FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Što grmi,daj bože da pljusak ne udari.
Sastavit ce garant, al sumnjam da ce padat do 8, iskihat ce se to 2-3 sata i to je to.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
uNbx je napisao/la:Sastavit ce garant, al sumnjam da ce padat do 8, iskihat ce se to 2-3 sata i to je to.
To bi bilo kao naruceno.
Super vrijeme bez sparine,odlican termin.Nije mi jasan ni jedan navijac Sarajeva,koji nema obaveza,a ostane kuci preko tv-e gledati tekmu.
Citam u danasnjem avazovom sportu kako od Cimirotovog obestecenja 60% pripada klubu,a 40% njegovom menadzeru!!!
Tako mu navodno pise u ugovoru,a Tan insistita da menadzer smanji procenat i to je najveca kocnica transferu!
Dali je to tacno ili ovi lupetaju???
Tako mu navodno pise u ugovoru,a Tan insistita da menadzer smanji procenat i to je najveca kocnica transferu!
Dovoljno je reci avazov sport , ne moram dalje objasnjavati , nisu u zivotu nikad nista pogodilizagorski je napisao/la:Citam u danasnjem avazovom sportu kako od Cimirotovog obestecenja 60% pripada klubu,a 40% njegovom menadzeru!!!![]()
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
E i ti si nasao odakle ces uzimati info
Opustite se, 1,3 pripada klubu.
Nego jos malo pa IIIDDDDEEEEMMMMOOOOOOOOOOOO
Nego jos malo pa IIIDDDDEEEEMMMMOOOOOOOOOOOO
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."
Pa sta ti je j*bo te chico, njih uzimas za ozbiljnozagorski je napisao/la:Citam u danasnjem avazovom sportu kako od Cimirotovog obestecenja 60% pripada klubu,a 40% njegovom menadzeru!!!![]()
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa zar neki stvarno mpgu nasjesti na takve price?! Zasta smatrate FK Sarajevo? Zasta smatrate ljude koji su u klubu i koji su klub doveli ovdje gdje je sada? Zasra na kraju krajeva smatrate Vincenta Tana? Vi mislite da su oni neko kome neki menadzeri mogu uzeti skoro 50% profita?? Mislite da su oni jucer pali s grane? Sta sutra kad bi se desio neki transfer od 10 miliona nekom menadzeru bi islo 4m? Kako samo mislite da je onda Tann dobio bogatstvo koje ima?zagorski je napisao/la:Citam u danasnjem avazovom sportu kako od Cimirotovog obestecenja 60% pripada klubu,a 40% njegovom menadzeru!!!![]()
Opusteno bolan i uopste ne obracat paznju na to sto bolesnici, zavidnici i mitomani pricaju!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Cimirot je potpisao prije tana, i ima covjek procent, al cuj 40% 
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Znači ako bi cimija paok prodo za 2 god za 10 mil, 40 % njegovom menadzeru, 25 % nama, 10 cimiu i sve ostalo paoku hahah.. stvarno ne kontam šta aero desava tim ljudima u avazu roll
Re: Odg: FK Sarajevo
A sad Saraj'vo igraj i pobjedi, s tobom su Horde zla sa sjevera...
Ma pustite se transfera imaju ljudi koji to rade igramo derbi večeras...
Zovite raju, animirajte da nas bude što više...
IGRAJ BORDO BIJELI
Ma pustite se transfera imaju ljudi koji to rade igramo derbi večeras...
Zovite raju, animirajte da nas bude što više...
IGRAJ BORDO BIJELI
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Koliko leotaru tacno pripada od transfera ?
Ma nisam ja nasjeo na njihovu priču,naprotiv već odavno ih uzimam sa rezervom.FrancescoTotti je napisao/la:Pa zar neki stvarno mpgu nasjesti na takve price?! Zasta smatrate FK Sarajevo? Zasta smatrate ljude koji su u klubu i koji su klub doveli ovdje gdje je sada? Zasra na kraju krajeva smatrate Vincenta Tana? Vi mislite da su oni neko kome neki menadzeri mogu uzeti skoro 50% profita?? Mislite da su oni jucer pali s grane? Sta sutra kad bi se desio neki transfer od 10 miliona nekom menadzeru bi islo 4m? Kako samo mislite da je onda Tann dobio bogatstvo koje ima?zagorski je napisao/la:Citam u danasnjem avazovom sportu kako od Cimirotovog obestecenja 60% pripada klubu,a 40% njegovom menadzeru!!!![]()
Opusteno bolan i uopste ne obracat paznju na to sto bolesnici, zavidnici i mitomani pricaju!
Samo znam da je Cimijev ugovor potpisan prije Tana i znam sigurno da menadžer ima neki procenat tu 100%. Samo mi se 40% čini previše. Ovo je čini mi se pokušaj da se ipak jedan ovako dobar posao i transfer obezvrijedi,da to naši dušebrižnici lakše podnesu.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 14 avg 2015, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
HORDE BODRE TE SRCEM IGRAJTE !!!
Ako nas ne bude večeras najmanje 10 milja,ništa smo! 
Očekujem:
DELAČ-TATKO,STAPANOV,BARBARIĆ,PUZI-IKANDE,RADOVAC-ALISPAHIĆ-DULJA.KRSTE-BENKO
Očekujem:
DELAČ-TATKO,STAPANOV,BARBARIĆ,PUZI-IKANDE,RADOVAC-ALISPAHIĆ-DULJA.KRSTE-BENKO
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@zagorski upravu si, to rade cisto da se popljuju na najveci transfer ikad, i da smanje velicinu toga.. Al eto. Jadovi ne kontaju da je ovakav transfer dobar za svaki klub u ligi 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pa mora da se moze saznat koliko je njegov procenat , nije CIAFrancescoTotti je napisao/la:@zagorski upravu si, to rade cisto da se popljuju na najveci transfer ikad, i da smanje velicinu toga.. Al eto. Jadovi ne kontaju da je ovakav transfer dobar za svaki klub u ligi
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
kakvo je vrijeme u sarajevu? jeli to pada kisa?
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, misstianopenaldo i 13 gostiju.