Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pitam ovo svako malo i pitat ću opet s nadom da će mi neko odgovorit'.BosnianKingdom je napisao/la:10000 + sezonske,moguće očekivati nekih 10k ljudi..
Oko 300hifans je napisao/la:Pitam ovo svako malo i pitat ću opet s nadom da će mi neko odgovorit'.BosnianKingdom je napisao/la:10000 + sezonske,moguće očekivati nekih 10k ljudi..
Kolko smo sezonskih prodali ?
Hilmagaaahilmo je napisao/la:Nekako dugo to čekamo, jes da nije odigrao mnogo utakmica ali i ono što je igrao uhh, ona u prvom kolu je pokazala da nije zaboravio igrati, ili da voli igrati protiv "manjih" ekipa.Sabinho je napisao/la:@ajax Milos je igracina a aBd Mesa nastavlja gdje je on stao.
Iskreno mene je Meša razočarao u ono malo vremena što je ušao protiv Poljaka, umjesto da trči i bori se otima loptu njemu je trebalo na terenu da provede 5 minuta da bi napravio prvi kontakt s loptom. Nekako sam postao skeptik što se njega tiče a ostalo mu je manje od godine ugovora.
Ali eto evo mu sad prilike neka me demantuje, vjerujem da će Dženo početi sa
-----------Alispahić------------
---Radovac------Inakde-------
P.S. Offtopic
Hvala vam za ovih predivnih šest godina druženja, ispočetka nisam ni znao dokle će ovo dogurati, ali sad ne znam šta bih da nije ove teme i ovog foruma. Zajedno smo se veselili i tugovali, u budućnosti ćemo se vjerujem samo veseliti.
Deniald čisto sumnjam da cifra nije veća bar minimalno 3 puta...Ali eto...Denvald je napisao/la:Oko 300hifans je napisao/la:Pitam ovo svako malo i pitat ću opet s nadom da će mi neko odgovorit'.BosnianKingdom je napisao/la:10000 + sezonske,moguće očekivati nekih 10k ljudi..
Deniald čisto sumnjam da cifra nije veća bar minimalno 3 puta...Ali eto...[/quote]Denvald je napisao/la:Oko 300hifans je napisao/la:Pitam ovo svako malo i pitat ću opet s nadom da će mi neko odgovorit'.BosnianKingdom je napisao/la:10000 + sezonske,moguće očekivati nekih 10k ljudi..