Chinaglia je napisao/la:Stjepanović je ok, nije ništa zbog čega se bi se žarko priželjkivao Kiso, al' svakako je dobro došao u slučaju povreda, rotacije, itd
Skoro ćemo imati Škahića na raspolaganju.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Chinaglia je napisao/la:Stjepanović je ok, nije ništa zbog čega se bi se žarko priželjkivao Kiso, al' svakako je dobro došao u slučaju povreda, rotacije, itd
dobro, on nema veze s njima, al' kontam šta govorišsloboda72 je napisao/la:Skoro ćemo imati Škahića na raspolaganju.Chinaglia je napisao/la:Stjepanović je ok, nije ništa zbog čega se bi se žarko priželjkivao Kiso, al' svakako je dobro došao u slučaju povreda, rotacije, itd
Onda si bio na granici A i B tribine, stara raja s Irca (ako ne grijesim), sombreros, i psovanje cega god im na um palo. Ja oguglao vise, jednostavno ih ne zelim cuti, a jbg na gostovanjima su redovno. Ako o istoj ekipi staraca pricamo.Chinaglia je napisao/la:tamo gdje sam sjedio, niko nije bio isprovociran, psuju sami od sebe, bez ikakvog povoda, debili mrtvi
pored B ulaza, s desne strane, gore ispod loža, klošarluk mrtviBeduin je napisao/la:Onda si bio na granici A i B tribine, stara raja s Irca (ako ne grijesim), sombreros, i psovanje cega god im na um palo. Ja oguglao vise, jednostavno ih ne zelim cuti, a jbg na gostovanjima su redovno. Ako o istoj ekipi staraca pricamo.Chinaglia je napisao/la:tamo gdje sam sjedio, niko nije bio isprovociran, psuju sami od sebe, bez ikakvog povoda, debili mrtvi
.sloboda72 je napisao/la:[quote="NKMramor"
Momak je u dva navrata pred kraj utakmice bukvalno prosao kroz dva igraca, u oba navrata mu jedan dolazi sa desne, a drugi sa lijeve strane. Oba su imala fizicki kontakt sa njim ali je momak prosao. Bio sam na metar razdaljine u obje situacije. Tehnicki jaceg igraca Sloboda nije dugo imala i nema razloga da pljujete po momku nakon svake utakmice jer igra maestralno. Pregledajte malo partije Efendića pa i Salihovića koji je nazalost danas imao izuzetno los dan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.