Izgleda da drzimo sve pod kontrolom,rekao bi rutinski odradjujemo utakmicu pa bi sad u 2.pol trebali ici po novi gol da se bez problema udje u finis tekme
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Nemoj tako ovi njegovi ljubimci cete pojesti,a momak dao gol i 18 lopti zajebaoElangelito7 je napisao/la:Da ja vama nesto kazem. Ovo je cisto sranje od igre al cisto sranje
Ovog januzaja ne bi ni na klupu stavio,ja sam talentovaniji od njeg.velika letva .
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Razumljivo, svi igraju tako, niko da trzneNitro je napisao/la:Depay se boji nečega? Evo druga utakmica kako ga nema na mapi, ne znam u cemu je problem. Sad slobonjak izvodi nebo pod oblake... Romero je očajan na ispucavanjima i tajming za isto mu je užasan.
KAKO NIJE STRAHOVANJE BRATE MOJ JEDNA LOPTA MOZE ZALUTAT DA NISU PRISLI GOLUPatrice_Evra_3 je napisao/la:Za razliku od prošli put, odlične izmjene. Herrera i Schweini odlični.
Edit: @tajger, kakvo strahovanje? Villa skoro nije prišla golu zadnjih 15 minuta, a sve zahvaljujući sjajnom veznom redu i dosta sigurnoj odbrani.
Pričaš gluposti, večeras loš kao i cijeli tim, ali opet ne najgori. Koliko si ga tekmi gledao?Rajaz je napisao/la:Depay je hladno najgori pojedinac Uniteda večeras. Tehnički veoma limitiran igrač, nije pretjerano ni brz ni agilan i pitanje je dal' je krilo prava pozicija za njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.