Komentator utakmice Marijan M. ...LFC_LAVOV je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHčamac je napisao/la:Daj ba ne kolesajte više da nas ne ukinu skroz pa ćete Totenhema I Fulhama gledati kombinovano.
Prvo cijelo, drugo kombinovano, od koga je dosta je. Budite realni, ko se uopšte nad'o ikakvom prenosu prije 10 dana.
Evo i pitari traže prenos tekme sa Slobodom za zelenim stolom. Zeleni sto fudbslski to je raj na njemu igra ....![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
kako sam ja cuo prenose 1. pol kupa i drugo prenose kombinovano sa city-totenhem ali ko evo vise paznje ce biti posveceno kupu :S sad koliko je to tacno ne znamharry_90 je napisao/la:Jel ovo sam 1 poluvrijeme prenose finale kupa ??? Ako je tako,stvarno nije fer,pa bolje da onda nikako i ne prenose,ako ce samo poluvrijeme prenosit,stvarno sramota od BHT 1.Nek oni prenose City-Tottenham,a finale kupa BiH ko sisa.Ionako je televizije bezveze,jedino su dobri kad prenose repku,ovo ostalo nista ne valja.
Postao/la Stole iz Bora dana 04 maj 2010, 15:30Stole iz Bora je napisao/la:ostao/la Seyo_TM dana 05 maj 2010, 00:08
[quote="Seyo_TM"]Finale Kupa BiH
Plavi krenuli u Banju Luku, baza će biti hotel Bosna.......
Pa zar i ti Seyo ..Stole iz Bora je napisao/la:Plavi krenuli u Banju Luku, baza će biti hotel Bosna
Sutra od 20.15 sati Borac i Željezničar kreću u konačni obračun za trofeje[/size]
...........
Kako ti se dalo peglat
ni tekst ni naslov nisu bitni nego najveca crna slova i zadnja recenica
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
BEKRIĆ: VEČERAS ĆEMO POKAZATI KVALITET
Večeras će u Banja Luci prvi finalni susret Kupa Bosne i Hercegovine odigrati domaći Borac i Željezničar, a sasvim sigurno prvo ime momčadi s Grbavice, Samir Bekrić, uvjeren je da on i njegovi saigrači mogu do pozitivnog rezultata.
"Jučer smo u Banja Luci odradili jedan trening i spremni očekujemo početak susreta. Nestrpljivi smo i vjerujte mi da svi željno iščekujemo prvi sudijski zvižduk", rekao je Bekrić za SportSport.ba i dodao:
"Mi cijelo proljeće igramo u dobroj formi i nadam se da ćemo i večeras pokazati svoje pravo lice. Svjesni smo šta nam donosi finale Kupa, kao što smo i svjesni kvalitete našeg protivnika, no mislim da smo u ovom trenutku bolji i da ćemo to pokazati u ova dva duela."
Veznjak Željezničara uvjeren je da bi u slučaju jednog pogotka u Banja Luci put za osvajanje Kupa Željezničaru bio dosta olakšan.
"Cilj nam je zabiti barem jedan pogodak, a uvjeren sam da u slučaju takvog scenarija ne možemo izgubiti. Ukoliko se u Sarajevo vratimo neporaženi, Borac na prepunoj Grbavici nema šta tražiti jer mi pred svojim vjernim navijačima ne znamo i ne smijemo zakazati", zakljućio je Bekrić.
- Ponos Torina
- Kontakt:
a ko to se nije nadao kad se svake godine do sad prenosilo finale kupačamac je napisao/la:Daj ba ne kolesajte više da nas ne ukinu skroz pa ćete Totenhema I Fulhama gledati kombinovano.
Prvo cijelo, drugo kombinovano, od koga je dosta je. Budite realni, ko se uopšte nad'o ikakvom prenosu prije 10 dana.
Evo i pitari traže prenos tekme sa Slobodom za zelenim stolom. Zeleni sto fudbslski to je raj na njemu igra ....
To je jedan veliki nacjonalista, taj komentator.Ponos Torina je napisao/la:Ako BHT1 usere rtrs ce prenositi utakmicu i onaj njihov komentator sto je govorio da je slavia u rangu sa real madridom![]()
![]()
![]()
snimak je na rtrs, jer prenose igokea- bosnaMaliMemo je napisao/la:To je jedan veliki nacjonalista, taj komentator.Ponos Torina je napisao/la:Ako BHT1 usere rtrs ce prenositi utakmicu i onaj njihov komentator sto je govorio da je slavia u rangu sa real madridom![]()
![]()
![]()
Može biti mada ja od Leotara nisam gled'o nijedno. Mislio sam zbog prekida prenosa domaćih utakmica tako da sam zaista bio prijatno iznenađen prenosom.ecif je napisao/la:a ko to se nije nadao kad se svake godine do sad prenosilo finale kupačamac je napisao/la:Daj ba ne kolesajte više da nas ne ukinu skroz pa ćete Totenhema I Fulhama gledati kombinovano.
Evo i pitari traže prenos tekme sa Slobodom za zelenim stolom. Zeleni sto fudbslski to je raj na njemu igra ....
Danas hrabro na boj pod Banja lukom 1737
- Ponos Torina
- Kontakt:
Neko je spomenuo da ce Marijan a ja znam da je Marijan na FTV a ne na BHT1
nece, rtrs prenosi samo crenu z. i partizanaPonos Torina je napisao/la:Ako BHT1 usere rtrs ce prenositi utakmicu i onaj njihov komentator sto je govorio da je slavia u rangu sa real madridom![]()
![]()
![]()
"TRECI PUT CASTIMO"
Ma zezam se za Marijana M.,spomenuo sam ga u vezi komentara o prenosu utakmice pitara za zelenim stolom....Ponos Torina je napisao/la:Na pregledu programa rtrs pise Borac-Zeljo u 20:10 prenos
Neko je spomenuo da ce Marijan a ja znam da je Marijan na FTV a ne na BHT1
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ostaje nam samo BHT1
Napredovo je Šeha dosta ove sezone
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, Allosio, Anpa, avalPacidoroP, b00t, Bonton, drzgemboadislic, ELDIABLO20, Ferroviere1987, GavranBeli, GIBRA, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Hrasno15, inzomni, Jarodwest, JimmyPage, Kajkutenjoyer, Kockoglavi, kosuljaplava, KrajinaTm87, Laudrup, legendarnadruga, Levin, Lewy21, LoveFootball1987, Lynx, Mana, ManIng, Miki82, MrAmarOsim, MrkiMedo, Orvel, perodeformero, Rauber33, Redfire16, spezial, StarmoCity, strucnjak9, TvrtkoPrvi, UtdBiH21, VibeTribeX, zastitaIdentiteta, ZeljeznicarUberAlles, Zhustri i 464 gosta.