Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Bukvalno sve reprezentacije (osim Španije) na Euru idu sa najjačim sastavom...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
grci prejaki
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ili smo mi preslabi, pa kosa nismo dali u trecojBernardBarnjak je napisao/la:grci prejaki
Poraz od 18 razlike.
Zao mi Ivanovica.
Zao mi Ivanovica.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Povećali su broj reprezentacija koje će igrati kvalifikacije za Olimpijske igre sa 12 na 18, tako da će 3-7 mjesto sa Eurobasketa izboriti nastup na tom turniru.. Eh sad pošto mi vjerovatno nećemo izboriti tih 7 mjesta trebamo pokušati dobiti jedan od tih turnira (ukupno 3 turnira). FIBA planira da turnir da zemlji koja ne izbori mjesto kroz kvalifikacije, a zemlja domaćin turnira će dobiti pozivnicu za taj turnir.
Nije nerealno da to budemo mi, recimo u Zeničkoj areni... a i imamo košarkašku publiku.
Nije nerealno da to budemo mi, recimo u Zeničkoj areni... a i imamo košarkašku publiku.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Ono sto sam vidio od Renfroa u ove dvije utakmice, bez ikakvih problema i ja mogu raditi. Prenijeti loptu na protivnicku polovinu, dati je prvom do sebe i isljuciti se iz nastavka akcije. Momak nije bio u stanju ni da probije igraca koji zapne u bloku, a da ne govorim o nekim ulazima pod obruc, kojih uopste nije bilo. Opet razumijem, nedavno se prikljucio, prilagodjava se ekipi, ali je svejedno malo ono sto je do sad prikazao. Od njega i Gordica se kombinovano ocekuje oko 25 poena, a nijedan gotovo nista nije pogodio u dosadasnjim pripremnim utakmicama.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jučer je još i dobar bio. Bukvalno nije pokazao ništa, igrač manje. Zeko jest bio loš na EP ali je, barem, odbranu igrao a ovaj ni to ne igra. Mi smo trebali dovesti šutera, kod svih selekcija crnci znaju dati tricu samo kod nas nemaju pojma. Shvatam da ne možemo igrača kao što Turci mogu ali možemo uzeti nekog koji je bolji od ovog, koji koliko-toliko zna šutat.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- invincible1921
- Kontakt:
Ma dobro jbg lako je sad pricat, nije niko ocekivo da pored mirze, djedovica i centarske linije , Alex bude taj koji ce zavrsavati napade....on je i doveden tu samo da prevodi loptu i dodaje. Ko je mogo znat da nece mirza igrat
=\_1921_/=
Nigdje ja nisam rekao da on treba davati 25-30 koseva, koliko je Mirza davao. Poenta je u tome da ako vec dovodis Amerikanca, onda to mora biti s razlogom i on mora biti neka prevaga. I, apsolutno je netacno da je on doveden samo da prevodi loptu i da dodaje! Od njega se pored kreiranja napada i asistencija ocekuju i neki poeni (10+ u prosjeku je sasvim dovoljno), pogotovo sad kad nema nikog od vodecih igraca. Ja jos vjerujem da ce on biti itekako koristan, pogotovo kad se jos malo uigraju i kad se skrati rotacija, ali sam dao sud na osnovu onoga sto je do sad pokazao.invincible1921 je napisao/la:Ma dobro jbg lako je sad pricat, nije niko ocekivo da pored mirze, djedovica i centarske linije , Alex bude taj koji ce zavrsavati napade....on je i doveden tu samo da prevodi loptu i dodaje. Ko je mogo znat da nece mirza igrat
Btw, Kikanovic je strasno napredovao, momak gotovo da ne zna promasiti sa poludistance. Vidi se da je mnogo trenirao, da je sad sve stvar rutine i nekako sam uvjeren da ce se i u Albi nametnuti i postati bitan igrac.
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 15 avg 2015, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Dosta bolji protok lopte nego na ostalim tekmama sto sam gledo pogadjamo i neke suteve , ja se ne mogu oteti dojmu da ovaj bavcic igra pod tremom od kad je u repci pa nije on ovako los igrac jednostavno nije imao je finu karijeru ali kad igra u repci uzasan je... EDIT kud srece kad bi sutalo ovako gadjao na epu ko ove 2 tekme...
- invincible1921
- Kontakt:
Jbg sto onda nisu trazli nekog crnca ko sto ostale repke u regiji nadju...Alex je igrac koji je citavu karijeru na prosjeku od 9-10 poenakobe24 je napisao/la:Nigdje ja nisam rekao da on treba davati 25-30 koseva, koliko je Mirza davao. Poenta je u tome da ako vec dovodis Amerikanca, onda to mora biti s razlogom i on mora biti neka prevaga. I, apsolutno je netacno da je on doveden samo da prevodi loptu i da dodaje! Od njega se pored kreiranja napada i asistencija ocekuju i neki poeni (10+ u prosjeku je sasvim dovoljno), pogotovo sad kad nema nikog od vodecih igraca. Ja jos vjerujem da ce on biti itekako koristan, pogotovo kad se jos malo uigraju i kad se skrati rotacija, ali sam dao sud na osnovu onoga sto je do sad pokazao.invincible1921 je napisao/la:Ma dobro jbg lako je sad pricat, nije niko ocekivo da pored mirze, djedovica i centarske linije , Alex bude taj koji ce zavrsavati napade....on je i doveden tu samo da prevodi loptu i dodaje. Ko je mogo znat da nece mirza igrat
Btw, Kikanovic je strasno napredovao, momak gotovo da ne zna promasiti sa poludistance. Vidi se da je mnogo trenirao, da je sad sve stvar rutine i nekako sam uvjeren da ce se i u Albi nametnuti i postati bitan igrac.
Edin Avdic je to fino objasnio nakon ocajnog nastupa Wrighta na prvernstvu gdje je imao najgori sut od svih igraca koji su nastupili na takmicenju:"KAD VEC BIRAS STARNCA KAD VEC IMAS MOGUCNOST DA IZABERES ONDA IZABERI DA BUDE PREVAGA, A NE JEDAN OD 12. AKO JE 1 OD 12 ONDA GA NEMOJ NI DOVODIT"
=\_1921_/=
Morate skontat da crnci traže pare i to velike, što je bolji, to više traži, a znamo da KSBiH ima očajnu fin. situaciju.
Alex je dobar igrač i vjerovatno se razmišljalo i za budućnost, to je pozicija koja bi bila otvorena čak i da smo u najjačem sastavu, a dovoditi novog crnca svako okupljanje i uigravati ga nije baš najpametnije.
Alex je dobar igrač i vjerovatno se razmišljalo i za budućnost, to je pozicija koja bi bila otvorena čak i da smo u najjačem sastavu, a dovoditi novog crnca svako okupljanje i uigravati ga nije baš najpametnije.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ja to i kontam samo mi nije jasno kako je henry igrao za nas ? XD
Zasto Buza toliko malo minuta dobija?
Gle ovog cigana iz Tunisa
sta je bilo?Interista je napisao/la:Gle ovog cigana iz Tunisa

povukao za nogu Stipanovica i krenuo na Renfroea i GordicaVolvic je napisao/la:sta je bilo?Interista je napisao/la:Gle ovog cigana iz Tunisa
Je li zavrseno kako smo odigrali?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.