanju, al nije ni cudo sto ne mogu nigdje igrat, kad loču i puše ko ćiro 
Sinoc ona trojica idu preko pasarele, svaki sa bambom Pana 
Nad tobom sunce najljepše sja
hahha ma vise likovi u slobodi, ne zna se jel vise popiju il popuse cigara
, al navoodno nema nista od njihovog angazmana, jer su jludi izvarani, vec mjesec su u TZ i sve im trebalo bit plaćeno, da bi im na kraju rekli da moraju oni sami podmirit troskove. Kako sam cuo vrait ce se u Ameriku, moguve je da jedan samo ostane. A sad sve je ovo rekla kazala, vidjet cemo sta ce bit 
umjesto kojekakvih crnaca i neprovjerenih igraca i kvazi igraca, bolje da sansu damo malom Cerkezovicu u seniorski tim, da stice iskustvo jer nam je liga ionako slaba, a dobro bi bilo pogledat gdje sve igraju ova djeca sto sinoc osvojise zlato, pa ih pokusat dovesti u slobodu i ulozit koju marku u njih, jer to ce nam se visestruko isplatit....
Jest, ali gdje ce onda igrati doktorovi, direktorovi i ostali tatini sinovi?Mortus je napisao/la:umjesto kojekakvih crnaca i neprovjerenih igraca i kvazi igraca, bolje da sansu damo malom Cerkezovicu u seniorski tim, da stice iskustvo jer nam je liga ionako slaba, a dobro bi bilo pogledat gdje sve igraju ova djeca sto sinoc osvojise zlato, pa ih pokusat dovesti u slobodu i ulozit koju marku u njih, jer to ce nam se visestruko isplatit....
Projekat se oslanja na fantasticne mlade igrace koje imamo u omladinskoj skoli, ti momci vjerovali ili ne nisu porazeni ni od jednog tima iz Tuzle, a zavrsnice prvenstava su im izmakle samo za kilometar..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bolje da igra ovaj mali Cerkezovic nego vanabe kosarkasi Enes i Radic, kako mrzim ta dva lika...
Dzambic, Grosic, Ahmedic..tuzlak1987 je napisao/la:Bolje da igra ovaj mali Cerkezovic nego vanabe kosarkasi Enes i Radic, kako mrzim ta dva lika...
Ovo je roster slijedece sezone ko da gledam:
Sarajlic, Kastratovic, Dzambic, Ahmedic, Latifagic, Hasandic, Hrncic, Grosic, Tanasilovic, Goranovic, Omerbasic, Pilavdzic + Muratovic i Radic
Mislim da Dzamba nece bit u rosteru, hoce da se okrene biznisu
Jel' Darko Kastratović? Sto je bio u Visegradu prije 2 sezone?
I da nije Filip Goranović?
(ili sam sve pobrk'o) xD
Jel' neko zna dal' su svi "oporavljeni"? Kad se sezona zavrsila povrijeđeni su bili: Pilavdzic, Tanasilovic, Grosic
(ili sam sve pobrk'o) xD
Jel' neko zna dal' su svi "oporavljeni"? Kad se sezona zavrsila povrijeđeni su bili: Pilavdzic, Tanasilovic, Grosic
Navodno se sa Ramom Rizvicem pregovara oko ostanka
ako nam je ovo roster sretni da budemo ako udjemo u ligu za prvaka
Nisi pobrkao, Pilavdzic je trenirao vec ovo ljeto sa Vladom, ostali bi trebali da su spremni takodjer.ChaosX je napisao/la:Mislim da Dzamba nece bit u rosteru, hoce da se okrene biznisu
(ili sam sve pobrk'o) xD
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ramo odigrao pocenih par utakmica dobro i bio hit, kasnije pokazao da nije neki igrac niti za ove lige kada smo naletili na nekog kao Igokea ili u gostima protiv jacih..Mortus je napisao/la:Navodno se sa Ramom Rizvicem pregovara oko ostankaako nam je ovo roster sretni da budemo ako udjemo u ligu za prvaka
Podsjeca me situacija na onu sa Hadzifejzovicem, narod ga voli bez nekog velikog pokrica
Samo da Ahmedić i Latifagić ne igraju.
Nullius in verba
A oni ce igrati 300%Heller je napisao/la:Samo da Ahmedić i Latifagić ne igraju.
Ahmedić je takva prevara od "igrača" da mu ne bi dao ni da briše parket 
Trenutno korisnika/ca: Bordeaux433, DjaniTarik, Fudo, Nah1ddd, VensanKasel i 37 gostiju.