Danas pobjeda i nista drugo,ocekujem da moj miljenik Ahmetovic postigne gol ili dva i da ovim fanovima Sulje pokaze ko je tata u napadu !!
Ko izdrzi pricat ce,jer i za mene je ovo previse..
Prognoza 3:0 ( 2x Ahmetovic,Zeba)
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Reprogram druze zeza Slobodu, poznato ti je da u Federaciji zakon nalaze da ne mogu igrati stranci ako je klub prezaduzen, a nije potpisao reprogram. U RS su taj dug zaledili i odobrili klubovima da registruju strance, **** ne prasta. Po meni je i bolje tako, jer inace bi nasi klubovi se nemilosrdno zaduzivali i dalje, a to se otelo kontroli vec odavno i u Slobodi, Celiku, a po RS da ne pricamo... kad-tad ce i oni morati vratiti te dugove, a oni su iz godine u godinu sve veci i veci.ren_hz je napisao/la:Kako vi ne mozete registrovati Kostica zbog dugova, kad je mogao Borac koji je najzaduzeniji sportski kolektiv u drzavi ?
Nikako mi to nije jasno.
Nije uopste losa opcija sa posudbom 6 mjeseci, recimo u prvu ili drugu srbijansku ligu.
Ma temperatura na tribini će biti još 2-3 stepena viša od zagrijanog betona do hrpe ljudi iz kojih će toplina izbijat (smrad istoTuzlak04 je napisao/la:Ima da se svi potrpamo na A sektor. Tamo će do tad biti hladovinaThranduil je napisao/la:Teška glupost, utakmica u 17h kad je temperatura na vrhuncu. Pokrepat ćemo svi dole kolektivno, vjerujem da neće biti puno ni raje, em je radni radni dan em je pretoplo.
Reflektori (sunce-toplota) i natkrivene tribine (kiša-snijeg) su minimalni uslovi koje bi svaki stadion trebao ispunjavati.
Zato što Sloboda izmiruje obaveze prema Federaciji BiH, a Borac prema Republici Srpskoj, gdje sankcije očito nisu tako rigorozne kao što je to slučaj ovdje kod nas. Ali, nadam se da će se problem ubrzo riješiti potpisivanjem reprograma, iako je to davno trebalo biti završeno.ren_hz je napisao/la:Kako vi ne mozete registrovati Kostica zbog dugova, kad je mogao Borac koji je najzaduzeniji sportski kolektiv u drzavi ?
Coraco je napisao/la:Babuka Ahmetović opet pogađa aBd
Beduin je napisao/la:Reprogram druze zeza Slobodu, poznato ti je da u Federaciji zakon nalaze da ne mogu igrati stranci ako je klub prezaduzen, a nije potpisao reprogram. U RS su taj dug zaledili i odobrili klubovima da registruju strance, **** ne prasta. Po meni je i bolje tako, jer inace bi nasi klubovi se nemilosrdno zaduzivali i dalje, a to se otelo kontroli vec odavno i u Slobodi, Celiku, a po RS da ne pricamo... kad-tad ce i oni morati vratiti te dugove, a oni su iz godine u godinu sve veci i veci.ren_hz je napisao/la:Kako vi ne mozete registrovati Kostica zbog dugova, kad je mogao Borac koji je najzaduzeniji sportski kolektiv u drzavi ?
Nikako mi to nije jasno.
Nije uopste losa opcija sa posudbom 6 mjeseci, recimo u prvu ili drugu srbijansku ligu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.