Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: Serie A
Moggi.
To je kralj covjek, od ''namjesteno nam je'', do ''svi smo mi krivi''.
Bolan, volim vas gledati kako se palite na to, to je cudo jedno. Moggi ce na kraju dobiti jos vecu kaznu. 
...Život za Široki...
- JuveSissoko
- Kontakt:
ma nek dobije,najmanji problem je velicina kazne,mi se palimo na Moggia jer je iznjeo nove cinjenice i pokazao sta je i kako realno bilo,jer 2006-te nije imao priliku da govori,nek dobije dozivotnu,meni je ovih mjeseci sve bilo mnogo jasnije i sve sam sumnje otklonio,mi smo popusili,al smo se vratili a popusili smo jedini,nek smo,velik smo klub ,ima se kesa i bice nam dobro,a Moggiu hvala pa zavrsio i u zatvoru,kraj priceŠB_Fidelis je napisao/la:Moggi.To je kralj covjek, od ''namjesteno nam je'', do ''svi smo mi krivi''.
Bolan, volim vas gledati kako se palite na to, to je cudo jedno. Moggi ce na kraju dobiti jos vecu kaznu.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Evil
Znao sam da ces staviti te dve slike, ali ok. Inace Zarate je clan upravnog odbora omladinskog pogona fasista u Italiji.
Kladim se u svog merdjana da Mauro nema pojma sta znaci taj gest. Uostalom jeste tacno da je to originalni starorimljanski pozdrav sto su klepili nacisti i fasisti, al nije tema za to. Neko ce nam ostati zbunjen.

Znao sam da ces staviti te dve slike, ali ok. Inace Zarate je clan upravnog odbora omladinskog pogona fasista u Italiji.
Kladim se u svog merdjana da Mauro nema pojma sta znaci taj gest. Uostalom jeste tacno da je to originalni starorimljanski pozdrav sto su klepili nacisti i fasisti, al nije tema za to. Neko ce nam ostati zbunjen.
Tacno je da je takav bio pozdrav u Starom Rimu, ali oni ljudi na slikama se uopste ne poistovjecuju sa njima. Ponasaju se po uzoru na neke druge heroje.samadhi je napisao/la:EvilUostalom jeste tacno da je to originalni starorimljanski pozdrav sto su klepili nacisti i fasisti, al nije tema za to. Neko ce nam ostati zbunjen.![]()
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Di Canio ok, cak je i priznao da gaji fasisticke emocije al Zarate.........I doubt it.
zar bi trebalo covjek da se stidi ako je fasista , ja se ne stidim fasista sam navijam za inter i volim svoju fasisticku bracu laziale
- sarajlija89
- Kontakt:
materazzi je napisao/la:zar bi trebalo covjek da se stidi ako je fasista , ja se ne stidim fasista sam navijam za inter i volim svoju fasisticku bracu laziale
Zivio duce
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
uglavnom.. zivio duce
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Cestitke Interu na Kupu 
Joj jesi ovi Interovi igraci neke seke-perse,samo nesto padaju po terenu
...Totti je legenda,usao je u drugom poluvremenu samo da tuce Interove igrace...sve hin je redom lemao,po terenu...!!!!
Joj jesi ovi Interovi igraci neke seke-perse,samo nesto padaju po terenu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Totti fakat nije normalan ..... Utakmica nevjerovatna. Znam da je u pitanju finale i veliki ulog, ali ovo je sramota. Ovakav odnos igraca jednih prema drugima, katastrofa. Igraci su veceras bili najveci huligani. Bez imalo postovanja se uslo u mec i od prve minute se krenulo kao na ragbi utakmicama.....
Interu cestitke na tituli, dali je zasluzena tesko je reci. Roma je imala svoje prilike, ali i Inter. Nerrazuri su iskoristili jednu takvu svoju i slavili.....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nikad od Tottia dobrog covjeka
Fkt za ovo realno treba minimalno 5 utakmica kazne da dobije,kad Ribery za ono dobije 3 za ovo sto ovaj radi je i 5 preblago...da ne povjerujes kako covjek nema samo kontrole
Fkt za ovo realno treba minimalno 5 utakmica kazne da dobije,kad Ribery za ono dobije 3 za ovo sto ovaj radi je i 5 preblago...da ne povjerujes kako covjek nema samo kontrole
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Interista di cuore
- Kontakt:
omerbavarac je napisao/la:![]()
Jao finala. Veoma zanimljivo. Rizzoli je od samog pocetka utakmice izgubio sve konce igre i tek pred kraj utakmice se ohrabrio i dodijelio crveni karton, iako je to mogao uciniti i prije.
Totti fakat nije normalan ..... Utakmica nevjerovatna. Znam da je u pitanju finale i veliki ulog, ali ovo je sramota. Ovakav odnos igraca jednih prema drugima, katastrofa. Igraci su veceras bili najveci huligani. Bez imalo postovanja se uslo u mec i od prve minute se krenulo kao na ragbi utakmicama.....
Interu cestitke na tituli, dali je zasluzena tesko je reci. Roma je imala svoje prilike, ali i Inter. Nerrazuri su iskoristili jednu takvu svoju i slavili.....
javlja se navijac bayerna pa me i ne cudi sto ovo ne razumije...jer u Njemackoj osim utakmice BvB - Schalke nema derbija pa ti to ne mozes ni razumit.ha ya. a Romini navijaci,predsjednica Rosela i igraci nemaju sta prigovarat navijacima Lazia.ovo kako su onii veceras igrali je puno gore od onoga sto su uradili navijaci Lazia u nedjelju. PAZZA INTER,AMALAAAAAAAA
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Omerbavarac
- Kontakt:
A kakve veze ima Njemacka liga???Interista di cuore je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:![]()
Jao finala. Veoma zanimljivo. Rizzoli je od samog pocetka utakmice izgubio sve konce igre i tek pred kraj utakmice se ohrabrio i dodijelio crveni karton, iako je to mogao uciniti i prije.
javlja se navijac bayerna pa me i ne cudi sto ovo ne razumije...jer u Njemackoj osim utakmice BvB - Schalke nema derbija pa ti to ne mozes ni razumit.ha ya. a Romini navijaci,predsjednica Rosela i igraci nemaju sta prigovarat navijacima Lazia.ovo kako su onii veceras igrali je puno gore od onoga sto su uradili navijaci Lazia u nedjelju. PAZZA INTER,AMALAAAAAAAA
Pratim ja i Italijansku i vidim sta se sve dogadja. Znaci na svakom malo vecem derbiju u Italiji igraci trebaju brutalno da se odnose jedni prema drugima. Ovo veceras sto sam vidio ne ide na cast Interu, a pogotovo Romi. To je taj kvalitet, ako ne mozes oduzeti loptu na normalan nacin, pokusaj to silom. Crvenih kartona je trebalo biti najmanje 3 ili 4, a ne 1 kao sto je bio slucaj.
Ovo me podsjetilo na utakmicu Zrinjskog sa jos nekim premijerligasem, ne sjecam se ko je bio u pitanju, kada je bilo polomi noge, nedaj preci centra. Sramota za Italijanski fudbal.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Interista di cuore
- Kontakt:
Kazem ti ti to ne mozes znat,jer vi nemate derbija u svojoj ligi osim Rurskog,pa to tebi nije jasno...igraci Intera veceras nista lose nisu uradili,a to sto romici nisu moglu podnijet poraz to je njihov problem.kazem ti razumijem da ne shvatas jer Bayern u Bundesligi pravog derbija nema,nema tu te napetosti.a romici su veceras bili prenapaljeni i zato su se onako ponasali
- sarajlija89
- Kontakt:
ma takva je serie A..nista neobicno...zato i jeste najzanimljivija liga...CALCIO je vise od igre uvijek bio i osto...to se samo u italiji moze vidjet
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Omerbavarac
- Kontakt:
I to je sve odraz velike kvalitete. Nemojte molim vas.

- Interista di cuore
- Kontakt:
Idi gledaj najveci njemacki derbi BVB-SCHALKE i ne javljaj se vise...smijesan si
- sarajlija89
- Kontakt:
pa ne brate...sve to daje dodatnu draz....pa ni u jednoj ligi nema tako tri velika kluba,nema tih "srednjih" klubova koliko u italiji...nigdje nije takav rivalitet,mentalitet i navijaci....omerbavarac je napisao/la:I to je sve odraz velike kvalitete. Nemojte molim vas.![]()
i dodaj kvalitet na sve to,koji istina nije na na ranijem nivou al eto prosla vremena.... i dobices CALCIO...vise od igre
- Omerbavarac
- Kontakt:
Malo se raspitaj za derbije.....Interista di cuore je napisao/la:Idi gledaj najveci njemacki derbi BVB-SCHALKE i ne javljaj se vise...smijesan si
Nista protiv Italijana, inace volim da gledam njihove utakmice a za selekciju Italije navijam od 98 naravno uz Svabiju sto je neizostavno, ali ovakvi brutalni startovi ne smiju da budu opravdanje slabe igre..... Sto se tice Calciopolia, to je vec stara prica, okrece se novi list, mozda se i radjaju bolja vremena za Italijanski fudbal a samim tim ocekujem i utakmice bez ovakvih natezanja....sarajlija89 je napisao/la:pa ne brate...sve to daje dodatnu draz....pa ni u jednoj ligi nema tako tri velika kluba,nema tih "srednjih" klubova koliko u italiji...nigdje nije takav rivalitet i navijaci....omerbavarac je napisao/la:I to je sve odraz velike kvalitete. Nemojte molim vas.![]()
i dodaj kvalitet na sve to,koji istina nije na na ranijem nivou al eto prosla vremena.... i dobices CALCIO...vise od igre
- Interista di cuore
- Kontakt:
Ovo natezanje kako ti zoves je draz italijanskog fudbala...iako su romici veceras pretjerali,to stoji al kao sto kazo *ebo derbi ako nema crvenog
a de me prosvijetli koji je to najveci njemacki derbi 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.