Ja ne znam zasto vi ne citate postove onako kako se pise, pa na nekoliko mjesta sam napisao da je zdravlje igraca najbitniji ili jedan od najbitnijih faktora.majestic24 je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la:
Bayern je i bez ovih pojacanja dobro popunjen na svim pozicijama i jedan od glavnih favorita za osvajanje klempe a to bi tako bilo i uz prodaji Schweinija jer je Bayernova sredina izuzetno jaka i puna dobrih igraca.
Jes vala,na krilnim pozicijama ima 3 igraca od cega 2 invalida,od koji jedan nije potrcao ima vise od pola godine. Nemaju rezervnog napadaca...vala popunjeni. Jedino ako Gvardiola ima u planu ponovo izmisljati nove pozicije za goetzea kao krilnog napadaca ili mullera kao najisturenijeg. U tom ste slucaju,POPUNJENI.
Sa zdravim Riberyem Bayern svakako ima popunjen kadar i bez pojacanja, plus sto je Muller polivalentan i komotno moze igrati krilne pozicije sto svakako godinama igra u Elfu a i u Bayernu je odradio veliki broj meceva sa pozicija krila.
Gotze je druga prica, on svakako nije krilo a ako si pratio Bayernove pripreme vjerovatno si primijetio da ga Pep gura na desnu stranu tako da bi i on uskoro mogao dobiti novu startnu poziciju.
Uostalom, Bayern je i uzeo LP-a sa skoro istim ovim igracima izuzev Shaqirija koji vise nije tu ali on i nije igrao neku bitniju ulogu a vrlo vazna cinjenica je da su tad svi bili zdravi.