Mislis na komentare pa ogle snimak samo vratis i bez srkletaHusika je napisao/la:Na istom linku sad u miru se moze pogledati tekma ili ako neko nije gledao:
Ja ne vidim ko moze igrati protiv ovakve nase odbrane kad su nabrijani....
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Zadnja poruka njemacke reprezentacije kad ih se ocepilo?
Achtung dichtung hahahah

Achtung dichtung hahahah
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Ma mislim pobijedili smo pa sad malo analitcki pogledati, ono ne strepis za pobjedu itdpaulus je napisao/la:Mislis na komentare pa ogle snimak samo vratis i bez srkletaHusika je napisao/la:Na istom linku sad u miru se moze pogledati tekma ili ako neko nije gledao:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Čestitke momci, tako se igra za sveti grb!
Sutra po finale aBd
Sutra po finale aBd
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
je li ovo svjetsko prvenstvo U17? Tako da ce svi nasi igraci sto se tice godina moci ucestvovati?
fantastican usjeh vec sada.
svaka cast klincima sto nas vesele.
u16 medju 4
u18 medju 4
prosle zezone bi i u20 bila medju 4 sa nurkicem i vrabcem da nisu igrali b diviziju gdje upravo njihovim razvojem kroz generacije omoguceno ovim novim klincima da igraju a diviziju.
mozemo mirno spavati jer buducnost nam je svijetla s njima
svaka cast klincima sto nas vesele.
u16 medju 4
u18 medju 4
prosle zezone bi i u20 bila medju 4 sa nurkicem i vrabcem da nisu igrali b diviziju gdje upravo njihovim razvojem kroz generacije omoguceno ovim novim klincima da igraju a diviziju.
mozemo mirno spavati jer buducnost nam je svijetla s njima
pa ja cejf uzivasHusika je napisao/la:Ma mislim pobijedili smo pa sad malo analitcki pogledati, ono ne strepis za pobjedu itdpaulus je napisao/la:Mislis na komentare pa ogle snimak samo vratis i bez srkletaHusika je napisao/la:Na istom linku sad u miru se moze pogledati tekma ili ako neko nije gledao:
Njemci su uzas sut imali a mi nesto losiji skok
Sut je rezultat nase strasne odbrane, vidio si dok su nasi malo smanjili gas pocese i Svabice pogadjati !paulus je napisao/la:Njemci su uzas sut imali a mi nesto losiji skok
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
na godinu aBd Atić i kompanija će vratiti U-20 u A diviziju, tako da je ovim momcima otvoren strašan put, sljedeće godine SP pa U-18 EP A Divizija, aBd opet SP i aBd U-20 A divizija, nevjerovatno 
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Husika je napisao/la:Sut je rezultat nase strasne odbrane, vidio si dok su nasi malo smanjili gas pocese i Svabice pogadjati !paulus je napisao/la:Njemci su uzas sut imali a mi nesto losiji skok
Mutic je beton u odbrani
Mozel Gegic igrat jos jedno U-18?SGD53 je napisao/la:na godinu aBd Atić i kompanija će vratiti U-20 u A diviziju, tako da je ovim momcima otvoren strašan put, sljedeće godine SP pa U-18 EP A Divizija, aBd opet SP i aBd U-20 A divizija, nevjerovatno
Joj Atic Musa Sikiras Gegic Nurkic Buza Vrabac Sani bice igh more , necemo se morat oslanjat na dva ri igraca iako ce Musa Atic i Sikiras ( u kojeg ja nekako posebno vjerujem sav je nekako skolovan kosarkas samo ga licne hebu al to je neiskustvo ) Njih trojica ce zvjezde bit
Nemoze. Igraci rodjeni 1999 i kasnijeVolvic je napisao/la:Mozel Gegic igrat jos jedno U-18?SGD53 je napisao/la:na godinu aBd Atić i kompanija će vratiti U-20 u A diviziju, tako da je ovim momcima otvoren strašan put, sljedeće godine SP pa U-18 EP A Divizija, aBd opet SP i aBd U-20 A divizija, nevjerovatno
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nema veze. Ima i ovdje vise nego dovoljno materijala 
A nije da nije blizu , samo strpljenasajo10 je napisao/la:Nemoze. Igraci rodjeni 1999 i kasnijeVolvic je napisao/la:Mozel Gegic igrat jos jedno U-18?SGD53 je napisao/la:na godinu aBd Atić i kompanija će vratiti U-20 u A diviziju, tako da je ovim momcima otvoren strašan put, sljedeće godine SP pa U-18 EP A Divizija, aBd opet SP i aBd U-20 A divizija, nevjerovatnoDrugim rijecima, ova reprezentacija + mozda jos koji dobitak ako savez bude mogo zavrsiti.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Moze Gegic igrati u-18 sljedece, ali ne moze sp u17 igrati.
Bravo, bravo, bravo! Nisam mogao gledati, šteta. Samo naprijed momci! 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.