Kakav bi to show bio i koji odjek sirom svijeta, huh. Cak bi bilo i funny da se to desi, ionako je monotona nasa liga.Pappy je napisao/la:+1.Beduin je napisao/la:Pogledaj imena kaznjenih sudija.Zip je napisao/la:STOP majorizaciji rvata!!!!![]()
A nadam se da ce se u sve ovo napokon umijesati i ambasada Turske i pokrenuti krivicni postupak protiv navijackih skupina (pa i klubova koji ne zele da iskorijene taj nacionalizam) koje pozivaju na ubijanje turaka i nestanak turskog naroda.
Nek se udruže turska ambasada i četnički pokret i nek pokrenu krivičnu.Kakav bi to tek urnebes bio.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Beduin
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sad nešto kontam. Igraju se utakmice četiri dana ovo kolo, kako bi bilo fenomenalno da tako bude stalno, i da bar 6 utakmica ide u direktnom prenosu.
Bilo bi fenomenalno da idu 4 subotom, 4 nedjeljom, po dvije u 18:00, dvije u 20:00 i jedna u 18:00 u prijenosu, ukljucenje u onu drugu, jedna u 20:00 na prijenosu i ukljucenje u onu drugu. Termine sam bubnuo jer bi bili najbolji, ali s obzirom da mnogi nemaju reflektore onda bi se dalo stimati. Neka dva kluba bez reflektora budu domacin u 17:00, a dva s reflektorima u 19:00. Ima milijun sema, moglo bi se nagoditi, ne mora svako kolo biti isti termin.Pappy je napisao/la:Sad nešto kontam. Igraju se utakmice četiri dana ovo kolo, kako bi bilo fenomenalno da tako bude stalno, i da bar 6 utakmica ide u direktnom prenosu.
Naravno, ovaj prijenos bi na BHT1, drzavnoj televiziji, a ne Areni ili nekom drugom kanalu. Tako bi bilo prenoseno pola utakmica, a u drugu polovicu bi imali ukljucenja. Ponedjeljkom navecer emisija u terminu koji ce tokom cijele sezone biti isti, recimo 21:00.
Sad kad se liga smanji mogli bi igrati tri dana po dvije utakmice i da su obe u istom terminu i ista sema s direktnim prijenosom i ukljucivanjima. Naravno, tko koji dan igra odrediti tek 2-3 kola unaprijed, da ne bude da nas kace dva derbija isti dan, jer bi bio red da se svaki derbi prenosi. Pod derbi sam mislio na susret timova koji se bore za vrh ili opstanak, a ne ove sto bi prije pocetka prvenstva odredili za derbi, a onda gledamo Zrinjski - Borac u direktnom prijenosu, a Zrinjski prvi, Borac zadnji, a ima npr. Zeljeznicar - Radnik utakmicu za Europu.
Znam da Arena prenosi sutra Sarajevo - Zrinjski.
Sta je za vikend od prenosa?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
BHT subota ( Travnik - Celik) 17hAdiFKS je napisao/la:Znam da Arena prenosi sutra Sarajevo - Zrinjski.
04.10.2009 !!
I zvanicna web-stranica NKSB i moja tv - Siroki Brijeg - Zeljeznicar.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- JoseMourinho
- Kontakt:
I sloboda - borac je na mojatv 
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Mislim da neće puštati strim, zabraniće im BH Telekom, čisto da zahebu sve koji nemaju mojutv.MCMXLVI je napisao/la:I zvanicna web-stranica NKSB i moja tv - Siroki Brijeg - Zeljeznicar.
1946
Ljudi imaju svoju kameru i snimati ce
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa mogu ako im se ide u zatvor 
Mislim da im ne može zabraniti. Jer ljudi snimaju svojim kamerama, ne snimaju kamerama BHT. Recimo da su to sada potpuno dvije različite televizije.BitiSrcemVezan je napisao/la:Mislim da neće puštati strim, zabraniće im BH Telekom, čisto da zahebu sve koji nemaju mojutv.MCMXLVI je napisao/la:I zvanicna web-stranica NKSB i moja tv - Siroki Brijeg - Zeljeznicar.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ja koliko znam kada god mojatv prenosi tekmu iz Lištice oni ne daju strim, valjda jer ovi imaju ekskluzivno pravo na prenos. Eto vidjećemo baš, volio bih lično da bude na NKŠB-TV ali ne vjerujem.
1946
Nek onda i oni prenose za čitavu BiH ako imaju ekskluzivni prenos. Šta koji moj uskraćuju ljudima da gledaju utakmicu. 
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Kao što sam napisao već, čisto iz hira da zajebu sve one koji ne koriste moju tv.
1946
nije tacno... ukoliko jedna pravna strana ima iskljucivo pravo na prenos onda niko ne smije praviti legalno prenos... eh sad sto majorizirani imaju dodatna prava u ovoj drzavi nista me ne cudiPappy je napisao/la:Mislim da im ne može zabraniti. Jer ljudi snimaju svojim kamerama, ne snimaju kamerama BHT. Recimo da su to sada potpuno dvije različite televizije.BitiSrcemVezan je napisao/la:Mislim da neće puštati strim, zabraniće im BH Telekom, čisto da zahebu sve koji nemaju mojutv.MCMXLVI je napisao/la:I zvanicna web-stranica NKSB i moja tv - Siroki Brijeg - Zeljeznicar.
Nemaju isključivo prava, jer Arena isto tako ima pravo. Ali kontam ja šta ti želiš reći. Međutim, nije pošteno da ta Moja TV tako drži monopol nad prenosom a ne pokriva ni 50% teritorije, tačnije ne konzumiraju s njeni proizvodi ni na 50% teritorije. A ako se ne varam, mi koji nemamo BH Telekom preplatu, mi ne možemo ni na koji način doći do Moje TV, pa makar i platitli to za prenos, koliko se već plaća. I u tom smislu @bitisrcemvezan je donele u pravu, rade to iz čistog hira, oni kao neki mangupi sada.BBB je napisao/la:nije tacno... ukoliko jedna pravna strana ima iskljucivo pravo na prenos onda niko ne smije praviti legalno prenos... eh sad sto majorizirani imaju dodatna prava u ovoj drzavi nista me ne cudiPappy je napisao/la:Mislim da im ne može zabraniti. Jer ljudi snimaju svojim kamerama, ne snimaju kamerama BHT. Recimo da su to sada potpuno dvije različite televizije.BitiSrcemVezan je napisao/la: Mislim da neće puštati strim, zabraniće im BH Telekom, čisto da zahebu sve koji nemaju mojutv.
A eto kao arenu imaju svi, kod nas ti monopoli cuda rade sportklub i engleski premiership su prica za sebe.Pappy je napisao/la: Nemaju isključivo prava, jer Arena isto tako ima pravo. Ali kontam ja šta ti želiš reći. Međutim, nije pošteno da ta Moja TV tako drži monopol nad prenosom a ne pokriva ni 50% teritorije, tačnije ne konzumiraju s njeni proizvodi ni na 50% teritorije. A ako se ne varam, mi koji nemamo BH Telekom preplatu, mi ne možemo ni na koji način doći do Moje TV, pa makar i platitli to za prenos, koliko se već plaća. I u tom smislu @bitisrcemvezan je donele u pravu, rade to iz čistog hira, oni kao neki mangupi sada.
Ljudi imaju pravo prenosa te utakmice i rade ocito sto i drugi sa tim tv pravima.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Arena nikada nije zabranila prenos nečega zbog toga jer je išao prenos kod njih. Mislim, poštovao bih ja to da se zabrani klupska TV, u situaciji kada bi taj prenos išao na zemaljskoj mreži, i svako bi imao pravo da ga gleda. Npr. Arena nikada nije pravila smetnje Crvenoj zvezdi kada je išao strim preko Zvezda TV, i plaćao se neka 2 evra čini mi se po meču.propuh je napisao/la:A eto kao arenu imaju svi, kod nas ti monopoli cuda rade sportklub i engleski premiership su prica za sebe.Pappy je napisao/la: Nemaju isključivo prava, jer Arena isto tako ima pravo. Ali kontam ja šta ti želiš reći. Međutim, nije pošteno da ta Moja TV tako drži monopol nad prenosom a ne pokriva ni 50% teritorije, tačnije ne konzumiraju s njeni proizvodi ni na 50% teritorije. A ako se ne varam, mi koji nemamo BH Telekom preplatu, mi ne možemo ni na koji način doći do Moje TV, pa makar i platitli to za prenos, koliko se već plaća. I u tom smislu @bitisrcemvezan je donele u pravu, rade to iz čistog hira, oni kao neki mangupi sada.
Ljudi imaju pravo prenosa te utakmice i rade ocito sto i drugi sa tim tv pravima.
Kod nas se pravi problem oko svega, a vidjecemo kako ce ici to sa tim strimom koji u biti i nije tv ko zna kavi su tu odnosi sa tim tvpravima...Pappy je napisao/la:Arena nikada nije zabranila prenos nečega zbog toga jer je išao prenos kod njih. Mislim, poštovao bih ja to da se zabrani klupska TV, u situaciji kada bi taj prenos išao na zemaljskoj mreži, i svako bi imao pravo da ga gleda. Npr. Arena nikada nije pravila smetnje Crvenoj zvezdi kada je išao strim preko Zvezda TV, i plaćao se neka 2 evra čini mi se po meču.propuh je napisao/la:A eto kao arenu imaju svi, kod nas ti monopoli cuda rade sportklub i engleski premiership su prica za sebe.Pappy je napisao/la: Nemaju isključivo prava, jer Arena isto tako ima pravo. Ali kontam ja šta ti želiš reći. Međutim, nije pošteno da ta Moja TV tako drži monopol nad prenosom a ne pokriva ni 50% teritorije, tačnije ne konzumiraju s njeni proizvodi ni na 50% teritorije. A ako se ne varam, mi koji nemamo BH Telekom preplatu, mi ne možemo ni na koji način doći do Moje TV, pa makar i platitli to za prenos, koliko se već plaća. I u tom smislu @bitisrcemvezan je donele u pravu, rade to iz čistog hira, oni kao neki mangupi sada.
Jbg Face tv (pre)uzme strim od Standarda i onda se zale kako su im ovi poslali los prenos i nema rezisera istog
Za mene je to vrhunac i nista me vise ne moze iznenaditi, ne bi se zacudio da umreze mobilne i sa njima pocnu ekskluzivno prenosti utakmice.
Zadnja izmjena: propuh, dana/u 13 avg 2015, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Moja TV i Arena su dva svijet različita.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 1 gost.