FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 avg 2015, 23:55

I nemojte molim vas da neko sad na forumu napise 'fuj pljuvaci, tu ste samo kad se izgubi'.. molim vas nemojte da ne bi psovao bez veze!
Jel treba cekat minus od 15 bodova da bi se moglo pljuvati po neznalicama?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 avg 2015, 23:57

Nema VOLJE ni ZELJE, a ima igraca u ekipi

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 avg 2015, 23:57

@ajax a i ostali, ama nije problem u igracima (osim velkoskom i puzigacom), vec je problem u ljudima koji sjede na klupi za strucni stab, i treneru. prosto
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 avg 2015, 00:00

THEC je napisao/la:@aco niko ne trazi od radovca i alispahica da stvore 7 zicera, problem je sto oni nisu jedne jedine upotrebljive lopte poslali veceras i ja treba da pljujem Benku pored njih dvojice ? - s tom tvojom logikom mozes komotno Dzenu zamijeniti jer ocito gledate fudbal istim ocima,dominiramo kako strucnjak rece, al jbg nece nas
Brate u pravu si ne da nisu stvorili šansu naprotiv stvorio je i alispahić i Radovac pogotovo 4-5 kontri Zrinjskom kojem usput čestitam na pobjedi a aco hehehe :roll:
Sarajevo ljubavi moja!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 15 avg 2015, 00:01

slika

VRATI SE MEHO I TRAŽI 20 MILJA PLATU AKO HOĆEŠ, AKO HOĆEŠ I ORALNO ZADOVOLJAVANJE U ZAMJENU ZA POVRATAK NIJE PROBLEM, NATJERAĆEMO REDOM ČETU 77, REPREZENTATIVCA I KAPITENA. A MOGAO BI IM SE I NEKO OD UPRAVE PRIDRUŽITI, AKO TI JOŠ KOJI ZATREBA!!!

slika

:bow:
1946

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 15 avg 2015, 00:02

mma_hz je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:a je ko onaj debeli sa zapada koji grozomorno psuje godinama?otkazache mu hercika jednom na tekmi 100%,imam takav osjechaj

VVVBK

hahahaha jel veceras bio u crvenoj trenerci i onoj majci moj grad noj klub...zuta kosa..jbg ima ga sta ..njega sam vidjao na istoku prije ..krenu prema dole da se bije s velkoskim hahahhaha ako je to taj..
ja ba[WHITE SMILING FACE],nevjerovatan lik ocm

VVVBK

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 15 avg 2015, 00:03

Sramota ovo ljudi Bgm, ovaj bezmuditis i igranje preko neke stvari jee previse.. od svega mi je zao sto Dini psuju na kraju.. a i mi imamo **** od igraca... ne znam kako ovog Dzenu nije stid, da brani Puzigacu... ove sezone do 30 metara ide i nabacuje, ili gleda da se spotakne na nekog i da mu faul svira...

Dzeni i #77 zelim da vidim ledja ...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 avg 2015, 00:03

Ako će gubitak ne jedne nego obe titule bit cijena za promjenu svih loših stvari u klubu neka bude tako .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

mma_hz
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 15 avg 2015, 00:03

nukleusmember je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:a je ko onaj debeli sa zapada koji grozomorno psuje godinama?otkazache mu hercika jednom na tekmi 100%,imam takav osjechaj

VVVBK

hahahaha jel veceras bio u crvenoj trenerci i onoj majci moj grad noj klub...zuta kosa..jbg ima ga sta ..njega sam vidjao na istoku prije ..krenu prema dole da se bije s velkoskim hahahhaha ako je to taj..
ja ba[WHITE SMILING FACE],nevjerovatan lik ocm

VVVBK

jbg voli klub :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 avg 2015, 00:04

FrancescoTotti je napisao/la:I nemojte molim vas da neko sad na forumu napise 'fuj pljuvaci, tu ste samo kad se izgubi'.. molim vas nemojte da ne bi psovao bez veze!
Jel treba cekat minus od 15 bodova da bi se moglo pljuvati po neznalicama?
I sada nije kasno!
Trebaju samo ovi iz Uprave da sjedu i da razmisle o svemu da analiziraju. Ovdje je sada glavni Ibrakovic on je alfa i omega kada je sportski dio u pitanju. Pa da se skonta sta i kako dalje. Ako nisu sami u stanju neka plate savjetnike,ljude od struke da daju misljenja i prijedloge,sta je najbolje raditi sada.
Ono sto je izvjesno je to da smo mi sada u poziciji da cemo morati zrtvovati rezultat i ovu sezonu da bi se neke stvari dovele u red i konacno pocelo pravo raditi.
Ovo sve ,ako Uprvava uvidi svoje greske iodluci da ih popravi.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 15 avg 2015, 00:04

FrancescoTotti je napisao/la:@ajax a i ostali, ama nije problem u igracima (osim velkoskom i puzigacom), vec je problem u ljudima koji sjede na klupi za strucni stab, i treneru. prosto
:thumbup: :thumbup:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 avg 2015, 00:04

slika

Opet loše.
Čestitke mostarcima na zasluženoj pobjedi

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 15 avg 2015, 00:06

Ajax je napisao/la:
THEC je napisao/la:nemoj da brines nista, igra vec naredni vikend :D kao i Puzi naravno, Stepanov ce i dalje da bude povrijedjen a Radovac i Alispahic zajedno igraju ko Xavi i Iniesta, mi ne vidimo dobro ;) :D
Koga da stavi umjesto Radovca i Alispahica kada nema igraca. Rustemovica koji je duplo losiji igrac od njih a i ovi su losi trenutno. Stepanov naravno mora igrati umjesto Tatomirovica. Mada je i Tatomirovic pokazao da ima solidan kvalitet. Bekic nije bolji od Puzigace bek nikako a i ovaj je los. Sto opet govori da Dzeno nema neki mega giga izbor superkvalitetnih igraca kako se ovdje govori. On ima 5,6 mega giga super kvalitetnih igraca koji su mnogo bolji od konkurencije u prvenstvu: Delac, Barbaric, Stepanov, Ikande I Benko. Par solidnih a ovo ostalo sve jakoo tanko. Znaci fali kvalitetnih igraca za potrebnu sirinu. A nekih se je i olako rijesilo: Todorovic, Kouadio.

A najveci problem je sto nema vise sredine terena. Sredina Cimirot-Radovac-Stojcev je sve rusila pred sobom i onda je bilo puno lakse igrati i Benki i Krsti i svima. A ovako ljudi se muce u sredini terena i nije to to. Prvo neuigrani su drugo nije to isti kvalitet. I onda se ocekuje da Duljevic ili Krste naprave neko cudo. Tesko protiv ovakvog protivnika, jako tesko.

I ne treba vise tjerati igrace osim ove skroz nepotrebne. Nego treba dovoditi igrace. I to prave igrace makar platili odstetu ako nije vec prekasno za to ovu polusezonu.
Rustemovica na osnovu 20 minuta svako petu tekmu nazivati losijim od Radovca je smijesno, kad dobije upola prilike kao ovaj onda cemo pricati, kao drugo ima i Kovacevic nek proba sa njim na def, veznom samim tim oslobodi malo Ikandea koji moze ici naprijed, a na poziciju desetke, ne znam, staviti Radovca ili Alispahica i napraviti ih konkurentima za poziciju pa na taj nacin pokusati da se malo dignu i pocnu bolje igrati ili probati sa Krstom koji na krilu ne moze uraditi realno nista, pa bolje trpiti par tekmi Bekica kojem je to prirodna pozicija nego ovo sto se radi s Krstom, ako nista eto cisto da se nesto promijeni,Duljevic je igrac koji nije za prvih 11 jer nema snage i ono kod Mehe sto je igrao, bio klasicni dzoker s klupe je idealno no problem je sto nemamo krilo koje ce ga zamijeniti, Bekic drugi nije krilni igrac i bezveze mi je njegovo forsiranje tu ali kad vec nema ko drugi bolje i on nego Dulja koji ce jedno poluvrijeme mozda nesto i odigrati u drugom ga nema, i zato je bolje da ulazi s klupe u odbrani koliko god je Hebibovic tanak on nama treba, Barica na mapi nema kad treba pomoci krilnom igracu,Puzija istina nema ko zamijeniti i tu vec krivim SD-a zasto se ne trazi novi lijevi bek, Stepanov iskreno sumnjam da je povrijedjen jer ko sto rekoh ne bi dvije tekme na klupi bio, jer na klupi je igrac koji je lakse povrijedjen i moze uletiti barem jedno poluvrijeme a vec dvije sedmice prosle kako se navodno povrijedio i iskreno pocinjem da sumnjam u to, i na kraju Dzeno ce da bude otpusten u naredne dvije sedmice ubijedjen sam jer nista od ovog sto sam napisao nece uraditi nego ce po svom i obice mu se to o glavu
Pyro is not a crime !

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 15 avg 2015, 00:07

Meni je Dženo drag,hvala mu za kup i titulu ali vrijeme je da zamijenimo kompletan stručni štab.Treba nam trener s iskustvom,strog,autoritativan koji nema sentimenta prema bilo kome.Radovac igra grozno sve ove utakmice a kod Džene je u igri 90 minuta.Danas smo igrali s igračem manje cijelu utakmicu.
Alispahić i Duljević totalno nespremni kao i ekipa u cjelini.Očito da su pripreme odrađene jako loše.
Nije uredu da se psuje i vrijeđa igrače u toku utakmice.Podržimo ih sve do 90-e minute,kako god da igraju.Ovako smo ih sasjekli.Niko ne psuje svoje igrače kao što mi to radimo.Do juče smo ih u zvijezde zakivali kad su nam titulu donijeli.Nemojmo to.
Uprava mora reagirati i promijeniti kompletan stručni štab.Volio bih onog trenera Radnika da sjede na mjesto šsš.Neka Dženo bude pomoćnik.Ovako više ne ide.Igramo loše,jednolično,prokuženi smo.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 15 avg 2015, 00:08

THEC je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
THEC je napisao/la:nemoj da brines nista, igra vec naredni vikend :D kao i Puzi naravno, Stepanov ce i dalje da bude povrijedjen a Radovac i Alispahic zajedno igraju ko Xavi i Iniesta, mi ne vidimo dobro ;) :D
Koga da stavi umjesto Radovca i Alispahica kada nema igraca. Rustemovica koji je duplo losiji igrac od njih a i ovi su losi trenutno. Stepanov naravno mora igrati umjesto Tatomirovica. Mada je i Tatomirovic pokazao da ima solidan kvalitet. Bekic nije bolji od Puzigace bek nikako a i ovaj je los. Sto opet govori da Dzeno nema neki mega giga izbor superkvalitetnih igraca kako se ovdje govori. On ima 5,6 mega giga super kvalitetnih igraca koji su mnogo bolji od konkurencije u prvenstvu: Delac, Barbaric, Stepanov, Ikande I Benko. Par solidnih a ovo ostalo sve jakoo tanko. Znaci fali kvalitetnih igraca za potrebnu sirinu. A nekih se je i olako rijesilo: Todorovic, Kouadio.

A najveci problem je sto nema vise sredine terena. Sredina Cimirot-Radovac-Stojcev je sve rusila pred sobom i onda je bilo puno lakse igrati i Benki i Krsti i svima. A ovako ljudi se muce u sredini terena i nije to to. Prvo neuigrani su drugo nije to isti kvalitet. I onda se ocekuje da Duljevic ili Krste naprave neko cudo. Tesko protiv ovakvog protivnika, jako tesko.

I ne treba vise tjerati igrace osim ove skroz nepotrebne. Nego treba dovoditi igrace. I to prave igrace makar platili odstetu ako nije vec prekasno za to ovu polusezonu.
Rustemovica na osnovu 20 minuta svako petu tekmu nazivati losijim od Radovca je smijesno, kad dobije upola prilike kao ovaj onda cemo pricati, kao drugo ima i Kovacevic nek proba sa njim na def, veznom samim tim oslobodi malo Ikandea koji moze ici naprijed, a na poziciju desetke, ne znam, staviti Radovca ili Alispahica i napraviti ih konkurentima za poziciju pa na taj nacin pokusati da se malo dignu i pocnu bolje igrati ili probati sa Krstom koji na krilu ne moze uraditi realno nista, pa bolje trpiti par tekmi Bekica kojem je to prirodna pozicija nego ovo sto se radi s Krstom, ako nista eto cisto da se nesto promijeni,Duljevic je igrac koji nije za prvih 11 jer nema snage i ono kod Mehe sto je igrao, bio klasicni dzoker s klupe je idealno no problem je sto nemamo krilo koje ce ga zamijeniti, Bekic drugi nije krilni igrac i bezveze mi je njegovo forsiranje tu ali kad vec nema ko drugi bolje i on nego Dulja koji ce jedno poluvrijeme mozda nesto i odigrati u drugom ga nema, i zato je bolje da ulazi s klupe u odbrani koliko god je Hebibovic tanak on nama treba, Barica na mapi nema kad treba pomoci krilnom igracu,Puzija istina nema ko zamijeniti i tu vec krivim SD-a zasto se ne trazi novi lijevi bek, Stepanov iskreno sumnjam da je povrijedjen jer ko sto rekoh ne bi dvije tekme na klupi bio, jer na klupi je igrac koji je lakse povrijedjen i moze uletiti barem jedno poluvrijeme a vec dvije sedmice prosle kako se navodno povrijedio i iskreno pocinjem da sumnjam u to, i na kraju Dzeno ce da bude otpusten u naredne dvije sedmice ubijedjen sam jer nista od ovog sto sam napisao nece uraditi nego ce po svom i obice mu se to o glavu
Šta će Ibrak tražiti lijevog beka kad on da dovede Leightona Bainesa ovom glupanu bi igrao #77, yebo li ga on u guzicu!
1946

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 15 avg 2015, 00:11

Procitan je Dzeno ljudi, i on i njegova sablonska taktika i samo u tome je problem.
Nama krilne pozicije igraju spicevi i poluspicevi i ti od njih ocekujes da razvaljuju na ttoj poziciji!!!

Dzeno je procitan, pod hitno ga zamjeniti i postaviti Karacica kao alternativno rijesenje dok se ne skonta nesto bolje!!!!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 15 avg 2015, 00:11

to je drugi par opanaka, ja napisah na kraju da vjerovatno nista od tog sto ja smatram da treba uraditi Dzeno nece uraditi nego ce isto forsirati,no lijevi bek nam treba ako nista barem da DZeno nema alibi, a u ovom trenutku ima alibi u tome da neam boljeg od Puzija na toj poziciji i to je nazalost tacno
Pyro is not a crime !

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 15 avg 2015, 00:12

Mrcho je napisao/la:Procitan je Dzeno ljudi, i on i njegova sablonska taktika i samo u tome je problem.
Nama krilne pozicije igraju spicevi i poluspicevi i ti od njih ocekujes da razvaljuju na ttoj poziciji!!!

Dzeno je procitan, pod hitno ga zamjeniti i postaviti Karacica kao alternativno rijesenje dok se ne skonta nesto bolje!!!!
Rado bih se složio, ali je isti taj Karačić u nedostatku angažmana upravo preuzeo Vitez.
1946

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 15 avg 2015, 00:12

Ne zna se ko je gore večeras odigrao , mi , ili Zrinjski.. Utakmica užas živi. Uprava je valjda skontala da nešto ne štima, nešto treba mjenjat podhitno ako hoćemo nekakav iskorak iz ovog jada zvanog bh klubovi u evropi, ovog Zrinjskoga je izbacio jedan shirak. :facepalm: :oops:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 avg 2015, 00:14

Stepanov sigurno nije povrijeden.
Kod nas pojedinci imaju zagarantovano mjesto u ekipi zbog raznoraznih razloga.
A budite sigurno da tome nije samo ni Dzeno kriv.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, johntravolta123, Lavcina i 55 gostiju.