zar je ćulum igrao u borcuTMovac je napisao/la:Nekako bi najvise volio vidjeti Subica u nasem dresu. Eh sad pitanje je kako bi se lik snasao u Zelji. Imali smo primjere Stanceskog i Culuma koji su razvaljivali u Borcu, a kod nas su bili cisti prosjek.CARSON je napisao/la:buraz govedaric,ordagic i subic tri pravo dobra igraca strasno mi je zao sto govedarica nije potpisao za nas
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Nije nikad.struja je napisao/la:zar je ćulum igrao u borcuTMovac je napisao/la:Nekako bi najvise volio vidjeti Subica u nasem dresu. Eh sad pitanje je kako bi se lik snasao u Zelji. Imali smo primjere Stanceskog i Culuma koji su razvaljivali u Borcu, a kod nas su bili cisti prosjek.CARSON je napisao/la:buraz govedaric,ordagic i subic tri pravo dobra igraca strasno mi je zao sto govedarica nije potpisao za nas
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sorry moja greskastruja je napisao/la:zar je ćulum igrao u borcuTMovac je napisao/la:Nekako bi najvise volio vidjeti Subica u nasem dresu. Eh sad pitanje je kako bi se lik snasao u Zelji. Imali smo primjere Stanceskog i Culuma koji su razvaljivali u Borcu, a kod nas su bili cisti prosjek.CARSON je napisao/la:buraz govedaric,ordagic i subic tri pravo dobra igraca strasno mi je zao sto govedarica nije potpisao za nas
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ljudi mali govedarica me je odusevio nama bi legao ko budali samar jos Subic strasnu bi ekipu imali mladu , ordagic isto dobar.
Samo ne mogu da vjerujem da nas je ovako los Borac pobjedio.
Samo ne mogu da vjerujem da nas je ovako los Borac pobjedio.
Da se lik hoće prodati da se više ne spominje na forumu.TMovac je napisao/la:Nekako bi najvise volio vidjeti Subica u nasem dresu. Eh sad pitanje je kako bi se lik snasao u Zelji. Imali smo primjere Stanceskog i Culuma koji su razvaljivali u Borcu, a kod nas su bili cisti prosjek.CARSON je napisao/la:buraz govedaric,ordagic i subic tri pravo dobra igraca strasno mi je zao sto govedarica nije potpisao za nas
Govedarica bi se fino uklopio kod nas. Danas je Sloboda dala gol iz offside. Borac je vise djelovao kao ekipa. Slani igraju nazor. Nisu ni jednu akciju napravili. I da, onajAhmetovic je zvijer.
- bistrikboy
- Kontakt:
Yebat ih.bablaz1 je napisao/la:Govedarica bi se fino uklopio kod nas. Danas je Sloboda dala gol iz offside. Borac je vise djelovao kao ekipa. Slani igraju nazor. Nisu ni jednu akciju napravili. I da, onajAhmetovic je zvijer.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Ko je taj Ahmetović? Gdje je prije igrao ili je Slobodino dijete?
Ma negdje se po Rusiji motao.
Govedarica bi bio pojačanje jer nemamo lijevo krilo nikako. Ordagic da Amiru čisti kopačke
Adilovica za Ahmetovica Ibrahimović
Govedarica bi bio pojačanje jer nemamo lijevo krilo nikako. Ordagic da Amiru čisti kopačke
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Nikad čuo.lazar je napisao/la:Ma negdje se po Rusiji motao.
A kada dodje nedjelja ooooo..
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Pozdrav braco, svi u Listicu!
Sto je dobar ovaj crni šarl, ima li jos boja plavi/bijeli ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Pa zar ovi levati nisu mogli bod sačuvati. Ode Zrinjski, sad valja u nedelju dobiti, a kako. Po meni jedini način na kontre jer ako naši počnu nešto glumiti fasovat ćemo ga ni iz čega i onda je gotovo.
Sal jest prelijep samo da je umjesto ove pticurine lokomotiva, nekako me podsjeca na nesto al et.Elegant je napisao/la:Sto je dobar ovaj crni šarl, ima li jos boja plavi/bijeli ?
- IlFantasista
- Kontakt:
Neka poginu na Pecari i sa tri boda se potpuno vrate u igru, Zrinjski ce pasti kad-tad.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Lokomotiva
Ono treba cuvat
Mislim da je doslo vrijeme da mlatnemo one iz Sb,treba igrati borbeno uz naravno malo srece (potrebno uvijek) I dobru taktiku.
Oda rece mozda ce Amir biti spreman,da se ne urekne ali mali je masina.On,Niki butt I Dado ce imati dosta posla na sredini.
Mislim da je doslo vrijeme da mlatnemo one iz Sb,treba igrati borbeno uz naravno malo srece (potrebno uvijek) I dobru taktiku.
Oda rece mozda ce Amir biti spreman,da se ne urekne ali mali je masina.On,Niki butt I Dado ce imati dosta posla na sredini.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Moramo mi pod hitno u gostima Zrinjskom, Sirokom, Sarajevu barem bod uzeti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- plavanacija
- Kontakt:
ja bi bio zadovoljan da ih mlatnemo na Grbavici, prosle god na Grbavici bod sa Sirokim, a uzeli nas i mali i Zrinjski 
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hardzavi, WeekendOffender i 43 gosta.