Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jaydoo82
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Jaydoo82 » 05 maj 2010, 09:52

miralem444 je napisao/la:Mensur Mujdža pojačava zmajeve

Kako nezvanično saznajemo, Mensur Mujdža će promjeniti sportsko državljanstvo i u budućnosti se staviti na raspolaganje našem selektoru Safetu Sušiću.

Mujdža, koji je ljetos dres Zagreba zamjenio dresom njemačkog Freiburga, na ovaj korak se odlučio nakon jučašnjeg razgovora sa Sušićem.

Prethodno je ovaj desni bočni branio boje mlade reprezentacije Hrvatske. Mujdža je porijeklom iz Doboja, a njegov brat Jasmin je prije desetak godina igrao za našu reprezentaciju, u selektorskoj eri Fuada Muzurovića.

I Mensur se pojavljivao na okupljanju naše reprezentacije, istina mlade za vrijeme selektorovanja Ibrahima Zukanovića, ali zbog nemara nadležnih nije uspio dobiti naše papire.

Na sreću greške iz prošlosti je ispravio Sušić, pa ćemo u Mujdži dobiti veliko pojačanje na desnom boku, a možda i na lijevom, s obzirom da se Mensur na obje pozicije dobro snalazi. U posljednje vrijeme Mujdža igra u velikoj formi u njemačkoj Bundesligi, gdje je njegov Freiburg već osigurao opstanak.

odlicnoo.....kranulo jeee kako trebaa...volim te bosno

dobre vjesti.. super, treba nam neko na ljevoj strani, zamislite: Mujdza - Nadarevic - Spahic - Berberovic
dva brza krila a beton i celik u sredini :D :D :D
BLUE NATION.

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 05 maj 2010, 09:54

Virtu4l je napisao/la:Kakva šansa? Dečko odlučio da igra za svoju zemlju, jednostavno.
S obzirom na one izjave iz prošlosti. Valjda je skužio da nema za njega igre u Hrvatskoj, jer ako ga sada nije pozvao kad su Lovren i Vida poslani u mlade neće nikad. Pozvan je J. Buljat, panjina koja igra u Hajduku samo zato što nemaju boljeg.

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 05 maj 2010, 09:57

Mrgood je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Kakva šansa? Dečko odlučio da igra za svoju zemlju, jednostavno.
S obzirom na one izjave iz prošlosti. Valjda je skužio da nema za njega igre u Hrvatskoj, jer ako ga sada nije pozvao kad su Lovren i Vida poslani u mlade neće nikad. Pozvan je J. Buljat, panjina koja igra u Hajduku samo zato što nemaju boljeg.
Zar je vazno?! najvaznije je da smo mi dobili solidnog beka, da pojaca slabasnu konkurenciju na toj poziciji

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 05 maj 2010, 10:05

E ovo je dobra vijest posebno mi je drago sto momak moze i na lijevoj strani igrati, ali sada se javlja problem, sta kada se Salihovic vrati njega treba u vezni red, ali koga trebamo onda da izbacimo to je tesko pitanje, ali selektor zna svoje to je sigurno :D.
--Pametnij popusta--

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 05 maj 2010, 10:22

armin90 je napisao/la:E ovo je dobra vijest posebno mi je drago sto momak moze i na lijevoj strani igrati, ali sada se javlja problem, sta kada se Salihovic vrati njega treba u vezni red, ali koga trebamo onda da izbacimo to je tesko pitanje, ali selektor zna svoje to je sigurno :D.
Od viska glava ne boli. Naci ce se mjesto. Lijepo je vidjeti da na poziciji ofanzivnog veznog imam zamjene poput Salihovica i Medunjanina pa cak i Ibricica. Koliko mujdza ima godina??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 05 maj 2010, 10:23

majestic24 je napisao/la:
armin90 je napisao/la:E ovo je dobra vijest posebno mi je drago sto momak moze i na lijevoj strani igrati, ali sada se javlja problem, sta kada se Salihovic vrati njega treba u vezni red, ali koga trebamo onda da izbacimo to je tesko pitanje, ali selektor zna svoje to je sigurno :D.
Od viska glava ne boli. Naci ce se mjesto. Lijepo je vidjeti da na poziciji ofanzivnog veznog imam zamjene poput Salihovica i Medunjanina pa cak i Ibricica. Koliko mujdza ima godina??
Ima 26 godina koliko ja znam, taman iskusniji malo ali ne prestar :D.
--Pametnij popusta--

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 05 maj 2010, 10:25

Dzeko - Ibisevic

Salihovic - Pjanic - Misimovic - Ibricic

Mujdza - Nadarevic - Spahic - Berberovic/Jahic

Begovic/Hasagic
BLUE NATION.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 05 maj 2010, 10:26

Odlicno , znamo da ni na lijevom ni desnom bocnom nismo dobro pokriveni . Gdje god bude igrao to ce biti odlicno pojacanje za repku. A sada gdje ce Sejo igrati . Mozda Susic prebaci u formaciju 4-5-1 , nista ne znaaas :D ili nesto iskombinira :)
@a yaydo nemozemo mi igrati bez def. veznog ,tako da sve to pada u vodu ;)

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 05 maj 2010, 11:07

bavarian_bk je napisao/la:Odlicno , znamo da ni na lijevom ni desnom bocnom nismo dobro pokriveni . Gdje god bude igrao to ce biti odlicno pojacanje za repku. A sada gdje ce Sejo igrati . Mozda Susic prebaci u formaciju 4-5-1 , nista ne znaaas :D ili nesto iskombinira :)
Nazalost moram se slozit sa tobom, moraju Rahimic ili Muratovic igrat jer je tesko Misketa ili Pjanu povuci nazada. Mada jeste Susic izjavio da zeli Pjanica defanzivnije e da li je on kontao da Pjana igra defanzivnog veznog neznam, mada mislim da nije to njegova pozicija, ali ipak Susic zna kako ce i sta ce :D. Sto se tice ove formacije sto je yaydo napravio bila bi dobra za Soccera al za stvarnosti kod nas tesko :D.
--Pametnij popusta--

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 05 maj 2010, 11:27

armin90 je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Odlicno , znamo da ni na lijevom ni desnom bocnom nismo dobro pokriveni . Gdje god bude igrao to ce biti odlicno pojacanje za repku. A sada gdje ce Sejo igrati . Mozda Susic prebaci u formaciju 4-5-1 , nista ne znaaas :D ili nesto iskombinira :)
Nazalost moram se slozit sa tobom, moraju Rahimic ili Muratovic igrat jer je tesko Misketa ili Pjanu povuci nazada. Mada jeste Susic izjavio da zeli Pjanica defanzivnije e da li je on kontao da Pjana igra defanzivnog veznog neznam, mada mislim da nije to njegova pozicija, ali ipak Susic zna kako ce i sta ce :D. Sto se tice ove formacije sto je yaydo napravio bila bi dobra za Soccera al za stvarnosti kod nas tesko :D.
Nisam siguran da će Pape staviti zajedno i murata i rahimića.Više vjerujem da muratović ulaziti pri kraju tekme ali će rahimić i dalje počinjati od početka- čovjek je dobar defanzivac na sredini. e sada, oba su postara tako da od njih ne mozemo ocekivati nesto vise od 2w godine igranja za repku. Iako ja mislim da je muratovic veoma brzo napustiti repku. sto se tiće mujđe to je sjajna vijest i molio bih ljude da u tome vide nesto pozitivno bez pljuvanja, price o patriotizmu i sl. Ono sto mislim da niko nije prokomentarisao a iznenadilo me je jeste da su ljudi zvizdali berberovicu kada je ulazio na teren u tekmi protiv gane. ja vjerujem da to nema nigdje na svijetu- mozda nije najigrac ali nije bas ni gresaka puno napravio. Nije mi bilo jasno zbog cega ali doci na tekmu repke i zvizdati covjeku koji tek ulazi je katastrofa.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 05 maj 2010, 11:33

džakailibu je napisao/la:
armin90 je napisao/la:
Nisam siguran da će Pape staviti zajedno i murata i rahimića.Više vjerujem da muratović ulaziti pri kraju tekme ali će rahimić i dalje počinjati od početka- čovjek je dobar defanzivac na sredini. e sada, oba su postara tako da od njih ne mozemo ocekivati nesto vise od 2w godine igranja za repku. Iako ja mislim da je muratovic veoma brzo napustiti repku. sto se tiće mujđe to je sjajna vijest i molio bih ljude da u tome vide nesto pozitivno bez pljuvanja, price o patriotizmu i sl. Ono sto mislim da niko nije prokomentarisao a iznenadilo me je jeste da su ljudi zvizdali berberovicu kada je ulazio na teren u tekmi protiv gane. ja vjerujem da to nema nigdje na svijetu- mozda nije najigrac ali nije bas ni gresaka puno napravio. Nije mi bilo jasno zbog cega ali doci na tekmu repke i zvizdati covjeku koji tek ulazi je katastrofa.
Pa to sam ja i rekao ili Muratovica ili Rahimica nisam rekao da njih dvojica igraju zajedno, predefanzivno je to ipak sa obzirom kakve igrace imamo za vezni red.
--Pametnij popusta--

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 05 maj 2010, 11:35

jesi , jesi-svaka cast-valjda ce i pape to skontati!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 05 maj 2010, 11:38

miralem444 je napisao/la:Mensur Mujdža pojačava zmajeve

Kako nezvanično saznajemo, Mensur Mujdža će promjeniti sportsko državljanstvo i u budućnosti se staviti na raspolaganje našem selektoru Safetu Sušiću.

Mujdža, koji je ljetos dres Zagreba zamjenio dresom njemačkog Freiburga, na ovaj korak se odlučio nakon jučašnjeg razgovora sa Sušićem.

Prethodno je ovaj desni bočni branio boje mlade reprezentacije Hrvatske. Mujdža je porijeklom iz Doboja, a njegov brat Jasmin je prije desetak godina igrao za našu reprezentaciju, u selektorskoj eri Fuada Muzurovića.

I Mensur se pojavljivao na okupljanju naše reprezentacije, istina mlade za vrijeme selektorovanja Ibrahima Zukanovića, ali zbog nemara nadležnih nije uspio dobiti naše papire.

Na sreću greške iz prošlosti je ispravio Sušić, pa ćemo u Mujdži dobiti veliko pojačanje na desnom boku, a možda i na lijevom, s obzirom da se Mensur na obje pozicije dobro snalazi. U posljednje vrijeme Mujdža igra u velikoj formi u njemačkoj Bundesligi, gdje je njegov Freiburg već osigurao opstanak.

odlicnoo.....kranulo jeee kako trebaa...volim te bosno
sjajno sad sanel jahic moze preci na zadnjeg veznog gdje i igra u aeku..very very nice :DDD
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 maj 2010, 11:41

Jos kad bi se i Papac vratio,pa isprobat sad Bilbiju protiv Njemacke i Svedske bilo bi dobro.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 05 maj 2010, 13:35

Mujdza se vraca u reprezentaciju BIH,istina do sada nije zabiljezio niti jedan nastup za bh zmajeve,ali je on tu najmanje kriv..velika je stvar u reprezentaciji imati jos jednog standardnog igraca iz bundeslige!!! svaka cast Susicu!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 05 maj 2010, 14:21

Ja mislim da je ovo nas najaci tim

----------------------Hasagic----------------------
Berberovic-----Pandza---Spahic--------Mujdza
------------Rahimic-----Jahic------------------
Pjanic------------------------------Misimovic
------------Dzeko-----Ibisevic-----------------

A moze i ova verzija 3-5-1-1

---------------Hasagic--------------------
------Nadarevic--Spahic---Pandza-----
Ibricic ---------------------------Mujdza
----------------Rahimic-------------------
Pjanic---------------------------Salihovic
------------------Misimovic--------------
------------------------------Dzeko-------
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 maj 2010, 14:37

@ Majestic24

Pandža da je u najidealnijoj postavi? Mora da se šališ. Pa ne može u onom Hajduku biti u prvom planu, a da istisne Nadarevića sa pozicije stopera. U tom tvoj najjačem timu ne vidim ni Ibričića, ni Salihovića. Rekao bih da je i Ibro bolji na desnom beku nego li Berberović, tako da...

Ne znam. Rekao bih da sa ovom ekipom koju imamo moramo igrati ofanzivnije, te rezultat neće izostati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 maj 2010, 14:53

Eto ti ga sad.
Nije dovoljno sto ste Dzeku provozali sa jedno 380 klubova.
Sad se i formacija ui repci pocela zaebavati.
Pape ima 5.000 eura mjesecno,kad bi rekao bilo kojem drugom selektoru drugih repki ljudi bi mu sadake dali.
Kad oni nasi nisu u savezu spremni,to jest namarali pa nema vise.
I jos raja ''drito''kako bi neki rekli hoce na Evropsko.Bilo sta drugo je ''neuspjeh'' :roll: :shock:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 maj 2010, 15:01

@Haris U ljudskoj je prirodi da izrazi svoje mišljenje, zar ne? Niko ovdje ne napisa kakvu bi taktiku trebao postaviti Safet, već su izrazili neko svoje (ne)subjektivno mišljenje. 120.000 maraka je više nego dobra "para" kada je naš standard u pitanju, a Sušić ima sasvim dovoljno, da mu ove pare mogu biti samo za telefonski račun.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 maj 2010, 15:16

Monolog je napisao/la:@Haris U ljudskoj je prirodi da izrazi svoje mišljenje, zar ne? Niko ovdje ne napisa kakvu bi taktiku trebao postaviti Safet, već su izrazili neko svoje (ne)subjektivno mišljenje. 120.000 maraka je više nego dobra "para" kada je naš standard u pitanju, a Sušić ima sasvim dovoljno, da mu ove pare mogu biti samo za telefonski račun.
Ma i nisam mislio direktno na tebe ili na nekog direktno,vec opcenito.
Svima nam je fakticki u krvi da ''pametujemo''kuda i gdje.I da onda sa gustom pljujemo po selektoru ili nekim igracima.Samo zato jer je ovaj igrac nekog protivnickog tima ili neke druge gluposti.
Svaki selektor ima dovoljno,ali ni jedan ne radi za klikere ili pokrivanje telefonskih racuna.
Pogotovo sto ih vecina nece biti ni blizu baraza a kamoli da odu na Evropsko.
Jedino su kod nas apetiti malo veci.Iako se nema ni za cackalica a kamoli lepine ili cevapa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], hansbosna, jasmin10, xinxee, Zglavkar i 14 gostiju.