FK Željezničar (opšte diskusije)
- molotovljev
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Doduše, oni koji su tada igrali u Želji ostali su u Dolini ćupova.
F.K.SARAJEVO
- molotovljev
Uglavnom, poenta je da Željezničar u tom periodu nije postojao, osim u ćiriličnoj verziji.
F.K.SARAJEVO
I sve to tata Raso nauciomolotovljev je napisao/la:Uglavnom, poenta je da Željezničar u tom periodu nije postojao, osim u ćiriličnoj verziji.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- molotovljev
I onda je došao svizac i zamotao cokoladumolotovljev je napisao/la:Uglavnom, poenta je da Željezničar u tom periodu nije postojao, osim u ćiriličnoj verziji.
Ne budali jadan pa Guso, Buki, Dzelo je mislim bio u Lastama kod vas su sve pobjegulje genetika je cudo. Cak vam je i tata Raso zdusio.molotovljev je napisao/la:Prihvati činjenice pile, na žalost ali tako je.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 14 avg 2015, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
postojala je i cirilicna verzija tvog kluba u istom periodu... i sta cemo sad?molotovljev je napisao/la:Uglavnom, poenta je da Željezničar u tom periodu nije postojao, osim u ćiriličnoj verziji.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- molotovljev
Gdje, na Koševu ?jovanmaksimovic je napisao/la:postojala je i cirilicna verzija tvog kluba u istom periodu... i sta cemo sad?molotovljev je napisao/la:Uglavnom, poenta je da Željezničar u tom periodu nije postojao, osim u ćiriličnoj verziji.
F.K.SARAJEVO
- molotovljev
Drugog maja 1996 godine Željezničar je ponovo rođen.
F.K.SARAJEVO
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jok, kosevo postalo groblje (btw, tamo mi je dedo sahranjen, tako da mi ne pisete kako me je sramota nazvati tu lokaciju grobljem), a grbavica prva linija... srpsko sarajevo igralo na palama, a srpski zeljeznicar u lukavici... i sad mi reci, jel postoji razlika izmedju ova dva kluba koji su postojali samo u glavama nekih bolesnih umova?!molotovljev je napisao/la:Gdje, na Koševu ?jovanmaksimovic je napisao/la:postojala je i cirilicna verzija tvog kluba u istom periodu... i sta cemo sad?molotovljev je napisao/la:Uglavnom, poenta je da Željezničar u tom periodu nije postojao, osim u ćiriličnoj verziji.
a onda zeljeznicar nije postojao do septembra 1953. po tebi, kakav mitoman
Zadnja izmjena: jovanmaksimovic, dana/u 14 avg 2015, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
FOR PAUL
FOR PAUL
Tesko ce ti on to obijasniti njih je psiholog ubio u pojam i danas se vide poslijedice.jovanmaksimovic je napisao/la:
jok, kosevo postalo groblje (btw, tamo mi je dedo sahranjen, tako da mi ne pisete kako me je sramota nazvati tu lokaciju grobljem), a grbavica prva linija... srpsko sarajevo igralo na palama, a srpski zeljeznicar u lukavici... i sad mi reci, jel postoji razlika izmedju ova dva kluba koji su postojali samo u glavama nekih bolesnih umova?!
Pa i onaj zip zna bolje provocirati
- molotovljev
Naravno da postoji razlika, jer je Željezničar izgubio ono što je u njegovom vlasništvu, stadion, papirologija itd, dok je
Sarajevo sve to zadržalo i nastavilo da funkcioniše. Nažalost, Željezničar je okupiran bio i nije mogao funkcionisati.
Sarajevo sve to zadržalo i nastavilo da funkcioniše. Nažalost, Željezničar je okupiran bio i nije mogao funkcionisati.
F.K.SARAJEVO
-
manijakdokraja
- Kontakt:
E Boze sacuvaj sta covjek sve nece procitati
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
zanimljivo...molotovljev je napisao/la:Naravno da postoji razlika, jer je Željezničar izgubio ono što je u njegovom vlasništvu, stadion, papirologija itd, dok je
FOR PAUL
FOR PAUL
Zar nije Srpsko Sarajevo igralo u Vogošći ?jovanmaksimovic je napisao/la:jok, kosevo postalo groblje (btw, tamo mi je dedo sahranjen, tako da mi ne pisete kako me je sramota nazvati tu lokaciju grobljem), a grbavica prva linija... srpsko sarajevo igralo na palama, a srpski zeljeznicar u lukavici... i sad mi reci, jel postoji razlika izmedju ova dva kluba koji su postojali samo u glavama nekih bolesnih umova?!molotovljev je napisao/la:Gdje, na Koševu ?jovanmaksimovic je napisao/la: postojala je i cirilicna verzija tvog kluba u istom periodu... i sta cemo sad?
a onda zeljeznicar nije postojao do septembra 1953. po tebi, kakav mitoman
Onako me zanima, nije vam vala neka rasprava
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ovo treba uokviritimolotovljev je napisao/la:Naravno da postoji razlika, jer je Željezničar izgubio ono što je u njegovom vlasništvu, stadion, papirologija itd, dok je
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
u pocetku da, kasnije presao na pale poslije 1995.ceze je napisao/la:Zar nije Srpsko Sarajevo igralo u Vogošći ?
Onako me zanima, nije vam vala neka rasprava
FOR PAUL
FOR PAUL
- molotovljev
Nisu igrali na Grbavici jer su prethodno stadion zapalili, a i pored toga stadion je bio faktički na prvoj liniji, tako da je bilojovanmaksimovic je napisao/la:zanimljivo...molotovljev je napisao/la:Naravno da postoji razlika, jer je Željezničar izgubio ono što je u njegovom vlasništvu, stadion, papirologija itd, dok je
Sarajevo sve to zadržalo i nastavilo da funkcioniše. Nažalost, Željezničar je okupiran bio i nije mogao funkcionisati.jos ces nam reci da zeljeznicar koji je nastupio 1994. na prvom prvenstvu bih bio u istom rangu kao zeljeznicar koji je igrao pod cirilicnim nazivom u lukavici, cak ne i na grbavici... zaista zelim da skiciram tvoj mozak da vidim kako ti to razmisljas...
nemoguće igrati utakmice na tom stadionu, slažeš se ? Da, igrao je Željo prvenstvo BiH, ali NK Željezničar.
F.K.SARAJEVO
-
sergejevic
- Kontakt:
Ovaj ide iz greske u gresku. Da se izvadi za jedno, onda slaze nesto drugo. Ne vrijedi mu ni odgovarati, ne zna vise ni sam sta hoce.
Trenutno korisnika/ca: ExBlueone, fks74, Hrasno15, Jet2Holiday, RaymondRed, tuitamo i 91 gost.