Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ako ti izleti na piku nov G4 za 750 KM, uzmi ga, bilo je par mobitela za 750, al' brzo odu.. evo ima jedan iz Usore doduše: http://www.olx.ba/artikal/18393779/lg-g ... garancija/
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Danas sa drugom isao da uzme Lumiu 640, za novac koji kosta telefon je extra, impresionirala me kamera. Brzo okida fotke. Dosta dobar ekran, ne kao na 535. S ovom su naprvili dobar telefon izgleda u jeftinoj kategoriji. Iako Xl izgleda dosta bolje.
Mada ja jos cekam 940
Mada ja jos cekam 940

Mia San Mia
I sta rekoste za Huawei P7?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Izgleda da ga niko nema pa guglaj.Sage je napisao/la:I sta rekoste za Huawei P7?
Ja imam P8 i odlican je. Valjda P7 nije i ne moze biti puno gori.
Galaxy S6, Iphone 6, HTC M9, LG G4, SONY Z3 PLUS
Any idea, prijedlog, sugestija, misljenje?
Any idea, prijedlog, sugestija, misljenje?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ne znam sta ocekujes da ti ko kaže, to su sve mobiteli zvijeri izaberi koji ti se najviše svidja 

Svi su oni u 5 deka, malo je razlike izmedju njih (sem izmedju iPhonea i ostalih), ali bih ja licno (i subjektivno) uzeo ili iPhone ili One M9, mozda su drugi telefoni bolji u tim nekim sitnicama, ali mi se HTC svidja u pogledu izrade i Sensea, a Apple je brend sam po sebi, neces pogrijesiti sta god da uzmes, na tebi je sve
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ovo mi zvuci ko neka potpala, da se pokrene neki fanboys fajt, koja bi prije uspjevala, no sada ne
Osoba koja kupuje tkave telefone jasno zna sta zeli od telefona
Osoba koja kupuje tkave telefone jasno zna sta zeli od telefona
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Anonimni ti sve rekao. Svi su oni masine, ne zna se koji je bolji, sad je na tebi jel se furas (galaxy s6 i iphone 6) ili ti je svejedno.
Da ja biram sebi isao bi na xperiu, samo zbog baterije (licno misljenje, uzmi sta ti se svidja).
@quaresma nema koga nalozit u ove kasne sate
Da ja biram sebi isao bi na xperiu, samo zbog baterije (licno misljenje, uzmi sta ti se svidja).
@quaresma nema koga nalozit u ove kasne sate

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ma nema pravilnog izbora to je do cejfa realno, tako da i ne znam kakva rasprava se može izrodit 

Druze ne zezaj, samo sam upitao....sta sam trebao, stavit napomenu da ne zelim fajt i da je vrlo ozbiljno pitanje?
Upratio sam da se ovdje moze finih stvari saznat i da baratate sa ovom tematikom, sta ima lose u tome da se upita?
Ispade sad ako upitam ko je bolji, univerzalno ili fontele, bice varijanta ovo je neki s one strane, hoce da ukalja onog drugog?

Ispade sad ako upitam ko je bolji, univerzalno ili fontele, bice varijanta ovo je neki s one strane, hoce da ukalja onog drugog?

- JoseMourinho
- Kontakt:
Neće zna se da su u univerzalnom varalice, tu bi se svi složili 
Ma nije ne znam sta te zanima kad su sve vrh mobiteli, najbolji trenutno, izaberi koji ti se najviše svidja ha izgledom, imenom itd...

Ma nije ne znam sta te zanima kad su sve vrh mobiteli, najbolji trenutno, izaberi koji ti se najviše svidja ha izgledom, imenom itd...
- harisbokii
- Kontakt:
Gdje u Sarajevu kupiti mobitel? Da nije univerzalno iz razloga sto nemam neka dobra iskustva sa njima, po pitanju uvazavanja garancije i kvarova.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ostavio sam mobitel preko noci da se puni (nije mi prvi put) i jutros ga ne mogu upaliti, sta je rec?
Digital City ili Hustel, od mene preporuke i za jedne i za drugeharisbokii je napisao/la:Gdje u Sarajevu kupiti mobitel? Da nije univerzalno iz razloga sto nemam neka dobra iskustva sa njima, po pitanju uvazavanja garancije i kvarova.
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Bhtelecom, fontele, pikharisbokii je napisao/la:Gdje u Sarajevu kupiti mobitel? Da nije univerzalno iz razloga sto nemam neka dobra iskustva sa njima, po pitanju uvazavanja garancije i kvarova.
Koliko kosta galaxy 5?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Nov 600-650 KM
@wayneroo
mozes li uci u recovery ikako?
@wayneroo
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma ne mogu nista, sad bas probao.. Kontam da je do baterije mozda?anonimni je napisao/la:Nov 600-650 KM
@wayneroo
Hvala. Imam 3 neo, pa se kontam prebaciti. 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.