FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Sta nam je zacrtani cilj ??
Prodat sve sto valja
Prodat sve sto valja
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
ti si lud covjek. kosoric i A reprezentacijasajo10 je napisao/la: Kosoric samo zbog svojih igara u Evropi je zasluzijo mjesto ako nista na sirem spisku a selekcije. Dok je jos igrao u u21 bio mi je toliko interesantan, cak sam mislio da ce davni dana postati a reprezentativac, zato sam i zadovoljan bio kad je potpisao za nas. Samo naprijed!
BBB je napisao/la:ti si lud covjek. kosoric i A reprezentacijasajo10 je napisao/la: Kosoric samo zbog svojih igara u Evropi je zasluzijo mjesto ako nista na sirem spisku a selekcije. Dok je jos igrao u u21 bio mi je toliko interesantan, cak sam mislio da ce davni dana postati a reprezentativac, zato sam i zadovoljan bio kad je potpisao za nas. Samo naprijed!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
trening danas u ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Edin Džeko bez obzira na učinak u Rome neće se vraćati u redove Građana, a Roma je dužna da na kraju sezone otkupi Džekin ugovor. Ovakav dogovor klubova napravljen je kako bi se izbjeglo plaćanje određenih finansijskih penala. Ipak razloga za zabrinutost u Zvorničkoj 27 nema, Edin Džeko još jednom će biti zlatna koka Željezničara.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
cini mi se da neko rece 17:30 ,ali ako neko zna bolje nek kazeZZtop10 je napisao/la:trening danas u ?
DR.HOUSE je napisao/la:cini mi se da neko rece 17:30 ,ali ako neko zna bolje nek kazeZZtop10 je napisao/la:trening danas u ?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
hvalatm8782 je napisao/la:DR.HOUSE je napisao/la:cini mi se da neko rece 17:30 ,ali ako neko zna bolje nek kazeZZtop10 je napisao/la:trening danas u ?
I onda kada više ne bude me ovdje
stoperi funkcionišu u paru. ovi su ljetos funkcionisali na evropskom nivou i bili možda i najjači dio ekipe. prodati jednog za neki iznos koji se može dobiti za igrača iz naše lige od 28 godina i jednu godinu ugovora bi bilo ludilo. a teško da bi neko dao i sto hiljada.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ma kakva prodaja, nema ništa od toga. Znamo koliko smo se mučili sa stoperima i sad treba i to pokvariti. A nismo više u situaciji da moramo prodavati igrače za bilo kakve pare, bar ove sezone.
Jesam poželjela Grbavicu.
Valja dočekati. 
Jesam poželjela Grbavicu.
Ja sam dobio informaciju da je u 18:00tm8782 je napisao/la:DR.HOUSE je napisao/la:cini mi se da neko rece 17:30 ,ali ako neko zna bolje nek kazeZZtop10 je napisao/la:trening danas u ?
Jos kad bi u prvom timu bili Diatta i onaj brazilacpride_of_merseyside je napisao/la:Ma kakva prodaja, nema ništa od toga. Znamo koliko smo se mučili sa stoperima i sad treba i to pokvariti. A nismo više u situaciji da moramo prodavati igrače za bilo kakve pare, bar ove sezone.
Jesam poželjela Grbavicu.Valja dočekati.
Kome je ba 28 godinaChWilla je napisao/la:stoperi funkcionišu u paru. ovi su ljetos funkcionisali na evropskom nivou i bili možda i najjači dio ekipe. prodati jednog za neki iznos koji se može dobiti za igrača iz naše lige od 28 godina i jednu godinu ugovora bi bilo ludilo. a teško da bi neko dao i sto hiljada.
Edit : moja greska nesto mi je u glavi bilo da je Kosoric 90' godiste.. Ma ne treba ga sad pustiti nikako..
Zadnja izmjena: Minjore, dana/u 14 avg 2015, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
kosoriću.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
CARSON je napisao/la: Jos kad bi u prvom timu bili Diatta i onaj brazilac![]()
![]()
Ne zezaj.
A i što ne bi bili ako zasluže
vidjećemo al' brazilac bogami i umije i trči...
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ma dobar brazilac Bgm. 
ja mislim da diatta zasluzuje da igra u prvom timu ne znam da li se slazes ?pride_of_merseyside je napisao/la:CARSON je napisao/la: Jos kad bi u prvom timu bili Diatta i onaj brazilac![]()
![]()
Ne zezaj.Gdje sam ja to rekla da oni trebaju biti u prvom timu?
A i što ne bi bili ako zasluže
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Jok ja.CARSON je napisao/la:
ja mislim da diatta zasluzuje da igra u prvom timu ne znam da li se slazes ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.